Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo II

(#401) sumdudum válasza Trak (#393) üzenetére

sumdudum
(tag)

csak kisegítettem a srácot... mellesleg márha warezről van szó amit nem itt a fórumon kéne megbeszélni akkor eza fórum mért van tele a map hack-el? vagy azt nem számít warez nek? mellesleg a félország warezol.. nemtom mér kell erre annyira felháborodni az vesse rám az első követ akinek(...Máté evangéliuma 16:3) nincs írott cédéje..:)

(#402) Integra válasza sumdudum (#401) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mi vásárolt jogtiszta játékkal játszunk, a maphack meg egy kiegészítő program.
nem tudom érzed e a warez és a warez között a különbséget:)

(#403) Trak válasza sumdudum (#401) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nem mondhattam volna jobban, mint Integra:)

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#404) sumdudum válasza Integra (#402) üzenetére

sumdudum
(tag)

mer amugy mintha nekem nem eredeti cédém lenne... csak megegyezném Trak számára: nem kéne beszólni egy embernek aki segít egy másiknak... ésha neked kéne valami segítség akkor persze probléma lenne ha senki nem válaszolna..

(egy barát: sumdudumnak meg már csak azért sem kell bedumálgatni ilyen kis apró-cseprő hülyeségek miatt, mer' a barátom, és ha bántod, úgy beleépítem egy ütéssel a szekrénysort a fejedbe, hogy utána a szempilláid is csak horizontálisan fognak nyílni... ;) )

(#405) Re-Tech válasza Integra (#402) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

A maphack 1általán nem warez, mivel kereskedelmi forgalomba nem kerül és ingyenes a használata. Maximum tiltott a használata (kizárólag a D2-vel), de annyi gépre rakom fel ahányra akarom és akár 1300-szor is megoszthatom egy DC-hubon pl.

(#406) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem találok sehol fehér crystal swordöt, pedig el akarom végre így a 31. szinten lőni az imbue-t. Ilyesmi merrefelé hullajtanak magukból a szörnyek? :F

(#407) HolloW válasza Drizzt (#406) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Bővebben: link

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#408) c4-eXp válasza HolloW (#407) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Ha csinálsz új accountot, Te fel tudsz menni open bnetre?

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#409) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

A zombi fej meg ezek a nekro féle cuccok amiket a pajzs helyére lehet rakni ugye pajzsként viselkednek? Akarom mondani a pajzs rúnaszavak jónak kell lennie ezekhez a cuccokhoz.:F

Forza Juventus!! Nem állunk meg 3 csillagig! 29 scudetto

(#410) HolloW válasza c4-eXp (#408) üzenetére

HolloW
(senior tag)

ja

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#411) TiMoN

TiMoN
(senior tag)

Hali all!
Nekem is eredeti lemezem van, lehet holnap meló után felteszem és ha gondoljátok és csatlakozhatok a ph!-s diablo csapathoz sziveseb testen :)
Persze ha befogadtok és valaki segit kicsit felhuzni kis karim v 1üttjáccunk és gyorsabban fejlődünk.
no? :)

csak fel kéne még tenni a progit ...

-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

(#412) Integra válasza TiMoN (#411) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

welcome:)
húzni szerintem most maphack nem igazán fog senki, de mindenkinek töketlen a karija, szóval együtt lehet püfölni:)

(#413) Trak válasza sumdudum (#404) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nincs is baj a segítséggel, ha nem warezról van szó.
Ha warez kell, akkor menj sg-re, index-re, akárhova... nem szeretnénk ha warez miatt zárnák be a topikot.
Ha nekem kell valami segítség, akkor jól utánanézek, és ha még így sem találom a megoldást, akkor olyan helyen kérdezem meg, ahol az megengedett:P

''(egy barát: sumdudumnak meg már csak azért sem kell bedumálgatni ilyen kis apró-cseprő hülyeségek miatt, mer' a barátom, és ha bántod, úgy beleépítem egy ütéssel a szekrénysort a fejedbe, hogy utána a szempilláid is csak horizontálisan fognak nyílni... ;) )''

Ha a barátod stílusában válaszolnék, akkor csak annyit mondok: bekaphatod
:P

De mivel nem alacsonyodok ilyen szintre, ezért inkább mondd meg neki, hogy pihenjen még kicsit anyu szoknyája mellett, mert szeptembertől kezdődik az általános iskola...
(Ebből a hozzászólásból kb. ilyen életkorra tippelek.)

Ha erre válaszolni akarsz, akkor légyszi a RING topikba tedd, ne OFFoljuk ezt a topikot.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#414) TiMoN válasza Integra (#412) üzenetére

TiMoN
(senior tag)

oksa akkor holnap felteszem a progit... majd :) beirom az accountom nevét ide :)
Ugytoom most volt ALLDEL xal régi karimnak lőttek igy uj accot csinálok sztem! :)

(#415) c4-eXp válasza HolloW (#410) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Akkor valószínűleg nem permanent bant kaptál. Egy hónap múlva lehet játszani.:DD Addig nem nyomunk valamikor ip-s game-et?:DDD

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#416) HolloW válasza c4-eXp (#415) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Dehogynem :R

Adom ipet: 82.131.157.130

Már kész is a szerver :)

szerver neve : blizzard
pass : sux

[Szerkesztve]

(#417) Integra válasza HolloW (#416) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

csak stílusosan:)

(#418) Integra válasza sumdudum (#404) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de kemények vagyunk, mai spenót adag megvolt?:P

(#419) HolloW

HolloW
(senior tag)

Tud valaki adni olyan char editáló progit amibe van olyan egy olyan opció, hogy normális junik cuccokat lehet berakni ? Megakarom csinálni a bnetes (volt) karakterem,

:F

(#420) Trak válasza HolloW (#419) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Szerintem 1.11 hez még nincs.

(#421) HolloW válasza Trak (#420) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Ezt én nagyon jól tudom, de van olyan editor pl. Hero Editor ami még müködik 1.11 alatt is, de ebben nem lehet (vagy csak hülye vagyok hozzá) junikokat addolni. :(

(#422) sumdudum válasza HolloW (#421) üzenetére

sumdudum
(tag)

hát ha leszeded a ShadowMaster-t akkor azzal csinálhatsz egy karit külön aztán lemented a Save mappába és müxik.. viszont azt már nem fogod tudni módosítani..

Trak: jolvan mind1 hagyjuk... a havernak megmajd átadom az üzit mer most éppen hálózik..:) és az az általános iskolás dolog nem volt ám szép, de biztos azér látsz minket így mer használjuk a vichytől a ránctalanítót..:)

most 23ik szintű az új VarázsLó(nő)m és hát ugye tök gyenge... kihol tart hanyadik szinttel? valami jó cuccot találtatok már?

(#423) HolloW válasza sumdudum (#422) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Honnan tudok itemeket letőlteni ? :F

Ilyen *.d2i filok kellenének :O

(#424) Integra válasza sumdudum (#422) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lvl 8 lightning popi
lvl 40-50 alatt szinte használhatatlan...

(#425) R3ĐßuŁŁ válasza Drizzt (#406) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Bárhol találhatsz!Csak egy kis mák kell hozzá!;];]

Mindenkinek hinni kell valamiben! Én azt hiszem,iszom mégegyet!

(#426) R3ĐßuŁŁ válasza mr.ki (#409) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Páncélba rúnaszavakat nem tudsz kirakni?(3 lyukúba):FLinket tudsz dobni rúna szavakról?:F

(#427) TiMoN

TiMoN
(senior tag)

Nah
Installing in progress... :)

Nemsoká meek jáccani :) ki van fenn? :)

(#428) TiMoN

TiMoN
(senior tag)

Done...

Acc name: timon-hun
Character name: HoPiHe (Sorc)

(#429) mr.ki válasza R3ĐßuŁŁ (#426) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Bővebben: link. Ezek régebbi verziókhoz van.
Tud valaki 1.11-es rúnaszavakról??

[Szerkesztve]

(#430) TiMoN válasza mr.ki (#429) üzenetére

TiMoN
(senior tag)

asszem a blizzard oldalán fenn van... a patch notesba... ha jól emléxem ... mert lett pár uj ronaszó! de nem vok benne 100% bizt.

(#431) sumdudum válasza mr.ki (#429) üzenetére

sumdudum
(tag)

az új rúnaszavakról én sem tok semmit de vannak...

(#432) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

A blizzard honlapján csak annyit ír hogy 10 új rúnaszó. Kösz blizzard ezzel kisegítettél.:U

(#433) sumdudum válasza mr.ki (#432) üzenetére

sumdudum
(tag)

már ennyire jól állsz rúna ügyileg vagy pusztán érdekesség képp?

(#434) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ecsém, tegnap este hajnalban részgene véletlenül elrontottam az imbue-mat, adott egy scimitart, ami very fast + 20% faster volt, ki akartam próbálni, de meghaltam, s az a köcsög akkor elmentette rögtön, hiába ctrlaltdelete... :(

(#435) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Muszály tudnom a nekromhoz a rúnaszavakat, máskülönben nemtudom tökélyre fejleszteni. Most még csak azthiszem 11. szintű a ladder nekrom, de single nekrom 25.
(nagyon darál:)))

[Szerkesztve]

(#436) R3ĐßuŁŁ válasza Drizzt (#434) üzenetére

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)

Én tuti lerúgtam volna a bátyámat, ha elrontja a 69 szintes 7000-ig ütő 950 életű paladinomat. Azért mert még nem imbue-oltam, ja és charmokat és lyukakba cuccot még nem használok! Hell 1. aht-ban.:D

[Szerkesztve]

(#437) sumdudum válasza Drizzt (#434) üzenetére

sumdudum
(tag)

ez azért van mert a városban van egy auto save... szal ha ott csinálsz valamit akkor azt rögtön menti is... így nem működök a CTRL+ALT+DEL bill kombináció... amugy én nagyon szeretem hogy ott mindig ment.. régen soxor fagyott a gépem és így jó volt.. mert mindig azta karit kaptam vissza amivel utoljára a városban voltam..:) Battle.Neten meg szerintem abszolut nem müxik eza három gombos megoldás.. jahh most valahol 40ik szint környékén járok a varázslónőmmel, iszonyat nyögvenyelősen megy normalon a Baalrun főleg mh nélkül..:((

(#438) D4v3

D4v3
(senior tag)

Megvettem a d2+lod packot 4000ért és ma kaptam meg. Most akkor van 2 cd kulcsom a gamehez vagy csak a lodossal fogok tudni játszani bneten?

(#439) mr.ki válasza D4v3 (#438) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Ha a kieggel játszol akkor annak a kódjával, ha nem akkor a másik kóddal.

(#440) HolloW

HolloW
(senior tag)

sumdumdumdidumdidum akkor nem mondod meg honnan bírok leszedni *.d2i fájlokat, magyarán itemeket. :B

(#441) sumdudum válasza HolloW (#440) üzenetére

sumdudum
(tag)

ööö nemtudom honnan tudsz leszedni ojan fájlokat.. nekem is csak úgy vannak hogy a régi mentéseket megnyitottam az itemeket kimentettem..

(#442) HolloW válasza sumdudum (#441) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Akkó tőccsd fel valahova a sajátjaid :R

(#443) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Ha valaki talál 1.11-es rúnaszavakat, akkor linkeljen:R:R:R

(#444) console válasza mr.ki (#443) üzenetére

console
(fanatikus tag)

ezek az új rúnaszavak:
de az 1.10-ben elvileg több, mint 100 rúnaszó van, ebből kb. 70-et ismer a nagyközönség (a Blizzard közölte többségét újságokon keresztül).
szóval van még felfedeznivaló.

.

(#445) console válasza HolloW (#440) üzenetére

console
(fanatikus tag)

itt van pár(ezer) item. többségük Hero Editoros, de néhány adag nekem nem működött vele:

[Szerkesztve]

.

(#446) Integra válasza console (#444) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

te jó ég, voice of reason cucchoz mik kellenek...
110 és 189 egy sorcinak??
és akkor mi megy vitalityre meg mana-ra???
:(

(#447) console válasza Integra (#446) üzenetére

console
(fanatikus tag)

nem is megy bele staffba, csak macebe meg swordbe.

.

(#448) Integra válasza console (#447) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ááá, nincsen értelme, dex-re felesleges rakni
én 90ig nyomok erőt, minden más vitality meg mana
pajzs meg orb kell, magában staff veszélyes, a defense meg resist miatt

(#449) console válasza Integra (#448) üzenetére

console
(fanatikus tag)

jaja, sorcinál én is az elite-unique orbokra voksolnék (Bővebben: link) egy jó pajzssal.
de egy doom-freezeaurás megoldást se találnék utolsónak.

.

(#450) Integra válasza console (#449) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

kikéne keresnem a legjobb lightningos cuccokat, csak nyálat csorgatni :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo II
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.