Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz fiATHaLON #6435 üzenetére

    És ezt honnan kellene tudni? A cuccaid üresek, előtte meg itt sírtál, hogy nem tudsz a gépre költeni, hogy olyan grafikád legyen, mint nekünk. :F :N Mellesleg a VGA-d kihajtásához tök fölösleges 4GHz-re húzni a procidat.

    SR: Én tényleg nem tudom, mi az az "Oghma Infinium". Ha meg a játék tervezői bent hagytak valamit a játékban, akkor úgy gondolták, hogy a játéknak úgy kell működnie, ergo nem csalás, ha kihasználod a lehetőségeket.

    Amúgy ja, ha tűz védelmet varázsol valaki az ellenre, aztán tűzzel lövi, az tényleg elég macerás lehet. Én elsiklottam a resist vs. weakness to mellett, annyira egyértelműnek gondoltam, hogy gyöngítést tett rá. :B

    Jorus: Így igaz, mi inkább játszunk. Én is csak olyasmire gyúrok, amit használok amúgy, csak nem annyiszor, hogy jelentősen fejlődjön, vagy csak nem kerülhetett már a fő képességek közé. Képzeld, elértem az 50-et az íjászatban (nem gyúrok rá, mondván, hogy úgyis használom, mégis rohadt lassan fejlődik), és már tudok zoomolni! Ez qrwa király! :C Régi karakteremmel nem volt meg, de lehet, hogy még visszatöltöm, és rájátszok. Persze az is igaz, hogy azzal annyira a játékra koncentráltam, hogy az oktatásokat is sokszor kihagytam a szintlépésért, szóval elég össze-visszaszedett-vedett egy karakter lett. :)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák