igen, a gép garanciája vonatkozik, ami jogszabály szerint 1 év.
az ezen túli garanciát a gyártó vállalja, és első kikötése, hogy a töltőre / akkura nem vonatkozik.
Nincs időm kedvesnek lenni...

igen, a gép garanciája vonatkozik, ami jogszabály szerint 1 év.
az ezen túli garanciát a gyártó vállalja, és első kikötése, hogy a töltőre / akkura nem vonatkozik.

ha nem bizonyítható hogy a sérülés összefüggésben van a hibával, akkor kutya kötelességük javítani. (pl ha betöröd a kijelzőt, attól még a hibás HDD-t cserélniük kell, ha nem egy autó ment át a gépen..)

Sziasztok!
Van egy alig 2 hetes Dell Inspiron N5010-es laptopom és jelentkezett egy probléma is. A touchpad görgője hol jó, hol nem... A Sinaptics drivert már számtalanszor újraraktuk, utána egy darabig működik, de ált. másnap már nem.
Volt vkinek hasonló gondja/megoldása?

pontosabban melyik modell és specifikáció?
mert több is van belőle
Esetleg ha valakinek van már tapasztalata Dell inspiron i3, radeon5650 driverei felrakásáról, hogyanjáról ilyesmi, az nagyon megköszönném ha valahogy megosztaná.

Van-e valakinek tapasztalata a Vostro v130 (Vostro 3300)-as gépről?
Dell Studio XPS 1640 ... pár aprósággal fűszerezve ...

ez lenne az...

n5010, radeon 5650. Kijött az új 11.3-as ati catalyst driver az ati honlapján. Végre javították az akadozó wmv fájl lejátszás problémát. És van új cd/dvd író firmware is: D400, A03 a TSST TS-L633J írókhoz. Ez a dell oldalán.
[ Szerkesztve ]

Köszi delbarta! Esetleg nincs infód, hogy előreláthatólag az N5010-eshez mikor jön az A13-as BIOS?
Minden, aminek kezdete van... véget is ér.

Tudna nekem valaki segíteni ?
Most kaptam egy ilyen gépet : Inspiron M5010
de a webcamot nem tudom bekapcsolni rajta , illetve a szoftverét sem találom a gépen.
Hogy tudok szerezni hozzá, és mit kell letöltenem.
Hp volt eddig annak a szoftverén voltak ilyen voicces dolgok amik eltórzítják a fejet, vicces avatarok stb... íIlyesmit keresek rá . (azaz ne csak a msn-n működjön a kamera)
előre is köszi !

Helosztok. egy haverom vett egy ilyen gépet: http://ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_fekete_127470/173888
tökéletesen működik 1 szépség hibája van ,hogy az fn billentyű az f1 f2 f3 f4 stb. gombokat kezeli nem pedig ami a megszokott, hogy úgy adunk plusz hangerőt vagy nyomjuk ki a wifit
ez a fordított dolog nagyon furcsa ráadásul total commanderben nagyon zavaró is. Meg lehet változtatni ezt valahogy?
ALien

1. BIOS-ban beállítható, hogy melyik "sor" legyen az alap.
2. Dell QuickSet programmal windows-ból állítható ugyanez.

Köszi a gyors választ!
ALien

Nem megy a multitouch a gépen, ez szoftver ?

Synaptics Touchpad Driver
[link]

Ha a gép három év garanciával lett vásárolva, akkor a töltőre is annyi a gari.
www.mazdaklub.hu

Nem tudom honnan szeditek ezt, a dellnél a töltőre a gép garanciája érvényes.
www.mazdaklub.hu

Ezek közül nézd meg bármelyik gépet.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Sziasztok!
Március 31-én vettem egy Dell xps l502 (i3-as) laptopot. A ventilátor szinte állandóan felpörög, még netezés közben is. Nagyon zajos és idegesítő. Internetezés közben alaplap és cpu 60 fokos, játék közben felmegy 80-85 fokra. Normális ez? Másnak tapasztalata? Engem megőrjít! Ott tartok, hogy visszaküldöm a boltba (8 napos visszavétel). Ez a visszavétel hogyan működik, erről tud valaki valamit?
Segítsetek, ha tudtok!

8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől, ha interneten vásároltál és kiszállítással vetted a terméket. Itt van egy leírás: [link] ("Az elállás joga:" részt keresd), de nézd meg annak a cégnek a honlapján, ahol vetted, ott kell lennie.
[ Szerkesztve ]

http://www1.euro.dell.com/hu/hu/otthon-es-otthoni-iroda/Laptopok/inspiron-15r-n5110/pd.aspx?refid=inspiron-15r-n5110&s=dhs&cs=hudhs1&~ck=mn
Lehet, hogy kisöprés és máshol is olcsóbb lesz
Ha megélted a százat mázlid van, kevesen halnak meg százéves koruk után! - http://db.tt/oNZXLQp6

Innen vettem és igen csütörtökön hozta a futár. Én nem találtam az oldalukon erre vonatkozóan semmit. Lehet, hogy csak figyelmetlen voltam?

Itt az Az elállás joga című résznél.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Pedig ott van: [link] Elállás joga
Na, látom megelőztek.
Kötelező kiírni minden ilyen jellegű boltnak.
[ Szerkesztve ]

Megtaláltam a leírást az oldalukon

kb 10 napja volt ugyanez a konfig az iponban 169k-ért, de csak 1-2 napig

Köszönöm a segítséget! Azt hiszem hétfőn megy vissza

Kíváncsi leszek mennyi idő múlva adják vissza a pénzt.Majd írd meg ha kérhetem..

nem lehet, hanem biztos, mivel 1-2 hét múlva jönnek az n5110esek...
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

ezt nem vitatja senki de a sandy bridges gépek drágábbal éesznek, ma jött az új árlista 
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

tuti nem 
az ipon kis cég és nem kap dell támogstást 

MOST is van.

Letöltöttem de a webcam nem megy !
ezt írjaja ki : no supported webcam driver detected.Please install the webcam driver using the Dell Resource cd and launch webcam center again
Na most mi hiányzik neki ha egyszer letöltöttem ezt és ennek a proginak az elején írja ki ?
cd , nem kaptam hozzá !!! le kell töltenem még valamit hozzá ?

Megér a core i5 +17.000 Ft-ot? Ue-t a configot Ci3-mal 158-ért vettem házhozszállítva.
[ Szerkesztve ]
wassup homie?

és az új árlistában legalább benne vannak már a core i5ös XPS 15 ök ? én épp most készülök rendelni egy külön konfigot nagykerből, csak az 3-4 hét mire megjön mert egyedi megrendelés, viszont ha 1-2 héten belül ugyanaz bejönne az országba CHS től az ciki volna....
[ Szerkesztve ]
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

12-ére hozza a chs az új gépeket, ezek inspironok
xps 502-ők már hetek óta vannak...
[ Szerkesztve ]

ne bolondozz már, az RÓZSASZÍN
az mindenütt akciós, mert a kutya nem vesz!!
A fekete bőven 180 felett van náluk, itt a link: [link]
ilyen felszereltséget a fiúk keresik, a rózsaszín be van ragadva minden disztrinél....
nohiszen 

hát szerintem megér de ízlés dolgA...
nálunk 154.900 házhoz szállítva 

és csak most jött fel ez a téma?
azért megnézem az aláírásodban lévő címet, főleg, hogy az Ipon árat emelt (pedig a forint az Euro ellen erősödött!)
wassup homie?

nem titok. a [laptopszalon] értékesítési vezetője vagyok

az fasza.... akkor tán vágod, hogy ha e-mailben kértem árajánlatot egy konfigra a bolttól, miért nem kaptam rá 5 nap alatt sem választ?
illetve miért nem tudtak személyesen sem ajánlatot mondani ugyanarra a konfigra, ha már az 502X hetek óta van, mert hogy arra kértem volna...
[ Szerkesztve ]

Éreztem, hogy ezt mondod. De elárulom h a múltkor meg csak fekete és piros volt 169k-ért. Ja, és akkor is ott volt az a 182 ezres fekete, szinte ugyanazzal a kiszereléssel csak más szériaszámmal. Ráadásul nekem is n5010-em van, amit a megvétel napján, reggel rendeltek a chs-től. Nem hiszem h be lenne ragadva náluk bármi is. Figyelni fogom, hátha lesz megint fekete. Fogalmam sincs, h miért próbálsz hülyének nézni.

Ez többeknél is gond, akinél nem előtelepített win7 van a gépén. (nálam előtelepített van, gond egy szál sem).
Az ugye alap, hogy az eszközkezelőben látnod kell a webkamerát, amit nem dell driverrel kell telepíteni, a windowsnak alapból fel kell ismernie és telepítenie azt.
Az hogy a webcam ténylegesen funkcionáljon a Dell Webcam Centrallal a külföldi forumokon szerint sem pofon egyszerű dolog, két alternatívát láttam :
1. A Dell Webcam Central telepítésekor nem szabad elfogadni, hogy a Program Files (x86) alá települjön, hanem a "sima" Program Files mappát kell választani...
2. A másik lehetőség az, hogy az alábbi webcam-os monitor drivert kell feltelepíteni : Dell_SX2210-Monitor_Webcam SW RC1.1_ R230103.exe
szerk : kipróbálni persze nem próbáltam... 
[ Szerkesztve ]

E6410 tulajok figyelmét kérném (vagy hozzáértőkét), akiknek dedikált VGA-ja van:
az NVIDIA® NVS 3100M átkapcsolható? Azaz lehet váltani az integrált és a dedikált VGA közt? Mert a Dell oldalán nem Optimusként van jelölve, viszont az lenne ugyebár, ami magától átkapcsol (azt hiszem
)
Ha viszont kizárólagosan működik, akkor érdekelne, mennyire melegíti a gépet, és mennyire csökkenti a fogyasztást, mert annyit nem játszom, hogy nagyon kelljen, és olcsóbb is az (i5-ös prociba) integrált. Hétfőn rendelem meg disztribútortól, addigra el kell döntenem...
Üdv!
--== Legyen neked is kis brutálod! :) -> http://uccbrute.mybrute.com ==--

Apropó, tudom, hogy ez nem játékra tervezett chip, de többet tud, mint az integrált... Szóval épp ideális azoknak, akik csak hébe-hóba játszanak, és nincsenek nagy igényeik azon túl, hogy ne 1fps-sel fusson a játék. De ha nem kikapcsolható, akkor marad az integrált, valamire az is jó... 
Üdv!
--== Legyen neked is kis brutálod! :) -> http://uccbrute.mybrute.com ==--

lehet elkerülte a figyelmünket, vagy a weboldal átállás miatt kiesett 1-2 levél közt volt, de itt vannak a gépek és az árak:

te érted mit írtam? 
nem NÁLUK van beragadva a rózsaszín hanem a DISZTRIKNÉL. az ipon nem is stockol semmit. te megveszed, a fullajtár meg elszalad érte aznap a nagykerbe....

Sikerült megoldanom,, volt egy telepítő lemezem 1545-ös inspironra és felmászott erre elsőre,hiba nélkül ! nem ez a dell webcam istall lemez hanem egy másik,de teljesen mindegy, örülök,hogy működik a cam és ennyi elég : )
Köszönöm szépen azért a segítséget és ,hogy időt szántál a válaszra !
üdv