Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • egresij

    csendes tag

    válasz duofon #1809 üzenetére

    Szeretném tisztázni az állapotot, mivel sok megerősítő és kevés cáfoló üzenet is érkezett.

    Összefoglalva:
    LG 32LH3000 TV-m van, melyben DVB-C tuner használatával szeretném nézni a DIGI Kft. kábeles digitális csatornáit (tehát STB vétel nem érdekel!).
    2010. február 28-ig kifogástalanul működött, viszont március 1-től mostanáig (jelenleg is!) a 770-794 MHz frekvencia sávra felhelyezett digitális csatornákat az LG TV nem találja, ha a bejövő kábel jel normális szintre van állítva. Most (ideiglenesen) úgy jönnek be a felső sávban lévő csatornák, hogy a TV-be bemenő antenna csatlakozó elé 18 Db jelcsökkentés van beépítve (2.db. irány csatolt elosztó), viszont a felső sávokon a jelszintet így a TV 8-10%-osnak, a jel minőségét 95-100%-osnak mutatja.

    FELHÍVÁS!
    Keresem azokat az LG TV-vel (bármilyen típus) rendelkezőket, akik a TV DVB-C tunerjével veszik a DIGI Kft. kábeles digitális adását, és a felső sávokon a 770-794 MHz frekvenciákat is hibátlanul megtalálja a TV és a jelszint (50% feletti) és a jelminőség (90% feletti) is megfelelő!
    Budapesti LG tulajdonosokat előnyben részesítem, kérésem a következő:
    Kérem adjon lehetőséget arra, hogy a saját TV-met elvihessem és felcsatlakozva a kábelhálózatra kipróbálhassam, hogy az én LG TV-mmel van a probléma, vagy pedig a DIGI által szolgáltatott jellel. Ezzel a módszerrel végre bezárhatnám az immáron 2 hónapja tartó rémtörténetet!

    Köszönettel várom az TG TV-sek jelentkezését.

    [ Szerkesztve ]

    www.kastélyok.hu, Samsung TV_UE32ES5500V (DVB-C tuner); USB DVB-T Tuner (RTL2832U)/PVR5; Samsung PC-Monitot/TV (DVB-C) LT24D390; Samsung Omnia (már nem használom)

Új hozzászólás Aktív témák