- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacuska74
tag
Köszönöm a segítséget!
Azért megkérdezem még egyszer hogy tartalmaz magyar nyelvet?
Ami a legfontosabb, én nem értek hozzá, ezért nem fogok, szeretnék rajta semmit csinálni.
Azért így is jól használható lesz? -
kazmerr
aktív tag
Valaki nem szeretne tesztelői babérokra tőrni?
http://androlib.blog.hu/2013/06/21/felhivas_590lacuska74: http://www.merimobiles.com/cube-u30gt-ii-rk3188-quad-core-10-1-inch-1920-1200-with-android-4-1-os-dual-camera-hdmi-bluetooth-32gb-1-8ghz_p/meri7356.htm
Chat-en megkérdeztem még mindig ellenőrzik kiküldés előtt az eszközöket. Tehát náluk kevesebb probléma adódhat mint más cégnél. -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen tabletet, esetleg valaki tudja honnan lehet most legolcsóbban megrendelni?
Alapból tartalmaz magyar nyelvet?
Ha nem frissítek, meg rootolok meg ilyenek semmit(nem értek hozzá), akkor is jól használható a tab?
Köszi
-
Endless
aktív tag
válasz
wyattthoearp #168 üzenetére
Szia!
-drivereket felraktad?
-1-es zölden világít?
-hangerő fel és azután csatlakoztattad a kábelt? -
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni batchtool progival a tablet firmware-ét, de problémám akadt.
A batchtool ezt írja ki az upgrade gomb megnyomása után:
This operation didn't do, because of not supporting.
Több gépen, és több batchtool-lal is próbáltam, de nem tudom mit rontok el.
Valakinek volna ötlete?
Köszi előre is -
invisible13
csendes tag
Üdv újra mindenkinek!
Akinek a képernyő kikapcsolása utáni wifi-ről való lecsatlakozás a problémája, azoknak az Advenced Wifi Lock nevezetű program, mely a Play Store-ból ingyenesen eléhető, megoldás lehet. Beállítása után a Wifi nem kerül alvó állapotba, így az összes értesítés megérkezik zárolt képernyő mellet is.
A Youtube-ra alternatívaként a TubeMate nevű alkalmazást ajánlom, amivel nem csak stream-elni lehet a videókat (természetesen a kiválasztott minőségben), hanem akár le is tölthetjük.Akiknek játékokkal van problémájuk, lehetne tudni, hogy mely címek azok?
-
M.Moe
csendes tag
Kint az új RK3188 SDK 2.0-n alapuló V2.04-es teszt firmware. Sok szép dolgot ígértek, de ebből semmit sem láttam az egy órás próbám alatt. A komolyabb játékok pont annyira gyengén futnak mint korábban. A videók tekintetében nemhogy a HD lejátszás fejlődött volna, de egy egyszerű SD anyagot is borzalmas minőségben játszik le a tab. Lehet, hogy optimalizálták a fogyasztást, de az a fránya 'Mobil hálózat jele' továbbra is ott van. Bár már csodát nem várok a tabot illetően, de vicc, hogy a heti szintű frissítések pusztán annyit tudnak felmutatni, hogy javítják bennük az előző héten elbarmolt dolgokat
De hogy ne csak rosszat mondjak, a YouTube videók ismét nézhatőek teljes képernyőn ill. visszatértek a tabletes megjelenítési formára, vagyis dobták a felső sávot és alul pedig balra rendezték a kezelő gombokat. -
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #156 üzenetére
Lehet, hogy mégsem fér bele a T4-es. nekem most belefér már, mert szerintem kikoptattam a csavart egy másik hegyel, ami nem is T, hanem H. Elég gány csavar ez.
-
Tim72
tag
Ha valakit erdekel (epp venni szeretne): MM-nel megint 7% off van.
-
Zol77
aktív tag
válasz
geloczigeri #161 üzenetére
Köszi a jótanácsokat, meg a részletes leírást!
Mindenképpen visszajelzek ha megcsináltam a tabot,csak jönne már az antenna.
Amúgy ezt az antennát rendeltem : [link]
Azt vettem még észre,hogy eléggé routerfüggő a tab. Otthon egy Asus N66U van,semmi gond vele,stabil 65Mbit a kapcsolat. Asszonyéknál legolcsóbb tplink,csatlakozik 65-el, majd 24-18-5-2 és ennyi,megáll kb 2-5 Mbit -nél. Haverom tabja , a tplink 841-es routeren szintén ezt csinálja,de a kölcsönkapott tplink 1043-on meg oké minden, csak kicsi a térerő. ( router emeleten ,tablet földszinten)
És itt jött a képbe az antennacserés komment,meg a gondolat,hogy ezt megcsinálom mind a három tabon.
Majd csinálok képeket,az előtte - utána állapotról, a wifi analyzer appal, hogy mennyit dob a térerőn az új antenna. -
geloczigeri
tag
Örülök, ha kedvet csináltam nektek a barkácsoláshoz
A lényeg, hogy ha rajta akarod hagyni a fémcsíkot, tedd minél feljebb az antennát, hogy ne legyen egy síkban a fémcsíkkal.
Ha meg le akarod szedni a fémcsíkot, akkor először szedd le, csinálj méréseket, és ha elég jó a vétel akkor felesleges a belső antennát kidobni belőle, mert volt olyan, akinek azzal is tök jól ment, miután leszedte azt a csíkot az oldaláról a gépnek.A hátlap leszedésénél vigyázni kell. ÚGy tudod majd lepattintani a műanyag hátlapot, hogy a szélét elkezded felfelé húzni, és közben egy kicsit csavarod a tablet közepe felé, mint ha göngyölnéd, és a közepénél meg nyomod. Kicsit rosszul fogalmaztam, de a lényeg, hogy kis patentszerű illesztések vannak az oldalán, amiből a házon lévő lyuk úgy jön ki, ha egy kicsit behorpasztod a hátulját a gépnek, hogy eltávolodjanak az illesztések, és meghúzod felfelé. Na így leírva elég hülyén hangzik, de amúgy egyszerű
Aztán ha szétjöttek az illesztések, nehogy elkezd leszedni, mert a hátlapi kamerát kitéped az alaplapból. Annyi nyisd ki, hogy hozzá tudj férni a kamerához, és ki tudd piszkálni valahogy a kávából. Lehet, hogy neked jobban van beragasztva, és egy éles és vékony valamivel be kell nyúlnod alá, hogy kipattintsd.Sok sikert!
-
kazmerr
aktív tag
válasz
geloczigeri #53 üzenetére
A szétszedéshez egy másik jó videó:
https://www.youtube.com/watch?v=YZhsGI7aL4M -
Zol77
aktív tag
válasz
geloczigeri #156 üzenetére
Én is szét fogom szedni , tetszett az antenna modos írásod.
Úton van az antenna is , meg még Ez . Remélem beválik nekünk is a mod, ugyanis 3 tableten fogom megcsinàlni -
geloczigeri
tag
Nem tudom ki szeretné még szétszedni a táblegépet, de ide leírom, hogy T4-es Torx csavarhúzóval menni fog.
[Ilyen készletet rendeltem] eBay-ről, ebben 45 féle hegy van, és ehhez képest nagyon is olcsó a hazai árakhoz képest. Meglepően jó darab, igényes tokkal.
-
Sepp
csendes tag
Hello! Valaki találkozott olyan problémával hogy böngészőben nem teszi ki teljes képernyőre a videokat? Hang van, kép nincs, 4.2.2 2.03 verzió
-
futizoli
tag
Köszönöm, várom majd, mire gondoltál a villogással kapcsolatban,akár privátban is.
Az újrahúzást holnap megpróbálom, bár még nem csináltam, remélem az itt leírtak alapján menni fog...
Még az is kérdés mire cseréljem a mostani fw-t.
Most ez van rajta: V1.05 (apr. 10)
A fényerő fele alatt nincs gáz, felette vibrál. Tehát minimumon és valamivel felette oké minden.
Sajnos töltőn, és anélkül is villog, de csak mikor kedve tartja, nem folyamatosan.
Azért az is érdekes, hogy pont a megjelenítés menüpont nem él... -
Tim72
tag
válasz
futizoli #151 üzenetére
Nalam nincs ilyen hiba. Probald meg ujrahuzni a rendszert. Nalam az arctab 1.05 jol megy, csak nincs benne annyi chinese app.:-)
A villogasra van egy sejtesem ,de egyreszt varjuk meg az ujrahuzast, masreszt meg hatha valaki villanyasz jelentkezik.
Pontositva, teljes fenyeron van problemad. Minimumon nincs?
Tolton van kozben?Tim
-
futizoli
tag
..na picit alább hagyott a kezdeti hatalmas lelkesedés.. Nem akarom a Cube nimbuszát csökkenteni, de van egy 'kis gondom a géppel, várnék a hozzá értőktől véleményt,tanácsot.
Az első apró problémának tűnik, de bosszantó.
A beállítások menüben a 'megjelenítés' almenü nem működik, rákattintva egyből kilép a beállításokból("A beállítások alkalmazás sajnos leállt." felirat jelenik meg) Csak ez a pont nem megy a beállításokban.
A következő már sokkal jobban idegesít.
A képernyő bal oldali 'középső-alsó része időnként elkezd vibrálni, sőt néha pillanatra foltszerűen besötétül. Baromi zavaró. Teljesen kiszámíthatatlanul, de elég gyakran.
Ha a fényerőt állító csúszkát valamivel közép alá állítom, nem jelentkezik a probléma.
Az eredeti V1.05 firmware van rajta,amivel érkezett.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest