Hirdetés

Aktív témák

  • c.andrew

    tag

    válasz Marschlakó #1712 üzenetére

    Úgy látom te vagy ezen a fórumon jelenleg az ügyeletes, önjelölt főokos.
    A hozzászólásaid alapján tényleg fanatikus rajongója lehetsz a Digi-nek.
    e talán neked sem ártana visszaolvasni mielőtt írogatsz, főleg pedig mielőtt másoknak ezt tanácsolod.

    Néhány héttel ezelőtt már megvitattuk ezt az áremeléskérdést. Akkor te is hozzászóltál, lásd 1410 hsz.

    Az amit belinkeltél arról szól, hogy a hűségidőszak alatt a szolgáltató módosít a kedvezményeken akkor jogosult vagy felmondani. A 2700 ft az listaár. Kedvezmény a 0 ft. havidíj egy éven át, a részletfizetési kedvezmény, az ingyenes alapszerelés.

    Az előfizetői számokkal nem vitatkoznék, inkább megvárnék egy hivatalos jelentést.
    Az induláskor tényleg nagy volt az elvándorlás a UPC-től, de ez mára alábbhagyott. Ugyanis az értelmesebb előfizetők rájöttek, hogy ha elfogadják a UPC ajánlatát nem érdemes váltaniuk.

    Arról vitázni pedig, hogy a Digi mennyivel jobb, korrektebb cég mint a UPC felesleges. A Digi pár hónapja szolgáltat. Nem hiszem, hogy ennyi tapasztalat alapján felelősséggel ki lehetne jelenteni bármi ilyet róla. Majd egy év múlva vissza lehet térni erre a kérdésre.
    Lehet szidni a UPC-t, hogy milyen szemét cég, de...
    Magyarországon piacgazdaság van. A UPC profitorientált cég, amely eddig gyakorlatilag versenytárs nélkül működött ezen a területen, és hiánypótló szolgáltatást nyújtott azzal, hogy a kábeltévével el nem látott területekre is betört egy ahhoz hasonló struktúrájú szolgáltatással. te milyen árképzéssel dolgoztál volna? Vagy telefonálni mindíg ugyanennyiért telefonáltál mint most?
    Ez teljesen természetes az üzleti életben, hogy amíg versenytárs nélkül áll valaki addig ő szabja az árakat. Most megjelelent a versenytárs, alkalmazkodni kell hozzá. Hogy ezt jól teszi-e a szerinted agymosott banda ebbe megint ne menjünk bele. Az, hogy neked nem tetszik, hogy milyen módszerekkel próbálja az ügyfeleit megtartani érthető hiszen elvakult Digis vagy. De attól a módszer még lehet jó és eredményes.

    A két cég összevetése pedig legyen egy későbbi téma mint már említettem. Néhány hónap és lecsillapodik a piac akkor majd lehet elemezni. Addig értelmetlen.

    Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT

Aktív témák