Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Jorus #2265 üzenetére

    És 3870CF-rel kapok 18 FPS-t, ha minden maxon van. Igaz, 1 karival is, szóval, ha OK lesz a Catalyst, 30-35-tel tudok majd játszani. Mivel a 2 kari ki van hajtva max grafikán, neked is e teljesítmény körül kell keresgélned, ha QTP3-at, és még pár graf-javító cuccot felteszel (és fogsz). Szóval 3870X2 vagy CF, 8800GTS, 8800GT SLI, ilyesmi. AMD fronton 3870CF a teljesítmény/ár/érték bajnok. X2 jóval drágább, de nem CF-es lapban csak azzal főzhetsz (szó szerint), nVidiánál meg 8800GT SLI (esetleg GTX, de már régi). GTS-szel a kettő között kapsz.
    De akkor tetszettek a képek. :D :R Better cities módosításokról mi a véleményed? Láttam már a városokat, de amikor utoljára eljutottam Leyyawin-be, mellbevágóan meglepő volt az árvíz és a hajókikötő. Pedig azt hittem, a bravili káoszon már nem lehet túltenni. :DD Imp City belsejében is találtam már módosítást (meg egy nénit derékig beleolvadva egy hordóba ;] ).
    Ja, és az ATI CF képe szebb (főleg, ha műxik), csak a Fraps kedve szerint műxik (vagy nem) Obliban, ezért a képeket mindössze 1 VGA-val készítettem!

    Systemroot: Megtaláltam végre a bejáratot! Találtam benn egy rakat oktatóképes emberkét! Kérdés, nem fognak-e megorrolni rám a 9-ek, ha befut az első kereskedelmi járatom. :F ;]

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák