Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz MasterMind #12713 üzenetére

    Köszi szépen, holnap megpróbálkozok vele. Megnézem akkor ezt a PuhánTökéletes RAM lemezt is :) Sajnos az SSD-m nem elég nagy ahhoz, hogy az Obli egészben is ráférjen. Nem vagyok nagy spíler ezekben, úgyhogy lehet, hogy kell majd a segítség, jelentkezem majd, ha kell.
    Viszont, ha már itt vagy mg egy-két kérdés.

    1.Te használtad a 4 GB memória patch-et? Ha igen, akkor milyen exe-kre és dll-ekre alkalmaztad? genndy tanácsára én csak az Oblivion.exe-re csináltam meg eddig; a játék hibátlannak tűnik, de nem tudom, egyáltalán működik-e a cucc. A topicjában írják azt is, hogy Oblivion Slutter Remover-rel is van valami gondja, hogy nem mindegyheap algoritmust használ. Nem tudom, érdemes-e a Stutter Removert megkockáztatni, mivel a szerzője is ezt írja:
    "This plugin now has the ability to replace the Oblivion heap manager with a variety of alternatives, most of which are MUCH faster on multithreaded workloads. Unfortunately, changing the heap implementation seems to cause Oblivion to become unstable for some users. I'm not certain if this is due to a flaw in my method of replacing the heap, or if this is due to bugs in Oblivion that happen to not crash with Oblivions vanilla heap. "
    Nálad rendben működik?

    2. A Grass Overhaul-t, amit javasoltál, a Wrye Bash problémásnak jelzi. Ha installálom, akkor a mod fülnél dőlt betűvel jelenik meg, ami annyit jelent: "A plugin that is recommended to be imported and deactivated (ie. tagged with Deactivate)." Ha mégis aktiválom, akkor vörös keretet ad neki, ami azt jelzi, hogy deaktiválni kell, különben problémát fog okozni. Nálad elvileg fenn van; volt ilyen gondod vele? Egyelőre inkább deaktiváltam.

    3. Az Oblivion Reloaded-nél a következő nem világos: Azt írja az insallálásnál, hogy "- Run the launcher and set the resolution, graphics to highest quality, the HDR, no antialiasing" (kiemelés tőlem). Míg az ajánlott beállításoknál azt írja, hogy "Shadows on grass = Off" és "Specular Distance = 50% " , ami közel sem a max. beállítás. Ezt az installálás előtt gondolom pontosan be kell állítani, hogy ne legyen gondja a shaderekkel. De most akkor melyik, a max (grass shadow on, és sp dist 100%), vagy amit az ajánlásoknál ír? Te hogy állítottad be?

    Holnap még biztos lesz még kérdésem, előre is köszönöm a segítséged! :R

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák