Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo II

(#1001) HolloW válasza c4-eXp (#999) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Sajnos én nem haladok, mert meg kellett tanulnom másnapra 5 verset és ez igénybe veszi a csöpp agyam :)

Amúgy lvl 23 környékén vagyok. :(

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#1002) HolloW

HolloW
(senior tag)

Senki nem gamel ?

rejtett up

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#1003) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Na lvl42 vagyok, nightmare den of evil quest kész.:))
Viszont nagyon csicska cuccaim vannak.:( A legjobb a sigon pajzs a +1 skill levels miatt.:DDD

Hollow te hányadik szintű vagy?

[Szerkesztve]

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#1004) HolloW válasza c4-eXp (#1003) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Énis 42 és full sárga cuccaim vannak, szánalmas :(

(#1005) c4-eXp válasza HolloW (#1004) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Na én lvl48 vagyok, és végre tudok nm-en baalrunozni:)) Találkoztam egy tök jó fej magyar gyerekkel, sokat segített. Viszont a cuccaim még mindig iszonyat gányok.:( Még mindig a sigon pajzs viszi a pálmát.:DDD

MOD: Ja, Anyatól kaptam egy egész jó kis orbot (+2 cold skill levels, meg egyéb nyalánkságok).:))

[Szerkesztve]

(#1006) Necrolyte válasza kovacstibor79 (#1000) üzenetére

Necrolyte
(kvázi-tag)

Attól függ, hogy te milyen patch-csel upgrade-eled a játékot. Mert, ha 1.10-zel, vagy 1.11-el (de neked eddig 1.10-nél régebbi játékod volt), akkor igen. Amúgy nem hiszem (mármint, ha 1.10-ből 1.11-be lépsz). Mivel szerintem azt te is tudod, hogy az 1.10-ben újított be nagyon a Blizzard, ott teljesen megváltozott minden (gondolok itt a synergie rendszerre).

To die, to sleep...

(#1007) HolloW válasza c4-eXp (#1005) üzenetére

HolloW
(senior tag)

43 as vagyok és most nm-en mfelek, mert nem birok ezekkel a gagyi cuccokkal mit kezdeni ;]

[Szerkesztve]

(#1008) HolloW

HolloW
(senior tag)

Valaki megtenné, hogy utána jár, hogy neki működik-é a mousepad 7.0 for 1.11 tört, thx.

Mousepad 1.11 mh tört

Bővebben: link

A hiba amit kíír, ha integrity scant csinálok.

(#1009) Re-Tech

Re-Tech
(fanatikus tag)

1.11b b, mint b+

(#1010) HolloW válasza Re-Tech (#1009) üzenetére

HolloW
(senior tag)

;]

(#1011) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

+2 all skill-es nekropajzs valakinél, esetleg 4 lyukas pajzs shael-ért, v. dol-ért?

Forza Juventus!! Nem állunk meg 3 csillagig! 29 scudetto

(#1012) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Na lvl71.:)) Viszont cuccok terén még mindig elég gyatrán állok.:( De van már egy 3 soxos sisakom benne 3 ptopazzal, ideje hasznát venni.;]

(#1013) Integra válasza HolloW (#1008) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem még várj a tört mh próbákkal, nehogy elgebaszolj valamit az accodban

(#1014) kovacstibor79 válasza Necrolyte (#1006) üzenetére

kovacstibor79
(fanatikus tag)

Kössz az infót!

Egyébként az 1.10 béta patch-et upgrade-eltem 1.11-re.
Én is reményltem hogy nincs túl nagy külömbség, meg egyébként is a karim még csak 10-es szinten járt amikor megtörtént a patch váltás.

Azt az egyet viszont sajnálom hogy van 2-3 karakterem 70+ szinten de még az ókorból (v.1.0), ha viszont azokat töltöm be 1.11-be akkor sz*rt se érnek, nincs erejük.

Üdv.!!!!!!

(#1015) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

A qrva anyját a blizzardnak, már bocsánat. Nagyban pindlerunozok, erre: your connection has been temporarily restricted from this server, please try to log in at another time.
A szerverekre szarnak magasról, így inkább letiltják azokat ideiglenesen, akik túl nagy forgalmat csinálnak.:(((

(#1016) HolloW válasza c4-eXp (#1015) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Amúgy van egy feltételezésem, hogy mért csinálja ezt a bnet. Elvileg ha tovább vagy bent egy szerveren, mint 5 perc akkor az a szerver miután mindenki kilépett még él, tehát ha folyamatosan ''gyártod'' a szervereket akkor kapod ezt a elzárást.

(#1017) D4v3 válasza HolloW (#1016) üzenetére

D4v3
(senior tag)

Van benne valami, de egy pindlerun 2perc :D

(#1018) c4-eXp válasza HolloW (#1016) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Na igen, ez igaz, de ahogy D4v3 is mondta, egy pindlerun biztos, hogy kevesebb, mint 5 perc.

(#1019) mr.ki válasza c4-eXp (#1018) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Azt hiszem, ha kilépsz a battle.net-ről akkor törli az általad kreált játékot(lépj a főmenübe)

(#1020) c4-eXp válasza HolloW (#1008) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Huh, tudnál pontos linket adni a maphack-hez? Mert az oldalt, amit mondtál, azon nem találtam meg.:B

(#1021) Integra

Integra
(Jómunkásember)

na, nyomjátok be az acc neveket:)

(#1022) HolloW válasza c4-eXp (#1020) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Hát nem vagy egy google :)

(#1023) HolloW válasza Integra (#1021) üzenetére

HolloW
(senior tag)

hollowniii

Van pár banolt accom, remélem nem lesz hollowniv :)))

(#1024) c4-eXp válasza HolloW (#1022) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Neszójjábe!:DDD
Egyébként kösz a linket, de sajnos azt írja ki, hogy nincs jogosultságom a topikhoz (gondolom mert nem vagyok regisztrálva). Na mind1, találtam egy másik oldalt: Bővebben: link. Innen töltöttem le, de még nem mertem kipróbálni, mert félek, hogy megint rákefélek.:DDD

(#1025) mr.ki válasza c4-eXp (#1024) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Érdemes kockáratenni a karaktered?

(#1026) HolloW válasza mr.ki (#1025) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Az enyémet igen :DDD

(#1027) Integra válasza HolloW (#1026) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

akkor szólj hogy műxik e vagy sem, megvárlak:D

(#1028) c4-eXp válasza Integra (#1021) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Ja, acc: PH_Ajantis.

(#1029) c4-eXp válasza mr.ki (#1025) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Szart se ér a karakterem.:DDD Csak a cd-kulcs tiltástól parázok.:)

(#1030) Integra válasza c4-eXp (#1029) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

enyém se, már 76os és minden skillpont eddig pontosan kivan osztva, de olyan szinten gagyik a cuccaim....... :))
ma összesen dobott egy isenheart's páncélt meg egy eld runát... no comment:(((

[Szerkesztve]

(#1031) mr.ki válasza Integra (#1030) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Hol jársz hell-en?
Én sajna csak a mai napon jutottam el Black Marsh-ba és ez a Countness vagy mi két gagyi rúnát dobott eddig. Már látom sokat kell hozzá rohangálnom ha sol rúnát akarok tőle....

(#1032) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Lenne egy kérdésem. A kulcsokat egyből lehet gyűjteni hellen v. csak miután végigdaráltam a a hell fokozatot?

(#1033) Integra válasza mr.ki (#1031) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ballrunozok már
de alig van normális játék, mindenki csak ''sorc tele'' és ha egy percen belül nem teleportálsz, akkor hülye lámer meg noob vagy. 76on édes kevés egy sorc hell fokozaton bárhol, ha egyedül van. pláne hogy csak lightningom van, semmi más, így ha valami immune, akkor szopás is van.
ha tudok akkor segítek ha gép előtt leszek majd!

(#1034) mr.ki válasza Integra (#1033) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Szerencsére eddig a necrommal nem igazán tudnak kifogni a szörnyek, bár egy kicsit lassabban haladok, de ez természetes. Ha végére jutok akkor szólhat bármely sorci,ha immunitási gondja van(lower resist:D).

(#1035) HolloW

HolloW
(senior tag)

Én is Hell baal ozok már egy ideje, de inkább mfelek mert ilyen fosti cuccokkal nem birok letelózni a tronehoz... :U

(#1036) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Hát ez qrva jó, nem müxik a maphack. Amikor elindítom, kiírja, hogy d2maphack.dll not found, pedig ott van.

(#1037) HolloW válasza c4-eXp (#1036) üzenetére

HolloW
(senior tag)

For own risk.

(#1038) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Na beregisztráltam a gamemunchers.net-re, de azt írja, hogy nincs jogosultságom megtekinteni a topikot. HolloW, nem tudnád áttölteni nekem msn-en az mh-t?:)

MOD: Ja, kösz a linket.:R Még nem láttam ezt az üzit a postolás előtt.:)

MOD2: Hű bazz, de ez easymap.:DDD

[Szerkesztve]

(#1039) Integra válasza mr.ki (#1034) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

rám akkor számíthatsz mert nekem a béka segge alatt az összes resistem:D

(#1040) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Nah, tradeltem egy frostburnt. Egy magewrath-ért vettem. Jó üzlet volt?:F

(#1041) mr.ki válasza Integra (#1039) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Az ellenfeleknek lesz kisebb védelmük mondjuk a villám ellen. Ez un nekro átok:)

(#1042) CactuS

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Én is leporoltam a dió2met+ /+kieg/,és lenne pár kérdésem: Jelenleg 1 40es szintű megaem van /csak Energy Shield,Mana Regeneration,Frozen Orb,meg Ice Mastery,vagy mi a neve,amit fejlesztek/.Mivel nem kezdtem új karakert,hanem a régit akarom folytatni /1.07essel kezdem egészen 40. szintitg/,ezért felmerült pár kérdés: 1.Mekkora hátrányom van azokhoz képest,akik lvl1ről kezdték el az új patchel?
2.Melyikkel járok a jobban,hogyha az Ice Masteryt vagy a Frozen Orbot fejlesztem? /A skillek kb úgy vannak elosztva,hogy 15 a regenerációra,kb 11 a Frozen Orbbra,kb 7 a Mastery,és kb 8 a shield. Hogyan tovább?

UI.: Csak multiban jön elő az a 3 bossos kulcsos dolog? /milyen szinten? Jlenleg Nightmareen nyomom/

[Szerkesztve]

http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#1043) mr.ki válasza CactuS (#1042) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Az 1.10 óta bevezetett synergy rendszer miatt érdemesebb újrakezdeni. Pl.: a fozen orb-ot az ice bolt erősíti.
Álítólag kulcsot lehet találni egyszemélyes játékban is, de csak multiban lehet használni.:(

(#1044) CactuS válasza mr.ki (#1043) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ez a rendszer visszafelé nem érvényes?Vagy csak attól a szinttől kezdve számolja a +%ot? Tényleg az 1.10 és 1.11 között szinte semmi különbség nincs,csak a battlenetes javitások?

/ahogy fejlesztettem az kb jó irány? /inkább a jeget preferálom/

[Szerkesztve]

(#1045) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Na, ez a mai mf-elés azt hiszem meghozta a gyümölcsét.:)) Nm-en ölöm mephit, erre kidob egy junik ringet. Mondom biztos nagelring, nézzük meg. Hát nem az volt, hanem egy raven frost.:) Ráadásul 20/247-es, amire nekem azt mondták a chaten, hogy legalább istet ér, mivel ugye ez már szinte perfect (20/250 a max). Szóval jó nagy mákom volt, már csak ügyesen el kell tradelni.:DD
Ja, egyébként van egy olyan érzésem, hogy nem fog sokáig tartani az öröm, mivel ezt az easy szart használom.:DDD Igaz, hogy írták, hogy van benne anti-detection kód, meg minden szar, de szerintem holnapra már bannolva leszek.:DDD

(#1046) Integra válasza mr.ki (#1041) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ah soooo...
akkor ha találsz valami kemény sorcis cuccot all resistek meg to lightning skills, jöhet:)

(#1047) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Ha van itt egy barbár:) tudok neki adni egy +1 combat skill-t adó charm-ot.

(#1048) mr.ki válasza CactuS (#1044) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

A lényeg, hogy a skillek egymásra hatnak. Eszerint kell fejleszteni.

(#1049) HolloW

HolloW
(senior tag)

Szájba vert WardenMuncher néha tevékenykedik és kidob a játékból, hogy a Blizznek a Wardenje ne vegyen észre :O

Azé léptem ki olyan gyorsan c4-exp :(

(#1050) CactuS válasza mr.ki (#1048) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja,azt láttam,hogy x%ot ad bonuszként az ice alaplövés a Frost novahoz.De akkor érdemes az alaplövést is fejleszteni,vagy várjam ki megint a 3x szintet,hogy a lehető legtöbb skillt tudjam tenni a frost novara?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo II
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.