Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #2271 üzenetére

    1.: Megvettem az anvili udvarházat, lent egy lezárt portál (nem a koszosodni hagyott edény, hanem egy mágikus a falon), de hogy mit és hol és hogyan, arról semmi. Úgy rémlik, kéne ehhez lennie valami iratnak a házban, de sehol nem találtam. Megjelenik a használat ikon, azzal sem megyek semmire. A küldetéshez csak azt írja ki, hogy enyém a ház, vár a felújítás.

    2.: Kísérletképpen feltettem a 8.3-as Catalyst-et Vistára, hátha mégis csak 3D06-ban ócska. Valamit sumákolhattak ATI-éknál, mert újra letöltöttem a drivereket (a régit gyorsan letöröltem, nehogy visszategyem egy rossz pillanatomban ;] ), és mit látok? Most alig csökkent a pontszám 3D06-ban. Egyébiránt azzal a hibával indult, hogy nem látott egy VGA-t sem a gépemben, így azt +1x kellett telepíteni, aztán jó volt. Tehát tuti, megváltoztattak valamit az AMD oldalán lévő driverekben, azaz lehet próbálkozni ismét a 8.3-mal (legalábbis Vistán). A CPU-score sajna most is -100 a régihez képest.

    3. Mivel 8.3-ban állítólag Obli javítás is van, megnéztem. Feltoltam mindent agyig, + driverből is, ahogy már csak én szoktam: azaz amit értem. ;] 24 FPS lett (QTP3, NE, AWS, BC mind aktív) 1680x1050-ben. 1 karival 18 FPS lett (mint volt), szóval valami csekély javulás mutatkozik, bár nem 100%, amennyinek lennie kéne. De legalább tudsz már mihez viszonyítani. Azt még fontolgatom, hogy XP alatt is megpróbáljam-e.

    Bocs az időnként eszembe jutó kérdésekért, remélem, jut majd időd válaszolni rájuk. :R

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák