Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #1932 üzenetére
Igen, ilyenkor az a megoldás, hogy adsz egy min-height tulajdonságot a fő tartalmazó elemnek, hogy ne nézzen ki olyan bénán, hogy csak egy kis vékony csík látszik a helyén. De az 1500px igen erős túlzásnak tűnik, akkor meg azért néz ki hülyén, mert van egy óriási rész még a tartalom alatt, amihez tök fölöslegesen scrollozni kell mondjuk egy kisebb kijelzőn...
A menü amúgy oldalt van vagy fölül?
(#1933) DNReNTi:
Arról beszél, hogy van egy olyan menüpont, ahol mondjuk csak egy mondatnyi tartalom van. Ekkor meg az őt körbeölelő tartalom is nagyjából akkora, mint az az egy mondat, és így a hátterével együtt olyan, mint egy vékony csík (a többi menüpontban több tartalom van, így azok nem néznek ki hülyén). Na és azt akarja, hogy kicsit jobban kitöltse a teret az ilyen kevés tartalommal levő részeken is a fő konténerelem háttere, hogy ne legyen ezeken a helyeken ilyen csíkszerű, szóval meg kell növelni a min-height-et, azt' kész. -
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993 #1932 üzenetére
Bevallom egyre inkább nem értem. Szóval majd ha látom okosabb leszek.
-
honda 1993
senior tag
válasz
DNReNTi #1931 üzenetére
Nem a menu 1500px; magas XD.
Én a containerről beszélek.Pl : főoldalon viszonylag sok elem van, így a container normálisan néz ki.
De ha átmegyek egy másik menüpontra, ahol kevesebb elem van a CONTAINERBEN, akkor ott a container sokkal, sokkal "alacsonyabb"
Ezt úgy képzeld el hogy pl a főoldalon kb 1500px; magas lehet a container, de a másik menüpontban ahol kevesebb elem van elhelyezve, ott kb olyan 200px; lehet a container magassága.
Ez pedig úgy néz ki mintha abban a menüpontban a container helyén egy vastag fehér csík lenne.Nem tudom máshogy mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest