- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Én is tanácsot szeretnék kérni ha megengeditek.
A szobaantennát szeretném kiiktatni (kevesebb kábel, több hely), most a T-s SAT TV kábele a plafonról jön le, sajnos nem tudok mellé berakni még egy kábelt, mert ez is éppen elfér a lyukban (másiknak pedig nem tudok helyet csinálni), ezért arra gondoltam, hogy a padlásra felteszek valami kínai tetőantennát (szerencsére elég jó a jelerősség, és nincs sok árnyékolás, ezért valószínűleg az is elég lenne), de a SAT vezetékét nem szívesen vágnám szét kérdés nélkül, mert 62%-os a jelminősége és 83%-os a jelerőssége, ezen annyira nem szeretnék sokat rontani.
Találtam egy ilyen közösítőt: [link], amivel elvileg megoldható a dolog, ez befolyásolná szerintetek egy antennával a műholdas vételt? Vagy ha ez nem jó tudnátok ajánlani valami ilyesmit?
Mi lehet egyébként az LNB (Single) kell még valami hozzá? Illetve egy elválasztó szűrő vagy valami hasonló kell e még hozzá, vagy csak simán egy elosztóval ketté lehet osztani a TV közelében a kettőt?
A műholdvevő fej egyébként egy Hirschmann "dupla" (két csatornás, vagy nem tudom, hogy van szakszóval), ha ez számít valamit.
Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest