Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Pitterix #5235 üzenetére

    Morrowind vacak (azt már 5x hagytam a francba), ez sokkal jobb (2-odjára játszanám végig, ha lenne VGA-m). Most más a karakter, máshogy is csinálom; arra készülj föl, hogy bármit teszel is, az első karaktered úgyis csak gyakorlójáték lesz, ha végigtolod is a történetet, és még ha folytatod is utána, mert ez nem holmi Fallout 3. :P Mint anno mondtam: itt minden mozdulatod hatással van a karaktered fejlődésére, nem csak pontokat osztogathatsz szintlépéskor (és a fő képességeket is fejlesztheted, nem csak a skill-ek rovására), mint abban a vacakban, pfűűű... :(

    Ja, a letöltéseket ideje volna elkezdened, mert csak a QTP3 1.8GB. A honlapomon található linkekről szedd a cuccokat, ott sok olyan van, amelyeknek a különböző verzióit egybeszerkesztettem, így nem kell szarakodni a patch-ekkel meg fixekkel (kivéve a fő játékot, azzal kell). Az install és a betöltési sorrendet (rövid nevén: BS), valamint a mentési utasításokat install közben különösen tartasd szem előtt, máskülönben szétesik az egész játék. Lásd 1. hsz!

    Mindemellett kezdj el spórolni E8400-as konfigra, mert rövidesen égető kényszerűséget fogsz érezni rá! :P Még jó, hogy a játék megkövetelte VGA-d már megvan!

    20.10-kor TV ügyvédje az M1-en, hogy leszek-e, nem tudom, mert csak 2 riport van a honlapjukon, talán majd Híradó előtt/után lesz részletes tartalomjegyzék.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák