pfff ez a Death's Fathom jó botocska 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)

HolloW
(senior tag)

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

Matr x
(fanatikus tag)
2 hétig nem vagyok bneten, erre kijött az új patch... Majdmegnézzük-majdkipróbáljuk 
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

mr.ki
(fanatikus tag)
Kösz
Forza Juventus!! Nem állunk meg 3 csillagig! 29 scudetto

console
(fanatikus tag)
... még esetleg a Tal Rasha szettet is ki lehetne rakni. (+5 to skills, +1-2 a masterykre + sok-sok resist) (Bővebben: link)
mellé gyűrűben két Stone of Jordan, kesztyűben Frostburn@Ogre Gauntlets, csizmában Merman's Sprocket (haha) vagy Sillkweave elitre tuningolva. Pajzsba Spirit rúnaszó skillekhez, vagy védelemhez Stormshield.
plusz lehet 1-1 socketet csináltatni a head, body, weapon (és stormshield) cumókba,
rúnákat meg belerakosgatni: Bővebben: link
vagy bodyba Chains of Honor rúna, amulettben Mara's Kaleidoskope, plusz valami bot (esetleg Doom-mal freeze aura +2skill hasznosdolog), beltbe Arachid mesh (+1 skill), fejre meg... Crown of Ages, Nightwing's Veil, Griffon's Eye (diadem).
szerintem.
.

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)
Ismeritek a retro patchet?
[Szerkesztve]
Mindenkinek hinni kell valamiben! Én azt hiszem,iszom mégegyet!

HolloW
(senior tag)
Yep, esetleg nyomhatnánk openbe egy kicsit, ha van kedved.
Más is jöhetne úgy jobb 
-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)
Ja lehet.Te melyik emberrel nyomod?

R3ĐßuŁŁ
(senior tag)
Én a paladinnal nyomom!7200-ig ütök egy szent tisztítótűz nevü aurával.72 leveles vagyok és 980 életem van!

mr.ki
(fanatikus tag)
Tudok segíteni ha kell. Megvan Rasha maszkja,botja.öve.

console
(fanatikus tag)
Integrának mondd 
amúgy sorry, kicsit el vagyok havazva, de szerintem kezdek egy új karit majd Bneten... csak még nemtudom ki legyen.
.

mr.ki
(fanatikus tag)
Mi történt a druidáddal??? Én még számolgatom a palámat, de addig is kezdtem egy nekrot.Most 17. szintű.

console
(fanatikus tag)
megvan még, csak teszteltem singlén a druida (bear+summon) végkifejletét... és kicsit elment a kedvem tőle... messze nem a jó öreg megszokott palám 
.

Integra
(Jómunkásember)
a tal rasha 1.10-ben azért ha jól vágom messze nem volt ilyen tápos cucc...

Integra
(Jómunkásember)
fűűű, ha neked ez használhatatlan cumó, én lecsapnám a kezedről

mr.ki
(fanatikus tag)
Nem használhatatlan csak nem ladder karinál van,sőt single játékban egy druidámnál lapulnak.(volt régen egy szépen fejltt sorcim, és eltűnt. Ez hosszú szomorú történet...)

mr.ki
(fanatikus tag)
Most olvastam csak hogy a BlizzCon-on új Wow kiegészítőt leplezik le, s az EGYKORI Blizzard North beleolvadt az anyacégbe és egy titkos projekten dolgoznak. Szerintetek ez jó hír Diablo 3 szempontjából???(én a StarCraft 2-nek is örülnék
)
[Szerkesztve]

HolloW
(senior tag)
Amúgy már céloztak is rá, hogy a WoW kieg. lemezét jelentik be...

sumdudum
(tag)
azt már régen kijelentették hogy soha nem fognak starcraft 2őt csinálni... viszont a diablo 3 jó lenne monjuk téli szünetre..
a warcraft meg nekem valahogy sosem teccett ezért kisem próbáltam a wow-ot pláne meghogy fizessek is érte.. szal egyedül a diablo 3 amit várok...

sumdudum
(tag)
nahh 77es szintű a sorcom van egy 130at védő armorom és lecsapnak mint a sz*rt ugykell kommandóznom(hit and run hit and run...
hellen act 2ben, és nemtok tovább jutni pedig akkor PindleSkinnél vadászhatnék cuccokat... most van kábé 170 mf-em.. jahh meg van egy insight a segítőnél, meg egy spirit nálam, sajnos még 4lyukas pajzsot nem találtam így resistjeim nincsenek.. szal ha valaki ladder és van 4 likas pajzsa írjon már be ide ha elakarja adni..
ty..

mr.ki
(fanatikus tag)
Na ilyet ne mondj, hogy nem lesz StarCraft 2
. A Blizzard-nál ezt sosem tudni. Szerintem semmi esélye hogy a téli szünetben nyomjuk a Diablo 3-at. A Blizzard eléggé hagyományörző és általában augusztus elejére jeleníti meg új cuccait. 

Integra
(Jómunkásember)
csak remélni tudom, hogy a dio3 az.... 
de ha reálisan végiggondolom, akkor más kell legyen 

Integra
(Jómunkásember)
érdekes ez a starcraft. tesóm imádja, bár ő warcaftban is szarrá vert anno mindenkit, de ha választhat ő is diablo..
ha kijön a diablo 3 helyre áll a rend az biztos! 
csak ne basszák el, csak legyen sokkal nagyobb és sokkal hosszabb, és ne legyen fizetős! inkább fizetek újabb kiegészítésekért, de havi díjat, azt nem...
hogy télen? felejtsük el, talán 2 év múlva

mr.ki
(fanatikus tag)
Igen nagy guanoban vagyunk ha a Blizzard ''forradalmasítani'' akarja A Battle.net-et.
Ha a Dio 3 miltija fizetős lesz, akkor szerintem nem sokan fognak vele B.n-en játszani
(Magyarországon) De legalább megmarad nekünk a Diablo és a Diablo 2, + a 1,5 évenkénti
javításcsomag.

mayerlaci
(őstag)
Jön valaki key gyüjtögetesre? Non ladderbe.
"Life is going on, when you would have another plans"

Integra
(Jómunkásember)
csak reménykedni tudok hogy nem lesz havi díjas..
játszottam a wow-val, szerintem egy nagy szarkupac, bugok ezerrel, és soha nem jött be az a fajta grafika sem..
kíváncsi vagyok hogy ezt a félig rajzolt dio2 grafikát hogy fogják tudni 2005-be átultetni, de remélem sikerül nekik!!!
és jó lenne ha végre 1024-ben is lehetne játszani, illetve kötetlen zoom és forgatás lenne

mr.ki
(fanatikus tag)
Izometrikus vagy full 3d-re gondolsz?? A Diablo 1-ben volt zoom.![;]](/dl/s/v1.gif)

Integra
(Jómunkásember)
jó lenne ezt a mostani dio2 grafikát valahogy 3d-ben látni
a lényeg hogy maradjon meg ez a rajzolt, meseszerű stílus, ne pedig a warcraftra jellemző szögletes, lapokból összerakott 3d..

console
(fanatikus tag)
na immáron van egy 13-as palám
majd nyomhatunk este
.

mr.ki
(fanatikus tag)
Oké, kb. mikor?

console
(fanatikus tag)
19:00? act1 monastery
.

mr.ki
(fanatikus tag)
Rázós, lehet hogy csak 21h-22h körül tudok bekapcsolódni. Ha rossz idő lesz akkor a 19h is jó. Még bizonytalan mit csinálok este.

Integra
(Jómunkásember)
én minden hétfő kedd szerda csütörtök este edzésen vagyok, max a péntek jó.. 

mayerlaci
(őstag)
Kéne csinálni 1 gamet hogy Prohardver ha tele van akkor Prohardver2 és uigy tovább ezekbe lennénk ugy általában.
"Life is going on, when you would have another plans"

console
(fanatikus tag)
én elindultam szeletelni meg fejlődni.
PHUN / PH
.

mr.ki
(fanatikus tag)
Még benn vagy??

console
(fanatikus tag)
már nem.
menjünk? 
.

mr.ki
(fanatikus tag)
oké

console
(fanatikus tag)
megvan
.

sumdudum
(tag)
nem tudja véletlenül valaki hogy mit szoktak kérni a Key Of Terror-ért? amugy ki hol jár? csak én vagyok egyedül magasszintű? nahh meg még egy kérdés a fehér Monarch-ba (hell-es Kite shield) tényleg 4 lyukat rak Larzuk??
Más: hol kell ezen az oldalon megváltoztatnom a belépő kódom mer már mindenhol kerestem?!
Helló emberek, a personalize item mire jó? 

console
(fanatikus tag)
'semmire'.
az item neve elé írja a nicked.
pl. Drizzt's Berserker Axe.
duelben ha leölik egymást az emberek, így sok emberen át bolyonghat egy cucc (pl. Drizzt's Doom). max arra.
.

console
(fanatikus tag)
úgy tudom, nem-pala pajzsokból csak a Hellesekbe mehet 4 socket, és Larzuk a lehető legtöbb sockettel ajándékoz meg.
PH jelszó: adataim-> jelszó, jelszó mégegyszer
[Szerkesztve]
.

sumdudum
(tag)
köszi a helpet..
a Terror Key értékéről senki semmit?

HolloW
(senior tag)
Terror key-nek a ladder reset előtti értéke Mal körül mozog, most max pul 

sumdudum
(tag)
akkor gondolom mindenki kulcsokat gyüjtöget...
ha van valakinek egy 4lyukas Shield-je akkor jelezze már mert megvenném! aza lényeg hogy minnél többet védjen (bár nem hiszem hogy 60nál többet fog) és nekeljen hozzá 75-80nál nagyobb erő.. köszike!

Dying Fetus
(fanatikus tag)
egy haverom azt mondta hogy az 1.11 es peccset fölrakva lesz egy új főellenség is ez igaz???
ha ez télleg így van akkor lehet hogy újra fölteszem a d2t

mr.ki
(fanatikus tag)
Ez így van, ő Lilth + egyéb meglepetés is vár
.
[Szerkesztve]