Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4001) rocket válasza Morris (#3998) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Majd kiderul, nem emlekszem mar hogy van a szerzodesben, hogy a szerzodes koteskor aktualis listaar, vagy a mindenkori listaarat kell fizetni abban az esetben ha a kedvezmenyes idoszaknak (ami ugye a kotott huseg ido fele) vege.

#4000:Nem szo nelkul modositanak, kint vannak jo elore az ÁSZF-ek a weboldalukon.

"A fenti módosításokkal kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk T. Előfizetőinket:
- A módosított (2011. február 14. napjától hatályos) ÁSZF, valamint a módosítások kivonata a www.digikabel.hu weboldalon elérhető.
- A T. Előfizetőt az ÁSZF kétoldalú módosítása esetén megillető jogok: Amennyiben az Előfizető a fentiekben meghatározott tartalmú értesítés kézhezvételét, vagy napilapban történő megjelentetés útján közölt értesítés esetén az ÁSZF módosításról szóló hirdetmény második megjelenését követő 8 (nyolc) naptári napon belül nem tesz a Szolgáltatónál eltérő tartalmú írásbeli nyilatkozatot, abban az esetben a módosításra tett nyilatkozattételének elmulasztása a kétoldalú ÁSZF módosítás elfogadásának minősül.
A nyilatkozattétel elmulasztása nem minősülhet az Előfizető, vagy az Igénylő számára többletterhet jelentő, az adott (előfizető által igénybe vett) szolgáltatáshoz kapcsolódó új, illetve kiegészítő szolgáltatás megrendelését eredményező szerződésmódosítás elfogadásának.
Amennyiben a szerződésmódosításra a szolgáltatási díjak változása miatt kerül sor, a nyilatkozattétel 8 (nyolc) napon belüli elmulasztása elfogadásnak minősül, ha arról a Felek az egyedi előfizetői szerződésben ekként állapodtak meg.

Az Előfizető jogosult a kétoldalú módosítás tárgyában megküldött értesítés kézhezvételét követő 8 (nyolc) naponbelül az Előfizetői Szerződés azonnali hatályú felmondására.
Amennyiben az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben kötelezettséget vállalt arra,hogy a szolgáltatást meghatározott időtartam alatt, az ebből eredő kedvezményekért igénybe veszi, úgy az Előfizető, a szerződést csak akkor mondhatja fel 15 (tizenöt) napos felmondással, ha a módosítás az általa igénybe vett kedvezményeket érinti. Amennyiben az Előfizető e feltételekkel mondja fel a szolgáltatásra irányuló szerződést, úgy a Szolgáltató nem követelheti a kedvezményeknek a felmondást követő időszakra eső összegét.
Amennyiben a szolgáltatásra irányuló igénybejelentés megtételét követően a Szolgáltató az ÁSZF-et kétoldalúan módosítja, abban az esetben az ÁSZF közzétételét követő 8(nyolc) napon belül az igénylő minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül elállhat a szerződés megkötésétől."

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#4002) Morris válasza rocket (#4001) üzenetére

Morris
(őstag)

Oks, értem, de nem értek egyet. Mármint ezzel az üzletpolitikával.
Én aláírtam valamit egy adott időpontban, amiben fix dolgok voltak. Nekem az jó volt.
Most változtatnak és kénytelen vagyok annyiban hagyni, mert ugyanolyan kondíciókat már nem fogok találni és kapni. Ergo kevésbé járok jól.
(mivel több zsé folyik be ha elveszik a havi 200 percet, mintha nyomnak még plusszba 10Mbit-et.)
Szóval én ezért vagyok dühös egy kicsit.
A másik az hogy szerződtünk. Ha én változtatnék a szerződésen... de ezt be sem fejezem, mert akkor egyértelmű szerződésbontás a vége.
Ha a szerződés felbontásánál maradunk akkor én csak egy vagyok a nagyon sok közül.. nem tudom érted e mire szeretnék kilyukadni...
Önkényesen belekényszerít ebbe a helyzetbe...kicsit olyan mint az állami nyugdíj kontra magán.
Nem kötelező maradni, de senki sem saját maga ellensége

5m HDMI-HDMI (1.3) kábel eladó

(#4003) tortaur2006

tortaur2006
(lelkes újonc)

Hali!

Tudja-e valaki, hogy Kőbányán a Mázsa tér környékén lehet-e DTV-t fogni? Illetve milyen HBO vagy egyéb lehetőség van itt a diginél?

(#4004) Pille69 válasza Morris (#3998) üzenetére

Pille69
(tag)

Az én hűségnyilatkozatomban konkrét összeg van. Az első félévben x összeg, a második félévben y összeg. Nem listaárra hivatkozik.

(#4005) Morris válasza Pille69 (#4004) üzenetére

Morris
(őstag)

Holnap előkaparom én is a miénket, azt megkukkantom.
Nekem ugyanez a konstrukció van csak 1-1éves intervallumokra osztva

(#4006) Dog 11 válasza Morris (#4002) üzenetére

Dog 11
(tag)

Az aktuális szerződések változásait az ÁSzF 30 nappal korábbi módositásai hozzák a tudomásunkra.Számodra elfogadhatatlan változás esetén az ott leírtak szerint lehetősség van a változtatásra.Ez a fogyasztóvédelem által is elfogadott gyakorlat a távközlési szolgáltatóknál.
Most a dijakról.
Telefon : 200 Ft/hó -Korábbi szolgáltatóm :500 Ft/hó
Belföldi percdíj : 3.75 Ft. - Korábbi szolgáltatóm:9 Ft./perc
Németország percdíj : 15 Ft./perc -
Mobilra hivás Digiről : 25 Ft./perc -
Villannyszámla :
Lakáson belül semilyen digibox,telefon-internetmodem plusz áramfogyasztásáért nem kell fizetnem.A korábbi szolgáltatónál a digitális box és az internet-telefonmodem áramfelvétele után a havi villanyszámlám kb.700 Ft/ hóval volt magasabb./2x10 Wx24 órax30 nap/=14,4 kwó/hó x 49 Ft /kwó = 705 Ft/hó.Ezt most nem kell nekem fizetni a Diginél.
Kábel tv :3100 Ft hó .A közel 80 digitális csatornán belü más szolgáltatónál mennyiért jutunk hozzá a Nat.Geo HD,Nat.Geo Wild HD,Digisport HD,Duna HD,M1 HD,M2 HD,Music HD prtogramokhoz ráadásul közvetlen tv vételen keresztül ?
Én elfogadom a Digikábel üzletpolitikáját.

(#4007) Morris válasza Dog 11 (#4006) üzenetére

Morris
(őstag)

Ezt is megértem, de én még mindig azon vagyok fennakadva, hogy nem azt kapom amit anno aláírtam. (de szerint én vagyok a hibás, hogy elfogadtam :W )
Jut eszembe Nat Geo HD és Wild HD nálunk nincs és mégis ugyanannyit fizetek mint Te!?
Mióta is van ez így? legalább fél éve...

(#4008) zocsa001 válasza Morris (#4007) üzenetére

zocsa001
(lelkes újonc)

Nálunk meg egyáltalán nincs a diginek digitális szolgáltatása
és mégis annyit fizetek,mint Te! Lehetne még ragozni....

http://pokeroffer.net

(#4009) alitta73

alitta73
(újonc)

Szerintem örüljön az akinél van a Diginek digitális szolgáltatása, pláne HD adások.
Itt pl.Dorogon Én is ugyanannyit fizetek a Diginek a szutyok analóg adásért, mint mások másol a csili vili digitális adásért, és hiába karok Én is digtálist ha a Digi nem ad...
A netről meg inkább ne is beszéljünk a 2Mbps ugyanannyi itt, mint másol 20Mbps ugyannanál a Diginél.
Szóval tényleg lehetne még ragozni.

(#4010) Morris válasza zocsa001 (#4008) üzenetére

Morris
(őstag)

és nem bosszantó?, dehogynem!
mindegy befejeztem. a tény úgyis tény marad. :U

(#4011) janos1988

janos1988
(őstag)

A Digikabel dvb-c-jet lehet 4 fele osztani (pontosabban 2 analog es 2 digitalis 1 elosztoval)? Lesz minosegromlas a digitalis jelnel? Kb. valahogy igy szeretnem:

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#4012) Dog 11 válasza janos1988 (#4011) üzenetére

Dog 11
(tag)

1 GHz-es elosztókkal jó minőségü, jól árnyékolt koaxszra ,szerszámmall rögzitett csatlakozókkal, és jól beállított bejöveteli jelszint esetén valószinű,hogy működik.Nekem is egy hármas és egy kettes elosztó végén hibátlanul működk a Samu 530-as.

(#4013) Tatavs válasza janos1988 (#4011) üzenetére

Tatavs
(újonc)

Nekem is jól működik, 2 elosztóval. Persze nem műanyag koax dugók, hanem F-dugók vannak.

(#4014) dh66e

dh66e
(senior tag)

Ez mekkora! :DD
Mobilinternet a diginél a pannon hálózatán:[link]
Ez tettszik a legjobban:

"Mobilinternet díjcsomagok: A GPRS/EDGE/UMTS
(3G)/HSDPA alapú Mobilinternet díjcsomagok igénybevételével az Előfizetők csatlakozhatnak az internethez, így Web oldalakat böngészhetnek, e-mail üzeneteket küldhetnek, fogadhatnak. A Mobilinternet díjcsomagok igénybevételével azonban nincs lehetőség
mobil hálózati hanghívás kezdeményezésére, fogadására, valamint SMS küldésére és fogadására."

(#4015) club1 válasza dh66e (#4014) üzenetére

club1
(PH! addikt)

Gyorsan hadd tegyem hozzá, hogy a Telenor rögtön lekorlátozza a sávszélességet 32 kbps-ra (azaz 4 kB/s-ra), ha email-en és böngészésen kívül más forgalmat észlel (pl. Youtube, ftp, Rapidshare, torrent, stb...). A korlátozás a következő havi számlazárásig plusz 1-2 nap tart a teljes forgalmazásra (böngészésre és emailre is)!

(#4016) dh66e válasza club1 (#4015) üzenetére

dh66e
(senior tag)

Igy van.És az áraik,hát nem fognak érte tódulni az emberek. :(

(#4017) hb000 válasza dh66e (#4016) üzenetére

hb000
(tag)

Plusz még a tetejébe gagyi is. Egyszer használtam T-s mobilnetet hozzáadott USB stick-kel, a GARANTÁLT 2 megából (gondolom a max hirdetett sebesség ennél jóval nagyobb, ez tényleg a garantált sebesség volt) legfeljebb egy megát sikerült elérni, azt is csak teliholdkor és megfelelő bolygóegyüttállás esetén :) A digi mennyiért adja ezt a förmedvényt? Csak kíváncsiság, és a honlapon nem találom.

[ Szerkesztve ]

(#4018) dh66e válasza hb000 (#4017) üzenetére

dh66e
(senior tag)

[link]Ott van az 5-ik oldalon.

(#4019) Jimmy8

Jimmy8
(senior tag)

Nemsokára kötik be a kábeles digi TV-t a lakásba. Addig behúznék egy koaxot a bejárati ajtótól a tv-ig (kb 12m) Természetesen F csatikat rakok a végére.
Falom kívül fog futni a kábel (kábelcsatornában) a fal és a padló találkozásánál (panellakás).
A kérdésem: elég a 2x árnyékolású RG6-os kábel (azt könnyebb beszerezni), vagy ragaszkodjam a 3x árnyékolásúhoz? Elsősorban a digitális adást nézném a tv beépített tunerével.

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#4020) Tatavs válasza Jimmy8 (#4019) üzenetére

Tatavs
(újonc)

Nekem sima 2x-es van, hiba nélkül működik. Én is a TV sját tunerével nézem a digitális adást.

(#4021) Dog 11 válasza Jimmy8 (#4019) üzenetére

Dog 11
(tag)

Ha a lakásod közvetlen közelében vagy esetleg az épület tetején valamilyen rádiófrekvenciás adó működik / urh,CB,mobil átjátszó stb. / vagy rútert használsz a lakásban úgy biztonságosabb a jobb fedetségü kábelt beépíteni.Igy biztos elérhető ,hogy még az analóg programok is zavarmentesek lesznek.

(#4022) Scrym válasza hb000 (#4017) üzenetére

Scrym
(tag)

Nem tudom milyen a Telenoros, nekem T-s van, annyira nem rossz azért, itt Pécsen eldöcög 3-4Mbitel is. Azért nagyban számít, hogy hol használod. Meg hát a mobilnetet nem azért találták ki, hogy hatalmas állományokat mozgass meg, inkább azért, hogy ha bárhol jársz az országban tudjál netezni, levelezni, stb., arra pedig tökéletes.

(#4023) hdcsaba87

hdcsaba87
(fanatikus tag)

Sziasztok, eddig a tvnetworknél voltam, de mivel a digitv felvásárolta ezért szerződést kellett módosítanom.
A mai nap be is mentem, és kaptam egy új felhasználónevet és jelszót amit állítólag a routerbe kell beírni.
Valaki tudja hova kell beírni? Nem wirelles alapú internetem van hanem LAN-os, panelba lakok.

Ha tudtok segítsetek!

(#4024) dh66e válasza hdcsaba87 (#4023) üzenetére

dh66e
(senior tag)

A router telepítés varázslója segít,kb 5 perc és már megy is.

(#4025) ocsigep1

ocsigep1
(újonc)

Sziasztok, érdeklődöm, hogy a digi kabel digitális adásai stb nélkül vehetőek-e DVB-T/C mpeg2 TV-vel?
Vagyis a digi kabel örömtelien kódolatlan digitális csatornáinál a TV-be beépített DVB-C tuner esetében számít-e az mpeg2/4 tömörítés? A földfelszíni "antennás" esetében egyértelműen igen, viszont a digi honlapján nem találtam nyomát, hogy mi a tömörítési eljárásuk, illetve számomra nem egyértelmű, hogy "Cable" esetében egyáltalán számít-e az mpeg2/4.

(#4026) cigam válasza ocsigep1 (#4025) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, lehet, és számít is meg nem is hogy MPEG2 vagy 4, mivel az SD adások MPEG2-esek. (HD-ra nem emléxem) Viszont nem számít, mert ha a TV-ben van C, és ismeri az mpeg4-et akkor nagy valószínűséggel az mpeg2 se fog problémát okozni.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#4027) Dog 11 válasza ocsigep1 (#4025) üzenetére

Dog 11
(tag)

A HD adások kivételével-igen.
DVB T/C és MPEG-4 et tudó tv esetén valamennyi digitális adást tudod venni a Digikábeltől - közvetlenül a tv-vel.Ha az MPEG -4 et tudja akkor az MPEG-2 es csatornákat is tudja.A HD csatornák MPEG-4 ben vannak tömöritve,az SD-k MPEG-2 ben.Csak DVB -T -tudó készülék csak a Térbeli frekvenciákat veszi digitálisban.

(#4028) ocsigep1 válasza cigam (#4026) üzenetére

ocsigep1
(újonc)

OK, köszi a választ.
Megerősítem, hogy mpeg2-es a tv-nk, így az, hogy az mpeg4-es tv valószínűleg tudja az mpeg2-t is, no ez nem érint sajnos :(

(#4029) ocsigep1 válasza Dog 11 (#4027) üzenetére

ocsigep1
(újonc)

Oks, ez összecseng az előzővel :K
Vagyis az én csodás mpeg2 "C/T" tuneres tv-mmel set top box közbeiktatása-bérlése nélkül be fogom tudni cserkészni a digikabel digitális csatornáit, kivéve a HD jelűeket. Ez nekem már elég lenne első körben.
Azzal riogatott egy nagyon fiatalnak kinéző digis szerelőgyerek, hogy a digi mpeg4ben kódolja a teljes kábeles digitális csatorna-szortimentet, ebből kifolyólag ha LCD tv-m van, és ráadásul csak mpeg2-t tudó, akkor mindenképpen bérelnem kell (vagy vennem) egy HD boxot. Szerinte az mpeg2 DVB-C/T tv HD box nélkül nem fog digitális csatornát megjeleníteni egyáltalán...

(#4030) Jimmy8 válasza Dog 11 (#4021) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

Köszönöm a válaszokat :R
Közvetlen közelben nincs rádiófrekvenciás adó, de wi-fi-t használok, tehát akkor keresek 3x árnyékolásút. Csak az a baj, hogy sehol sem találok. Még a helyi nagyobb elektronikai szakboltban is csak 2× árnyékolású van. Azért van még egy pár bolt, így próbálkozom :)

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#4031) anrab válasza hdcsaba87 (#4023) üzenetére

anrab
(őstag)

(#4032) cigam válasza Jimmy8 (#4030) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jajj ne már... a wifi 1 nagyságrendel magasabb frekin megy, olyan kis teljesítménnyel hogy csak na. Bőven jó a sima vagy dupla árnyékolásos is, pláne hogy a digitális átvitel érzéketlen az analóg zavarok többségére.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#4033) kata0203

kata0203
(újonc)

http://www.digikabel.hu/KonstrukcioBerles

ez a konstrukció él még?

(#4034) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az mitől lehet,hogy ha becsukják a hűtőt a konyhába elmegy a kép és a hang (fekete lesz a képernyő) kb 2mp ig. :U

(#4035) sittes79

sittes79
(senior tag)

Sziasztok,

Kötik be hozzánk a digitális digi kábelt, samu b650 tévém van, kell
nekem valami CI modul vagy ilyesmi, vagy csak coax be és kész...

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#4036) Pille69 válasza kata0203 (#4033) üzenetére

Pille69
(tag)

Ez kábeles topic, itt nem a Digitv-ről van szó. :((
A válasz egyébként egyszerű: Ha fent van a digi honlapján, akkor igen. :K

(#4037) cigam válasza sittes79 (#4035) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kell külön modul, ha ismeri a dvb-c/mpeg4-et akkor a digitális csomagok is menni fognak.

Pille69: itt nem a Digitv-ről van szó
Hanem miről?

[ Szerkesztve ]

(#4038) Pille69 válasza sittes79 (#4035) üzenetére

Pille69
(tag)

Ha van benne DVB-C tuner, akkor coax be és kész...

(#4039) maláj válasza kata0203 (#4033) üzenetére

maláj
(őstag)

él :)

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#4040) smog86 válasza Pille69 (#4036) üzenetére

smog86
(senior tag)

Ez a Digitv kábeles topicja, mi az hogy nem a Digitv-ről van szó? :o

RIP MALÉV

(#4041) Pille69 válasza cigam (#4037) üzenetére

Pille69
(tag)

Digitv = tányéros tv
Digikábel = kábeltv

Ennyi. :K

(#4042) cigam válasza Pille69 (#4041) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mind1ik digitv, csak az az egyik kábelen jön, a másik meg műholdon.
Ne tévesszen meg a digikabel.hu domain, ugyanazon van mind1ik szolgáltatásuk.

(#4043) kata0203 válasza maláj (#4039) üzenetére

kata0203
(újonc)

köszönöm! :)

(#4044) Lesliegold

Lesliegold
(tag)

Sziasztok,

Miskolcon van az ügyfélszolgálaton Humax HD-s Box, most telefonáltak...Már egész megszoktam, hogy analógon megy..Érdemes bemennem érte? Lehet ezzel felvenni, ha dugok rá külső eszközt? Természetesen bérelném, ha meggyőztök, hogy jól járok vele...Köszi a segítséget...

Samsung UE37D6100sw !!!

(#4045) forrest85 válasza Lesliegold (#4044) üzenetére

forrest85
(fanatikus tag)

Mindenképpen! A kép is jobb lesz vele.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#4046) cigam válasza Lesliegold (#4044) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Naná! Ha nem jön be, max. 1 hónap múlva visszaadod, de szerintem be fog válni. (pláne, ha tv-den van hdmi csatlakozó)

[ Szerkesztve ]

(#4047) proradeon

proradeon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Udv!

Egy kerdesem lenne Digi analog kabeltv-vel kapcsolatban:
Ha van jelenleg ervenyben levo husegnyilatkozat nelkuli digi (internet)szolgaltatasom, es rendelek Digi kabeltv-t, akkor kell huseget vallalnom, vagy a ket szolgaltatas egymastol fuggetlenul huseg nelkul igenybeveheto? :U (sajnos nem talaltam erre valaszt digi oldalan)

A valasz(oka)t elore is koszonom!

Udv :R

NEM "Kingstone" hanem "Kingston" és NEM "Blue-Ray" hanem "Blu-Ray" !!! Dropbox regisztráció +500 MB ajándék tárhellyel -> http://db.tt/gstlfucl

(#4048) Troppauer13 válasza proradeon (#4047) üzenetére

Troppauer13
(újonc)

Nem kell !

(#4049) Jag válasza club1 (#4015) üzenetére

Jag
(senior tag)
LOGOUT blog

Youtube-ért miért? A P2P-t még nagy nehezen megértem, de a videó megosztó oldalakat miért?
Van erről valami hivatalos leírás?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/d908

(#4050) cigam válasza Jag (#4049) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ÁSZF-ben szépen le van írva. A Youtube meg a videómegosztók azért, mert gyakran már HD felbontásban teszik ki a fílmeket, és csakúgy mint a p2p hálózat statikus nagy adatforgalmat generálnak. pl. behozod ph oldalát az lejön pár mp alatt, és nincs több adatforgalom "felszabadul" a torony kapacitása. Viszont videónézés közben több percen keresztül "foglalod" a sávszélességet. Így próbálják a szűkös kapacitást terhelését csökkenteni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.