Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz dellkereső #20567 üzenetére

    átvételkor gépen rajta van a service tag, vagy dobozon szériaszám, megkéred a boltost lépjen fel netre vagy megteszed te mobilon keresztül és látni fogod, hogy az adatbázisban mi van rögzítve. 2 perces meló. Hurrá.

    Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy feleslegesen, kibaszottul túlspilázod. Én se voltam kutya az 1 éves keresésemmel, de te még arra is ráteszel 2-3 lapáttal. Van egy gép, tetszik, nézd meg, rendeld meg, csekkold le, és használd, vállalva ugyanannyi kockázatot mint amennyit többszázmillió notebookot használó ember, se többet, se kevesebbet.

    Azért nem érdemes ezen ennyit pörögni, mert egy idő után már több lesz a gép leellenőrzése és bebiztosítása miatt lefutott körök által generált "többletköltség" (időráfordítás, telefonálgatás, stb) mint amennyi a ráfordításból eredő haszon. Vagy csak szimplán buksz egy olyan gépet, ami tökéletesen megfelelne az elvárásaidnak, mert nem tudsz dűlőre jutni magaddal, hogy bevállalod ugyanazt a szintű kockázatot mint 10 deka parizer vételekor (romlott, vagy sem, fifti fifti)

Új hozzászólás Aktív témák