Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo II

(#201) HolloW válasza sumdudum (#200) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Sajnos ... nem tudom milyen nyár ez ... :F

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#202) console

console
(fanatikus tag)

azt rebesgetik ottani chaten, h időeltolódás...

.

(#203) Integra válasza HolloW (#201) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

inkább ilyen idő mint hogy 40 fokban olvadjak:)

(#204) c4-eXp válasza Integra (#203) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Egyetértek.:)
Bocsánat, hogy csak most jelentkezek, de volt egy kis problémám az installal, meg a fodrász is eltartott egy ideig. Viszont a régi accountom még megvan: Lord_Ajantis. Bár látom, nem volt még reset.:(

while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

(#205) console

console
(fanatikus tag)

a bossokra hat a stun? ha igen, akkor csinálok egy SummoBear-t :)

.

(#206) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Nah asszem én is behűtök pár sört, meg megnézek pár happy tree friends részt, amíg végre reset lesz.:D

(#207) HolloW válasza console (#205) üzenetére

HolloW
(senior tag)

:DDD

Természetesen, NEM ;]

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#208) console válasza HolloW (#207) üzenetére

console
(fanatikus tag)

de akkor mért olyan érdekes az a smiterpala?

.

(#209) sumdudum válasza console (#208) üzenetére

sumdudum
(tag)

mert ellehet vele érni 3 pala aurájával 25k feletti sebzést.. gondolom én nem hiszed te..:)

(#210) console válasza sumdudum (#209) üzenetére

console
(fanatikus tag)

jah szóval akkor nem a smite skillen van a hangsúly, hanem a 3 aurán.

.

(#211) sumdudum válasza console (#210) üzenetére

sumdudum
(tag)

a jajj nem smite hanem charge az amiről én beszélek csak nehéz használni és azzal lehet elérni 25k feletti sebzést.. elnézést kérek a sör úgylátszik ojan hatással van mint a kavinton..:)

(#212) console válasza sumdudum (#211) üzenetére

console
(fanatikus tag)

jah így oké :) charge-ot szeressük, de a smite értelmét nem értem... smite skillpontjait én simán a charge-ra nyomnám (ahogy tettem is a karimmal).
ha a stun úgysem használ bossra...

[Szerkesztve]

.

(#213) Trak válasza HolloW (#186) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Thx, majd megnézem.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#214) HolloW válasza console (#212) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Ajánlom alapos áttanulmányozásra :)

Bővebben: link

(#215) mr.ki válasza console (#212) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Viszont midig talál és ki tudja hányszor nagyobb az überboss-ok védelme.:)

Forza Juventus!! Nem állunk meg 3 csillagig! 29 scudetto

(#216) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Én valószínüleg palával kezdek.

(#217) c4-eXp válasza mr.ki (#216) üzenetére

c4-eXp
(fanatikus tag)

Én is döntöttem, amazon lesz.:)

(#218) console válasza HolloW (#214) üzenetére

console
(fanatikus tag)

azt mondd, mire akarsz kilyukadni.
azt hittem már semmi újjal nem tudnak meglepni, főleg nem palánál, de erre most nagyon kíváncsi vagyok.

.

(#219) Re-Tech válasza console (#218) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Smiter palák Grief rúnaszóval nyomják, azzal iszonyatosan nagyokat lehet csapni, 2 ütés több mint 1100 HP-t vesz le pl. PvPben. A 3 aurát pedig úgy kell érteni, hogy a Smitert (aki Fanát használ) támogatja egy Concentration meg Might asszem. Charge meg azért szar, mert mindig el kell távolodni mielőtt újra nekifuthatnál, Smite-al meg csak odaálsz valaki mellé és halott gyakorlatilag.

(#220) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Ugye a Blizzard nagyon anyagias lett mostanában.Salakanyagát üríti régi jól menő játékaikra. Sajnos előfordulhat az is, hogy a Diablo 3 havidíjas lesz. Az emberek nagy többsége csak egyszemélyben fogja nyomni a játékot. Pénz így persze ''alig'' megy majd a Blizzard-hoz. Ebből kifolyólag arra a következtetésre jutottam, hogy ha ez így lesz akkor a Blizzard a DIABLO 2-t IS FIZETŐSSÉ teheti. Ekkor persze az emberek inkább a Dio3-ért fognak fizetni. Istenem légy irgalmas!!:((:((:((:((:Y

[Szerkesztve]

(#221) console válasza Re-Tech (#219) üzenetére

console
(fanatikus tag)

próbálgattam singlében de zeallel (sacrifice maxon) nagyobbat sebzek (mivel ugye az nem smite dmg-t használ). velem van a hiba?

...biztos megvan a maga értelme, ami nekem magas.

[Szerkesztve]

.

(#222) sumdudum

sumdudum
(tag)

én olvastam ám egy srác olyan sacrife-os palát csinált ami nagyon gyilkos lett ugye a sacrifice életből lop viszont ő összeszedett annyi életlopást amivel ezt kiegyenlítette és lám müxik nahh persze nightmare-n hellen valamijért kevesebb az élet lopás ezért eztis kiküszöbölte... hát bővebben a diablo.hu fórumon lehet sok minden érdekes dolgot olvasni..:)

(#223) console válasza sumdudum (#222) üzenetére

console
(fanatikus tag)

ez az enyémbe is integrálva van. :) szép is, csak a zeal kényelmesebb :)
sacrifice 655%-ot tol hozzá lev 25ön.
zeal meg 366-ot asszem.

[Szerkesztve]

.

(#224) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Mennyi lehet a megfelelő defense érték hellen? 8000-10000 körül szerintetek jó?

[Szerkesztve]

(#225) sumdudum

sumdudum
(tag)

a Zeal-t mindig azért tartottam rossznak mert ugye ha 8an körbeállnak (kábé ennyien férnek oda körém) akkor ütésenként uj szörny nahh már most ha ez hellen történik és fanatism aurával vannak szinte mind1 mekkora a defem mertha legalább utat vágnék magamnak egyirányba akkor elistopk menekülni de azzal biza nem lehet.. a vengance meg sztem tök jó a hatalmas sebzéssel és ugye amugyis elemental sebzés és hellen is nagyon jól lehet használni..

(#226) mr.ki válasza sumdudum (#225) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Én speciel Holy shild-et, vengance-t és fanatism-ot használom, eddig rohadt jól bejött.
A baj csak az hogy 80. szint körül lesz igazi gyilkológép. Most 55.

(#227) Re-Tech válasza sumdudum (#225) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Zeal palával menekülni? :D Akkor valamit nagyon elrontottál bizony, azzal csak 1 irányba szabad futni, mégpedig a szörnyek felé. Persze Dracul kesztyű nélkül én sem állnék be középre, de pont az ilyen helyzetekre találták azt ki. Tegnap trisramban bekerített kb 10-15 csonti íjász meg 10 szarnyas démon( Baal is varázsolgatott a háttérben), és akkorát röhögtem, amikor fél percig bírtam középen, hogy csak na. Kicsit sokat vállaltam be, de fél percig ott semmilyen más kari nem bírta volna ki, csak egy jó zeal pala.

(#228) mr.ki válasza Re-Tech (#227) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Meghaltál vagy nem?

(#229) sumdudum

sumdudum
(tag)

amugy a csonti íjászok nem is kerítenek be... én közelharci ellen felet mondtam..:) mellesleg hát ennyi volt a resetre tartalékolt söröm..:( mondom hogy azért rosz a Zeal mert szétosztja a pofonokat..:(

(#230) mr.ki válasza sumdudum (#229) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Ez így igaz és jól is modja+ ha sokan kerítenek be sokfelé pofozól mire megint megütöd az adott szörnyet már fel is töltődött az életereje.

(#231) Re-Tech válasza mr.ki (#228) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Jártál már tristramban? Mármint a 3 uber ellen. Kicsit máshogy működnek ott a dolgok. Sima hellen nem szoktam meghalni, pedig 1 rw-ös cucca sincs a karinak.

(#232) Trak válasza mr.ki (#220) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

A WoW-ból ne vonj le messzemenő következményeket, hiszen az egy MMORPG.
Nem a WoW az első ilyen, és csak követték az utat, hogy fizetős lett. Az összes ilyen játék fizetős.
A Diablo 3 csak akkor lenne fizetős, ha ugyanúgy MMORPG lenne, de akkor az már nem Diablo 3, hanem vlami egészen más játék...

Szerintem nem kell félni, nem hülyék dolgoznak a Blizzardnál. Nem fognak egy újabb MMORPG-t csinálni, szerintem a Diablo 3 ugyanolyan rendszerrel lesz megoldva, mint a kettő.
A kettőből is annyi pénzük lett, amennyivel nagyon elégedettek lehetnek:)
(Nem tudom mennyi kelt el belőle, de több millió, és még a mai napig is veszik)

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#233) mr.ki válasza Trak (#232) üzenetére

mr.ki
(fanatikus tag)

Ezeket én is jól tudom csak az a baj hogy nemrégiben egy csomó alapító tag lépett ki a Blizzard-tól.(Ezért is keresnek folyton vezetőket) A régi Blizzard szerintem nincs többé. Nem minőségileg hanem elképzeléseik alapján. Azt mondták a kilépő tagok hogy unják az RTS-ek és Diablo-k gyártását, noha az egyik belőlük szerveződött új fejlesztőgárda a Flagship Studio csinálja a Hellgate:London-t.(FPS/diablo keverék)
Bizonytalanabb a Blizzard már e téren,de legyen igazad és legyen ingyen játszható a Diablo 3:):):):)

[Szerkesztve]

(#234) followme válasza console (#223) üzenetére

followme
(fanatikus tag)

Smiter pala értelmét ne a sebzásben keresd szvsz, hanem a crushing blowban, ami ha nagyon magas, akkor bossokat sity-suty elintéz...

Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it.

(#235) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Még mindig ladder a karim. :(((. Lehet hogy elfeletkeztek rólunk???:(

(#236) D4v3 válasza mr.ki (#233) üzenetére

D4v3
(senior tag)

Volt blizzardosok csinálták a Guild Wars-t is.

(#237) sumdudum

sumdudum
(tag)

mijaza Crushing Blow?? amugy énis reagálnék Trak hozzászólásához miszerint a diablo nem mmorpg lesz.. merem remélni hogy nem... de nézzünk szét, a mai világ a pénz facsarásból él... ha a diablo 3ból pénzt tudnék kisajtolni lesz*rnám hogy kevesebben veszik meg mer akkor is nyerek rajta és mostanában minden játék fizetős ami új.. gáz de ezaz igazság, sztem tuti fizetős lesz... ennyit erről...:)

(#238) mr.ki

mr.ki
(fanatikus tag)

Ha valaki akar OPEN-ben játszani akkor jöjjön a tabor játékba. Jelszó:ph
(jó lenne ha úgy 20. szintű karikkal jönnétek)

(#239) Integra

Integra
(Jómunkásember)

na, borozás megvolt, leányzo elment:)
volt reset???

(#240) Trak válasza Integra (#239) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Kár volt elengedned:)
Nem volt reset..... még.

(#241) Integra válasza Trak (#240) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

sajnos haza kellett mennie, holnap ő is dolgozik :)
de úgyis folyt köv:D

(#242) sumdudum

sumdudum
(tag)

nahh most nem engedett fel! ez azt jelenti hogy reset van??

(#243) HolloW válasza sumdudum (#242) üzenetére

HolloW
(senior tag)

aha

(#244) sumdudum

sumdudum
(tag)

akkor hááát elérkezett???? megtörtéééééééntt???!! nahh jó nekem most megkéne vennem egy cigi meg megkéne inni egy sör; vagy megeszem a spaghettit... azért írjatok ide game name-t meg jelszót is ha van....

(#245) Integra válasza sumdudum (#244) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

menj nyugodtan, most buzerálják az europe realm szervert :)

(#246) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Nah, nekem már bejön a realm, és nem ladderek a karaktereim.:DD:DD:DD
Ki kreál?:D

(#247) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Nah mi van, már mindenki játszik? Azért egy game nevet meg jelszót mondjatok már.:DDD

(#248) HolloW válasza c4-eXp (#246) üzenetére

HolloW
(senior tag)

server name : PHUN
pass : PH

(#249) Integra

Integra
(Jómunkásember)

semmi :)

[Szerkesztve]

(#250) c4-eXp

c4-eXp
(fanatikus tag)

Nah akkor most melyik?:F

MOD: Ok, értem.:)

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo II
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.