Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Ahab77 #5196 üzenetére

    Nem kerdezted meg toluk ezt az informaciot mivel tudjak alatamasztani?
    Mert vetitetni barki tud.

    Egyebkent a DIGI maniaja az, hogy kiveszi a csatornakat ahogy nekik tetszik, ugyhogy siman elkepzelheto, de mivel a Sport1-2 300ft-al dragabb csomagban van 3 masik adoval, igy inkabb az Eurosport 1-2-re tippelnek.

    December meg messze van egyebkent, addigra talan mar a DIGI se lesz Magyarorszagon.

    #5203: DIGI akkor szokott csatornakat berakni, amikor valamelyik csatornat kiveszik es helyetesittik a sajat sz@rjukkal, vagy az altatluk terjesztettel.

    Sok mindent lehet mondani a DIGI-re, de hogy lenne eszuk azt nem, valoszinuleg ebbe fognak bele bukni, mert nem mernek 200ft-ot emelni, hogy utolerjek a tobbsegnek ertelmes csatornakban a konkutrenciat, inkabb kiveszik.

    DIGI a Danone gyumolcs Joghurtjara hasonlit, evek ota 59ft 1 pohar, de evek ota csokken a merete, elobb utobb rajonnek az emberek, hogy 79ft-ert jobban megeri a masik ceg gyumolcs joghurtja, ha 70%-kal nagyobb :)

    DIGI kb. 15 csatornaval van lemaradva a tobbi nagy szolgaltatotol, ebbol 10 olyan amit azert az elofizetok tobbsege szeretne, Eurosport HD se lesz soha gondolom a DIGI-nel, mert az ugye nem sajat gyartasu igenytelen sz@r.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák