- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Én is tanácsot szeretnék kérni ha megengeditek.
A szobaantennát szeretném kiiktatni (kevesebb kábel, több hely), most a T-s SAT TV kábele a plafonról jön le, sajnos nem tudok mellé berakni még egy kábelt, mert ez is éppen elfér a lyukban (másiknak pedig nem tudok helyet csinálni), ezért arra gondoltam, hogy a padlásra felteszek valami kínai tetőantennát (szerencsére elég jó a jelerősség, és nincs sok árnyékolás, ezért valószínűleg az is elég lenne), de a SAT vezetékét nem szívesen vágnám szét kérdés nélkül, mert 62%-os a jelminősége és 83%-os a jelerőssége, ezen annyira nem szeretnék sokat rontani.
Találtam egy ilyen közösítőt: [link], amivel elvileg megoldható a dolog, ez befolyásolná szerintetek egy antennával a műholdas vételt? Vagy ha ez nem jó tudnátok ajánlani valami ilyesmit?
Mi lehet egyébként az LNB (Single) kell még valami hozzá? Illetve egy elválasztó szűrő vagy valami hasonló kell e még hozzá, vagy csak simán egy elosztóval ketté lehet osztani a TV közelében a kettőt?
A műholdvevő fej egyébként egy Hirschmann "dupla" (két csatornás, vagy nem tudom, hogy van szakszóval), ha ez számít valamit.
Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest