Sajnos én is így vélem
Forza Juventus!! Nem állunk meg 3 csillagig! 29 scudetto

Sajnos én is így vélem

hat asszem megis leszarom a block ratet...mivel amugy is csak allva mukodik, ohne-enigma-build meg eppenhogy rohangazik ezerrel folyamatosan...
fcr termeszetesen 125%

fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem tudok multiban játszani!!!!!miért?????battle netre nem enged fel.......és nem tom hogy kell más szerverre csatlakozni!!!!!! lécci segítsetek
Welcome to the Jungle

Battle.net-> New account (név jelszó)-> karakter létrehozása -> join (megjelennek a játékok), ha kreálsz, akkor meg kell adnod a játék nevét és ha akarsz hozzá jelszót azt is írhatsz. Itt még beállíthatod a max karakter szint különbséget is, valamint , hogy mennyien játszhattok egyszerre.

Eredeti diablod van?
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

Aha! Szóval én értettem félre a kérdést, amely inkább így hangozhat: Nem tudnátok megmondani nekem, hogy hogyan játszhatnék Battle.net-en tört Diablo II-vel?
Ha mégsem ez, akkor bocs Szuttyó.

Amának van egy +1 bow/crossbow skill-es charmom.

pontosan..........
Welcome to the Jungle

Szóval....akkor hogy kell tört diabloval játszani??????? Mert én még nem jöttem rá. vagy vegyem meg eredetibe?????
Welcome to the Jungle

Battle.net-en sehogy. Most kb.: 2990 a teljes Diablo II szőröstül bőröstül.

''vagy vegyem meg eredetibe?????''
Hát más megoldás nincsen.

Up! Hát ez senkit nem érint?!

és ha most megveszem....akkor a lord of destruction is meg kel vennem????? vagy az maradhat??????
Welcome to the Jungle

Nem értelek, vedd meg mind kettőt, a LoD-ot és a sima Dio-t.
-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-
loddal vedd
lowfast

Azt írtam,hogy szőröstül bőröstül, azaz simával és LoD-dal együtt 2990 Ft.
(azt hittem egyértelmű)
Spectral Shard, ezt most találtam, jó lenne ez, ha valamilyen varázshasználóval lennék. Nem rossz az a 50% faster cast izébigyóka benne.
Je, egy immortal king's Will-t találtam, egyrészt set item, másrészt van rajtakét socket!!!

Le tudnád írni a pontos adatait? Kösz

UP! Ki hitte volna ezt 2 héttel ezelőtt?...

IK's Will
Defense: 160-175 (varies) (Base Defense: 35-50)
Required Level: 47
Required Strength: 65
Durability: 55
(Barbarian Only)
+4 To Light Radius
+125 Defense
37% Extra Gold From Monsters
25-40% Better Chance Of Finding Magic Items (varies)
+2 To Warcries Skills (Barbarian Only)
Socketed (2)
-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

A fenntebb lévőt kértem a kollégától, de nem néz be a topicba
Ha akármi ilyennek érdekel majd a tulajdonsága, akkor ajánlom neked a www.battle.net oldalt, ott a www.battle.net/diablo2exp alatt az items pontot, az alatt meg ott van minden, ami a játékban előfordul, s amit érdemes tudni. Nem tudok mindig itt olvasni.

Oksi, de nem tudtam, hogy ez uniqe vagy mi a fene, nem vágom fejből a uniqe és a set cuccok neveit.

hűűűűű
ilyen kéne nekem is popihoz

csak aza baj hogy az barbár fejfedő..
nekem meg máá megvan az egész IK bíbíí..
amugy kulcsokkal még mindég jól lehet kereskedni, bár én sem tudom megölni Nihlathakot (majd talán most a barbárral megpróbálom
.. szóval én így szoktam csinálni hátha valakinek segítek vele picit..: összeszedek 3 terror és 3 hate kulcsot, Dest kulcsot meg veszek mer ugy gyorsabb (1 dest key = 1 Pul), de persze 3 kulcsért is lehet kapni Dest key-t.. szal eladom a 3*3 kulcsot egy Malért( ha szerencsénk van Ist-et is kaphatunk érte) a mal meg ugye két um azaz 4 pul tehát nyertünk rajta 1 pult.. kicsit hosszadalmas de egy nap alatt egy Mal rúnát lehet belőle profitálni..
más..: ugye mondtam hogy megvan az IK és télleg jó MF-elni vele(pláne két Ali babával
csak hiányzik a teleport
Amugy megéri az Ali babába 4 istet tenni? (+120% mf) most ojan 260 %om van és még nem tettem Topázt az IK armorba...

ööööööööööööööööööö....
szóval a lényeg hogy szólj ha van egy feles mal rúnád
meg um
meg ber
ist-em az már van
világos hogy barbár cucc, de jól mutatna egy barbár szárnyas sityak a sorcin is, nem?

hát ojan nem lesz hogy fölösleges..
viszont honnan van neked Ist-ed?
Hell HF?

nemtom, valahol dobta
én teljesen amatőr de nem kevésbé lelkes diózó vagyok, úgyhogy rövidítések meg szupertuningok és társaik nekem nagy feladat megjegyezni meg néha megérteni

Hi !
Azt kérdezném, hogy mi van akkor ha otthon léptem fel először a bnetre, és utána a munahelyen is felrakom a játékot, és ott is fel lépek ugyanazzal a kulccsal ugyebár.
Törölhetik a kulcsomat?
Why don't presidents fight the war, why do they always send the poor?

nem, nyugodtan telepítsd fel, nem lesz semmi baj, tudsz máshonnan is játszani,a lényeg hogy egyszerre csak egy login használható a kulcshoz
milyen irodában lehet munkaidőben játszani?

ok köszi a gyors választ!!
könyvtárban vagyok, csak elütöm az időt. ingyen van a net úgyhogy gondoltam kipróbálom hogy milyen lesz. otthon megfizetni kell igaz nem sokat, de ahoz, hogy vmit érjen a karim nem elég hetente egy-másfél órát ülni a gép előtt. itt meg addig játszok amíg lejár a munkaidőm.

Akkor az öcsém nem is csinálhat magának egy accountot?

amíg te a könyvtárban játszol és be vagy lépve, addig ő nem tud bnet-re felmenni ugyanazzal a kóddal, azt fogja kiírni hogy this user key is used by someone else
ha jól emlékszem

de azért nem törölhetik?

nem törlik, mondom, nem tud szimplán belépni, ennyi.
ha te befejezted és kiléptél bnetről, akkor befog tudni lépni minden gond nélkül.
a bnet nem engedi egy kód többszöri egyidejű használatát, ez a lényeg. az már hogy fizikailag hol használod a kódot, már nem érdekli. szép is lenne..... 

akkor megnyugodtam. köszi mégegyszer mindent!!!
sziasztok diozok
Immortal King' Soul Cage
Sacred Armor
van valakinek? mar csak ez hianyzik a szettbol, ha vkinek van es ideadna nagyon orulnek neki.
barbaros cuccaim vannak nagyon jok
lowfast

A gemeknek van valami értéke? 10-20 pindlerun után miért vág ki bnet és nem enged vissza 1 ideig??

Ahogy hallom ezeket az ideiglenes kitiltásokat, meg a szarságokat, ami a szerverekkel van, egyre kevesebb kedvem lesz visszamenni bnetre, ha lejár a banom.

Ezek a dolgok eddig is voltak, mfelésnél 1.10 nél is tapasztaltam.

kéne már valami kúl cucc
van valami spirit szó rúna ami átmenetileg egész jó köll legyen
thal ort amn meg valami asszem..??

Thul, ha jól tudom. A szomorú az ,hogy maga a rúnaszó megvan, de nem tudom mibe beletenni

nem nagyon dobál 4 socketes kardot
öcsémnek hc-ben már 44es szinten komplett ithara szett van meg spirit kardja etc..
nem tudom hogy hogy dobál ennyi mindent neki
[Szerkesztve]

Nekem igazából nekro pajzsba kéne, ami így még ritkább.

Annyira ritka, hogy konkrétan nem is létezik.

spirit szót csak fegyverbe lehet tenni, nem?

Nightmare-n Baalrunoknál rengeteg 4 likas kristály kardot dobál! amugy pajzsba is jó a szó csak pajzsba reziszteket is ad.. a helyes sorrend pedig : Tal Thul Ort Amn
más: megvagyok döbbenve 300MFel Hellen Andy + Mephi nem dob semmit!
még Andy dobál hébe hóba normálos junik tárgyakat dehát azzal megkitörölhetem... Mephi meg csak Rare-t grrrrrrrrrrrr... ha nem változik a helyzet lehet hogy inkább eladom az IK set-et..

a legnagyobb baj az hogy nincsen játék, mindenki csak need meg offert nyit