Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Szerintem sincs, azok után, hogy össze-vissza beszélsz. Egyszer azt írod, hogy hangtalan a venti, utána azt, hogy te ilyet nem írtál. Érdekes.
Én pedig azt mondtam, hogy enyhe kattogó zaj jön a ventiből <és azt, hogy> más is panaszkodik a TX2 ventijére. Mi olyan bonyolult ezen? Már másodjára (vagy talán harmadjára) mondom, hogy olyat nem olvastam még, hogy más is hallott kattogást belőle, de hogy panaszkodnak rá sokan, az tény. Én ezeket írtam le. Hova akarod ezt tovább bonyolítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
Üzleti előfizetők hirdetései
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest