Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Dell notebookok (kiemelt téma)

(#23001) rankesz válasza Chaser (#23000) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Az általam vett E6500 az kb. minek felel meg TP fronton? T500 mondjuk?

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#23002) Chaser válasza rankesz (#23001) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hw-esen T61-T61p inkább.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#23003) tiborandras válasza Chaser (#23002) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

t500 lesz inkabb ( pm/gm45 ), t61 korabbi chipkeszlet ( pm/gm965 ) ;)

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#23004) rankesz válasza Chaser (#23002) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Úgy nézem hogy a T61-ekbe max ilyen T7x00 procik mennek, 667-es ram, meg x3100as vga-s 965 chipset, míg a T400-500 vonal már gm45 chipset p8x00-T9900 procival, szóval mégiscsak az újabb tp-khez van köze, kivétel a ddr3, mert ez csak ddr800at fogad

Na, megelőztek :)

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#23005) premete válasza Chaser (#23000) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Mondjuk a thinklight a háttérvilágításos billentyűzethez képest annyi, mint a hagyományos zseblámpa a 30 ledes rúdlámpához.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja ... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt akarata szerint lehet három vagy öt.

(#23006) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410-em. Eléggé fel tud melegedni ha nyúzom. Kérdésem az, hogy magam újrapasztázhatom a cpu-t vagy sem? Mert a hátlapot kemény 1 csavar tartja, onnantól pedig szabad az út a hűtéshez. A gép nem poros:)A gari rajta itthon javítós :) (jön futár és dógozik::)

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#23007) Chaser válasza tiborandras (#23003) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah én is azt nézem honnan közelítjük meg. Vga a T500-ban már váltható, igaz nem tökéletes, E6500-ben, T61-ben nem. Ram is ddr3, a másik kettőben ddr2.

rankesz: T9xxx is mehet T61-ekbe, csak a simákat nem szerelték azzal. T61p-t már igen. Amiben több talán az e6500 hogy 1066-os cpu-kat is támogat, T61 az még nem. Minden összegezve sztem T61-hez van közelebb az E6500, szerintem.

Hogy időrendben hogy jöttek ki azt passzolom, annyira nem érintett meg a téma:)

premete: Ha egy cetlit kell olvasnod a backlit bill nem a legjobb. + ha be van kapcsolva és nincs fényforrás kíméli a szemet is. A kettő kombinációja lenne az igazi, valahogy nem értem mért nem sikerült még egy gyártónak se kombinálnia.

szerk2: Feribacsi555: Pendrive? :P

[ Szerkesztve ]

(#23008) Feribacsi555 válasza Chaser (#23000) üzenetére

Feribacsi555
(fanatikus tag)

Azt hallottam hogy nem bootol optika helyéről.
A másik, ha optika helyére teszem és esetleg bootol is, hogy rakom rá a rendszert?:D:D

http://gocompete.hu - F1 The Game - Minden idők legjobb setupjai profiktól!!||PRIVÁT ÜZENETEKRE illik válaszolni!!!!

(#23009) rankesz válasza Feribacsi555 (#23008) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Én pl. mivel mindennap telepítek OS-t, így kiírtam pendrivera egy win7-et bootolhatóra, és még gyorsabban is települ mint a hagyományos dvd lemezről

link

(#23010) tiborandras válasza fkenny (#23006) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

siman: 1 csavar a hatlapon es 4 huton ;)

(#23011) fkenny válasza tiborandras (#23010) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom, hogy kell, csak az érdekel hogy magam megcsinálhatom e dádá nélkül?:) (vagyis garivesztés nélkül)

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#23012) Feribacsi555 válasza rankesz (#23009) üzenetére

Feribacsi555
(fanatikus tag)

Köszi, én csak azon görcsölök, hogy mit fogok csinálni, ha kellene a dvd meghajtó de nem lesz benne :F :F

http://gocompete.hu - F1 The Game - Minden idők legjobb setupjai profiktól!!||PRIVÁT ÜZENETEKRE illik válaszolni!!!!

(#23013) fkenny válasza Feribacsi555 (#23012) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

A dvd pörkölőhöz veszel usb-s házat és viszed magaddal a táskában :)

(#23014) Feribacsi555 válasza fkenny (#23013) üzenetére

Feribacsi555
(fanatikus tag)

Na, micsoda ötletek :C :C
Tudsz ilyen házat ajánlani/linkelni? :D :D

[ Szerkesztve ]

(#23015) Naigen válasza Chaser (#23000) üzenetére

Naigen
(kvázi-tag)

Korábban itt írta vki, hogy az odd helyére (persze keretben: ) tett ssd-ről nem bootolt... Ezért szedte darabokra, a hdd helyén már ok az ssd (miért is ne lenne az), a hdd meg ment a keretbe az odd helyére.

Szavaz a hejesirok pártyára.

(#23016) Chaser válasza Naigen (#23015) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak egya felvetés volt, gondoltam ha az 5 éves gépemnek nem gond akkor egy mainak se....tévedtem:D :B

(#23017) .:ZS:.

.:ZS:.
(tag)

Üdv Mindenkinek!

Kedves Hölgy ismerősömnek kéne laptop, csak a szokásos netezés, filmnézés, office stb-re. Dell a nyerő a 3 év gari miatt, két típus között vacilálok:

N5110 olcsóbb és igyekeztem kis procit nézni hogy ne melegedjen, de ugye sok a negatív kritika

vagy

Latitude E5520M régebbi proci, drágább is kicsit, de Latitude, nem tudom ebben az árszegmensben ez mennyit számít.

Előre is köszi! :R

A sebesség élvezet! Nyomd a gázt és élvezd az életet!

(#23018) Hawerr válasza .:ZS:. (#23017) üzenetére

Hawerr
(tag)

bios frissítés után nekem semmi gondom a melegedéssel az n5110nál (i7) :):):)

bár nem tom melyiket választanám, dehogynem :D n5110 :D :C :C

Dell XPS M1730 - www.crazyweb.hu

(#23019) Chaser válasza .:ZS:. (#23017) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vga-ja sokkal jobb az 5110-nek, cpu is erősebb hiába pentium a neve, SaB alapú, ha az melegszik abban a gépben még jobban elcseszték mint ahogy elsőre kinéz:) A nagy kérdés az, hogy gyengébb hw normálkis kasznival, vagy erősebb hw a dell egyik legigénytelenebb kasznijában, kb ennyi. Harmadik lehetőség egy használt garos business gép.

(#23020) Hawerr válasza Hawerr (#23018) üzenetére

Hawerr
(tag)

mármint szerintem az elég, + olcsóbb is, és sztem tényleg nincs gond vele :O

(#23021) tiborandras válasza .:ZS:. (#23017) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

e5520m, mert boven megfelel a leirt celokra ( feszbuk, jutyub, afisz ). uzleti szerias masina, joval kevesebb gond lehet vele, mint az inspironnal ( ez a dell-ek legalja, a latitude a csucs ).

(#23022) xcds válasza tiborandras (#23021) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Az 5520M egy műanyag vacak, csak kívülről hasonlít az igazi 5520-ra. Vmelyik nap volt a kezemben és csak lestem. Hozzá képest még az 5110 is minőségi gép.

(#23023) Chaser válasza xcds (#23022) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem is járt a kezemben mind2, hát 2 közül nem az 5520m volt vacakabb :U

(#23024) tiborandras válasza xcds (#23022) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

azert muanyag es muanyag kozott is van kulonbseg. ilyen alapon a thinkpad-ek hulladekok?

(#23025) xcds válasza tiborandras (#23024) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

De az 5520M kifejezetten fos volt. :) Olyan volt, mint egy kínai piacos játék.

[ Szerkesztve ]

(#23026) xcds válasza Chaser (#23023) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Szerinted nem, szerintem meg igen. :))

(#23027) .:ZS:.

.:ZS:.
(tag)

Úgy látom, elég vitatható témát dobtam föl, őszintén szólva nem kerültem közelebb a témához. Jut eszembe a GMA HD amit a latitude-on van mennyire bírja a fullhd-t hdmi-n keresztül? Hallottam olyat aki szerint ott ha nem is látványosan de már észrevehető némi darabosság, ismerős azt mondta hogy kicsit olyannak tűnik mint amikor egy 5470-es radeon energiatakarékos módba kényszerítve csinálnánk ugyanezt.

A sebesség élvezet! Nyomd a gázt és élvezd az életet!

(#23028) xcds válasza .:ZS:. (#23027) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Én csak arra írtam, hogy az E5520M-et úgy ajánlják, mintha az E5520 házban lenne gyengébb hw. Közben meg semmi köze hozzá. Elég gyenge műanyag háza van annak is, csak még a hw is gyenge benne.

(#23029) Chaser válasza xcds (#23028) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Ez a tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: strapabíró Tri-MetalTM borítás, csiszolt alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok és erős kijelzőreteszek jellemzik. A Latitude E5520m ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, valamint folyadékálló billentyűzetet, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést."
Forrás.

Kíváncsi vagyok SzaboZe-nek mi a véleménye.

(#23030) xcds válasza Chaser (#23029) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Hát akkor nem tudom, hogy én mit fogtam a kezemben. Még ki is nevettek a boltban, hogy azt hittem, ez is alu. Meg hogy mit várok 160-ért stb. Egy biztos, hogy külsőre így nézett ki, de megtapogatva olcsó műanyag volt.

(#23031) Chaser válasza xcds (#23030) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet én fogtam mást?:D Nem tudom. A hivatalos verzió szerint se kommersz műanyag. 1ébként. E6520 v 5520 még amelyiket néztem, megtapogatva az is műanyag szerű. Sztem valami megerősített műanyag lehet, vagy passz. Biztos nem tiszta fém, de nem is kell. Lényegében a belseje lenne fontos, külseje nyugodtan lehet műanyag. Nem tudom pontosan mit ért a dell tri-metal alatt, de hátha van aki tudja.

(#23032) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Keresztkérdés: Az egyik 4300-asban van HSDPA modemnek foglalat, van sim foglalat is, viszont kábelek nincsenek a modemhez. Mit kell vennem és mennyiért ha akarok modemet, esetleg antenna nélkül is működne?

(#23033) GLOCK34

GLOCK34
(tag)

Sziasztok! Lehet nem itt kellene,de megkérdezem: mitől lehet az,hogy ha telepről megy a noti,akkor a net baromi lassú,viszont ha töltőn van akkor semmi gond. Wifin keresztül megy,semmi energiagazdálkodás,stb nincs beállítva. Net : Digi 40/20. Gép: xps l702x. Router Tp-Link 300mbit/sN-es.
Másik kérdés az lenne,hogy a procinak mennyi a megengedett hőmérséklete,hogy biztosan ne legyen baja? (I7 2630qm Sb.)

[ Szerkesztve ]

(#23034) Hawerr válasza GLOCK34 (#23033) üzenetére

Hawerr
(tag)

nekem 80 fok szokott lenni ha nagyon sokat játszok :D :DD :DD :DD

(#23035) csabiks válasza Hawerr (#23034) üzenetére

csabiks
(kvázi-tag)

Bár én mondhatnám el ezt... Call of duty 2 (ráadásul dx7-es grafon) multija képes 92fokig melegíteni a procit. Néha úgy betenném a hűtőbe, vagy kiülnék a teraszra játszani, akkor tuti hűvösebb lenne. Egyenlőre nem találok megoldást a melegedésre. A hűtőpad maximum 2 fokot hűt, tehát nem megoldás az sem. Azon gondolkozok hogy játszok vele kikapcsolásig aztán majd legfeljebb elromlik és cserélik. Nem hiszem hogy nem tesztelték volna előtte ezt a típust, ennyire szar hűtést nem csinálhatnak direkt. (+ ha abbahagyom a játékot kevesebb mint 1 perc alatt visszahűti, nah de ez engem nem vigasztal) Legfrissebb bios van fenn, bár nem hiszem hogy számít bármit is.

(#23036) Chaser válasza csabiks (#23035) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem valószínű hogy elromlik, egy bizonyos hő után szépen visszaveszi a cpu és vga teljesítményét. 92 fok i7-tel abban a kaszniban 1ébként teljesen reális, lehet egy újrapasztázás javítana rajta.

(#23037) SzaboZE válasza Chaser (#23032) üzenetére

SzaboZE
(senior tag)

Kemény dió, mert elképzelhető, hogy hiányzik a radio switch board, ahhoz egy kiegészíítő wifi kábel, cserélni kell a display hátlapot és előlapot. Nem igazán éri meg.

www.mazdaklub.hu

(#23038) SzaboZE válasza GLOCK34 (#23033) üzenetére

SzaboZE
(senior tag)

A cpu-nak baja nem lesz, mert van benne védelem.

www.mazdaklub.hu

(#23039) Chaser válasza SzaboZE (#23037) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszönet :R Gondolom akkor mindnél van hsdpa és sim foglalat, csak a mellé szükséges alkatrészeket nem mindbe építik be.

(#23040) GLOCK34

GLOCK34
(tag)

Köszi mindenkinek! Max 92-ig ment eddig,igaz ekkor nagyon sokat ment a Bf3.
Erre a netes dologra nincs ötlete valakinek?

(#23041) mobal válasza Chaser (#23039) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen... minek hat fajta notebook ház ha egy is elég.

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#23042) Chaser válasza mobal (#23041) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak én úgy vettem hogy "hsdpa előkészítve"...

(#23043) Chaser válasza Chaser (#23042) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vagy keverem és nem ez a gép volt:D Mind1, az egyikben van, a másikban nincs, azt hittem ezeknél a gépeknél alap.

(#23044) GLOCK34

GLOCK34
(tag)

Lenne még egy dolog amivel nem vagyok képben.
Nemrég vettem egy Samu ue55d7000 tv-t,és a játékokat,3d filmeket az xps-el szeretném lejátszani. (Kártya:gt555m) 1.4 hdmi kábel van,az nvidia oldalon azt megtudtam,hogy a kártya alkalmas a feladatra viszont pl. a Zöld lámpás full sbs 3d-ben nem ment vagy ha elindult akkor szaggatott egyszer pedig megvolt az osztott képernyő és mindkét oldalon 3d kép volt.A játékoknál is csak 2d-3d konvertert tud használni a tv. Más filmeknél automatikusan átáll 3d tartalom esetén. Lejátszó Power dvd 11. Szerintem kártyabeállítás lehet a ludas,de eddig nem találtam semmit ami alapján beállíthatnám. Esetleg a stereoscopic beállítások is lehetnek?
Más topic-ban is kérdeztem,de semmi.
Ha nagyon off,akkor elnézést.

(#23045) Hawerr válasza GLOCK34 (#23044) üzenetére

Hawerr
(tag)

állítsd át hogy csak az nvidia videókarit használja, talán segít =)

[ Szerkesztve ]

(#23046) GLOCK34 válasza Hawerr (#23045) üzenetére

GLOCK34
(tag)

Az megvan. Gyanús,hogy külön nem tudok 3d felbontást állítani,mert ha jól emlékszem lenne külön ilyen is,de nem tudom hogy lehet előhozni.Esetleg Cuda beállítással nem lehet gond?

(#23047) SzaboZE válasza Chaser (#23042) üzenetére

SzaboZE
(senior tag)

Ha "HSDPA előkészítve", akkor benne kell legyen az antenna a wwan foglalatnál. Ha nincs antenna, akkor nincs előkészítve.

www.mazdaklub.hu

(#23048) Chaser válasza SzaboZE (#23047) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Rájöttem:) Szerencsére a másikban benne van.

(#23049) Hawerr válasza GLOCK34 (#23046) üzenetére

Hawerr
(tag)

passz :(((

3d vel még nem igazán volt dolgom sajnos :U

(#23050) CyberJedi

CyberJedi
(kvázi-tag)

Sziasztok,

van valakinek személyes tapasztalata az AMD A8 cpu-kkal felszerelt Vostro 3500-as sorozatról?

Üdv.

(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Dell notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.