Új hozzászólás Aktív témák
-
Stockbauer79
tag
Lamer kérdés következik: van már autosave fix illegal termékhez? Idegesít, hogy (k)ormányt mindig újra kell definiálnom
Köszönöm a választ! -
ftomi74
tag
Nem mentési hibád van, ezt próbáltad már?
C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\
mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".
A nullás végűt törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
A billentyü kiosztást, vagy amivel irányítod, azt újra be kell állítani, de a mentésed megmarad, nem kell elölröl kezdened!
-
Nunder
őstag
Nem tudom találkozott-e valaki ezzel a problémával, nem találtam hasonlót. Nemrég tettem szert egy Logitech Formula Force GP kormányra. Az előddel (F1 2010) tökéletesen működik, mikor azonban a driver telepítése után elindítottam a játékot, az autosave ikon első feltűnésekor megfagy a játék, és a Leállás hibaüzenet fogad. Lehet, hogy a kormánnyal függ össze? Ha nincs a gépre csatlakoztatva akkor is ez fogad, kormány nélkül ment a játék.
-
zsotesz81
senior tag
Haverommal elkezdtünk egy co-op seasont. Következő történt, lejátszottuk a török nagydíjat, és a biztonság kedvéért kimásoltam a mentést egy másik meghajtóra mert jártunk már úgy hogy odalett, szerencsére akkor még csak az első futamon voltunk túl. Majd jött a spanyol gp. Időmérőn Q3-ból kb. 1 perc volt hátra, mikor engem kidobott a live (ekkor én első voltam ő meg hatodik). Volt valami autosave. Én szoktam küldeni havernak a meghívót tehát úgymond mindig én vagyok a host. Namost mikor visszaléptünk, jött a verseny. Ő a megszerzett 6. helyéről indult, engem meg hátravágott a 24. pozícióba. Visszamásoltam a biztonsági mentést, mikor betöltöttem a co-op sessiont láttam, hogy azt írja, hogy practice1 jön, erre haver meg benyögte, hogy nála meg race-t ír. És érdekes módon megint a versenytől lehetett folytatni. Akkor most ez hogy van? Nem a host mentése kéne hogy számítson?
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
A játék korábban hiba nélkül futott az 1.1-el, ma délután töltöttem le a standalone 1.2-őt, feltettem, de azóta azt tapasztalom, hogy bejön a játék, és benchmark, TT, grand prix, carrier esetében is megkapom a töltőképernyőt, majd mikor már be kéne jönni a pályának elszáll a játék.... kimerevedik a kép loading közben. Korábban ilyen sosem volt, sőt se .exe, se autosave hiba.
Szal ilyenkor mi van?
Tegyem újra a játékot? És ha igen akkor játék + 1.1 + 1.2, vagy egyből mehet az 1.2?Előre is kössz annak aki válaszol!
Bye
-
Dezsőbá
csendes tag
üdv
megvenném a játékot, egyetlen kérdeésem lenne, hogy javították e már azt a hibát, hogy az autosave megsérül, s használhatatlan lesz, azaz elveszik minden korábbi adatom.köszönöm.
-
fagy53
nagyúr
válasz
polonic #4891 üzenetére
Hát nem tudom, a legtöbbünk már találkozott azzal a hibával, hogy a tároló ellenőrzésénél lefagyott az egész és ez valahol a vezérlő beállításainak a mentésével is összefüggött. Az autosave a CM hagyományokhoz méltón itt is kritikán aluli, na ezekről én nem olvastam semmit, vagy csak nem vettem észre...
-
erix31
csendes tag
Már jelzem is vissza. Készítettem egy biztonsági mentést az "autosave" mappáról (hátha elcseszem), megcsináltam azt amit linkeltetek és láss csodát, sikerült. Igaz, egy versennyel visszább vagyok, de így is sokkal jobb mint újrakezdeni. Egyszerű a képlet: köszönöm a segítséget.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos #4163 üzenetére
Sajnos olyan típus vagyok, aki felmérgeli magát, ha valami nem működik, pedig fizetett érte...
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.
Mivel azt ígérték, hogy az alapvető stabilitási problémákat is orvosolják, a 2. patch talán megoldja ezeket...
Apropó gumikopás: tegnap Szingapúrban lett szabadedzésen egy 0%-os gumim, ami 5 (öt!) kör alatt kopott le 100%-ról...
Szerk: Jah, a keményebb keverék...
-
rocket
nagyúr
válasz
Vityapapa #4130 üzenetére
Onnan lehet tudni jon a "fekete halal", hogy nem ment a jatek magatol, es manualisan se, tehat pl. verseny utan nem latni a autosave feliratot, vagy manualisan menubol mentve szinten nem jelenik meg az "autosave" felirat.
Masik verzio amikor jon a "fekete halal" amikor eltunik a keprol a palya es az auto, meg a hang, de pl. latszik a kilometerora, ilyenkor ESC-el (bar nem latszik) de elojon a menu, egyet kell felfele lepni, majd enter, megegyet felfele lepni es enter, itt ha visszatolt a menube akkor meguszta a user a mentes problemakat (igaz ki kell lepni es ujra inditani, mert hang nem lesz), ha megall a loading feliratnal akkor alt+f4 es meg kell csinalni amit leirtal.Szoval erdemes minden idomero, verseny stb. utan figyelni megjelenik-e a "autosave" felirat, mert ez a megoldas amit irtal az utolso mentesi ponttol indul ujra, igy akar tobb verseny menteseit is el lehet bukni, ha valaki nem figyelt.
Vicc azert, hogy honapok ota keptelenek kijavitani ezt a hibat, es allandoan csak a szivas van, nalam mar 6x elojott miota nagynehezen tuljutottam Suzukan, de mostmar tudom mit kell figyelni, es ha elojon a hiba lepek ki, es jon amit leirtal.
Nincs kihatassal a setupok elmentese erre a hibara mint azt irta valaki regebben, teljesen random jon.
-
Vityapapa
tag
válasz
czingerp #4122 üzenetére
Próbáld ki ezt:
- menj a (felhasználóneved)\Dokumentumok\My Saved Games\FormulaOne2011\saveddata\autosave_(blablabla) mappába
- készíts biztonsági másolatot a GTEHXOSJZ_0 és GTEHXOSJZ_1 nevű fájlokról
- töröld a GTEHXOSJZ_0 nevű fájlt
- az ott lévő GTEHXOSJZ_1 nevű fájlt másold ki mondjuk az asztalra, nevezd át GTEHXOSJZ_0 nevűre, majd másold vissza
- indítsd el a játékot
- ha így nem működik, próbáld fordítva (tehát az 1-es fájlt másold ki, nevezd át 0-ra, majd mozgasd vissza)
- elvileg csak az irányítási beállítások vesznek el így, minden más megmarad.Ha így sem megy, akkor még kitörölheted a savegame mappádat, csak úgy ugrik a mentésed.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Windows telepítés előtt melyik mappát kell eltenni, hogy a mentések megmaradjanak?
Előre is köszi a választ.
(#3918) ftomi74:
Erre van másik megoldás is.
C:\Users\sajátnév\Documents\My Games\FormulaOne2011\savegame\Autosave_(sorszám)\GTEHXOSJZ_0 file-t felül kell írni a GTEHXOSJZ_1-el.
Tehát GTEHXOSJZ_1 kimásol valahova, átír GTEHXOSJZ_0-ra, és az eredetit felülírni. Így nem kell törölni semmit.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hybridsong #3044 üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hybridsong #3035 üzenetére
Ilyen és hasonló gondjaim nekem is voltak/vannak, de úgy tudom, nincs még megoldás rájuk...
Nekem az szokott segíteni, ha visszamásolom az utolsó AUTOSAVE másolatomat ide:
C:\Documents and Settings\....\My Games\Codemasters F1 2011\. Az egész mappát.Egyébként ITT NÉZZ KÖRÜL, hátha valamelyik hsz. segít...
Egy esetben az is előfordult már (Trihornnál), hogy a WIN7-et kellet újratenni, csak úgy indult el a game...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
tomi_mod #2970 üzenetére
Én úgy jártam, hogy már indításnál kifagyogatott, (de nem egyszer) ezért a korábban említett AUTOSAVE mappát visszamásoltam ide: C:\Documents and Settings\....\My Games\Codemasters F1 2011\Autosave A baj csak az volt, hogy az utolsó leállítás előtt nem másoltam ki az aktuálisat, ezért a legutolsó Carrier-es mentésem nem volt meg, így újra kellett mennem Kínában... (de így legalább javítottam egy helyezést is
) Ettől eltekintve minden megmaradt.
Javaslom, hogy másold ki minden egyes KILÉPÉS előtt az egész mappát, mert ha az autó-beállítások nem is, de a Carrier-es mentések megmaradnak, ha ilyen van...
{Alt+Enter (kis ablak) -> mappa másolása -> Alt+Enter (full screen) -> Exit Game}
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
Guargumi #2969 üzenetére
csatlakozom...most monza után szállt el.
nem értem miért nem tud a game gyárilag duplikálni elvégre nem olyan vészes a mentés mappa mérete, ha valami gebasz van kiírná a hibát, és visszatöltené az egyel korábbi autosave-t.
a kis bosszúság jobb mint a nagy, bezzeg 2 gigás replay a marhára fontos... -
Unbaised-Ben
senior tag
Elmondaná nekem valaki, hogy ez a szaros játék miért nem képes menteni????
Hiába van autosave, hiába mentek manuálisan én is biztonságból, egyszerűen nem csinálja. Csak nálam van ilyen? -
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben #2565 üzenetére
Nekem csak billem van és nem segít, csak ha az autosave mappát visszaállítom, úgy meg bukik minden, vagy ez "http://www.youtube.com/watch?v=8dzcoshh-f8&feature=player_embedded" de ekkor is az utolsó állapotnak annyi és az irányítást kell újraállítani.
-
-
romero28
senior tag
A következöt csináld: C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\
mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".
A nullás végűt törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
A billentyü kiosztást, vagy amivel irányítod, azt újra be kell állítani, de a mentésed megmarad, nem kell elölröl kezdened!
-
Hogy nem rakja tele az összes rokonát a CM!!!!
Örülök, hogy javítottak a vezetéssel kapcsolatos dolgokon, de hogy a f*szomba játsszak, ha minden alkalommal vissza kell állítani az autosave mappát???Komolyan mondom, én vagyok a hülye, hogy megvettem és nem warezoltam inkább le valahonnan!!!
-
turancsics
csendes tag
Szomorúan tapasztalom hogy ez a patch se változtatott a nálam előkerülő hibán.
Még pedig azon hogy (offline játszom) amikor be akarja tölteni a mentést, akkor exe hibával kilép.
Próbáltam én már mindent. tényleg.
Egyedül az segített hogy az autosave mappát visszaállítottam az utólsó működő verzióba. De hát akkor meg minek játszok, ha mindig vissza kell állítani, sose tudom majd befejezni a szezont.
Áhhh nem is értem
Komolyan mondom förtelem hogy nem tudják legalább ezt jól megcsinálni.
-
válasz
DigitXT #2249 üzenetére
WIn7-em van, DX11-es VGA-val, szóval elképzelhető...
[B(]#2253) szab.tam
eszójjjábeeee!
. AMD Radeon HD6870-em van, szóval nem az általad említett probléma a gond. Az autosave állománnyal történik valami. Visszaállítottam egy tegnapi verziót és hibátlanul működik...
(#2255) Rolly Dy07:Mindig a kormányom nyomok start-ot
. Dirt 3-nál megtanultam...
-
Ha valakinek Appcrash hibával leáll a LIVE belépés után, amikor ellenőrzi a tároló eszközöket, megosztanám a tapasztalataimat:
A hibát véleményem szerint az Autosave sérülése okozza. Egy külföldi fórumon azt írták, hogy egy R&D feladat teljesítése után jelentkezik a hiba. Itt írták azt is, hogy ki kell törölni a savegame mappát és akkor elindul a játék. Ezzel csak az a gond, hogy minden beállításodat, eredményedet bukod.
Ettől egy kevésbé fájdalommentes megoldás, ha a savegame mappában található "Autosave....." könyvtár (C:\Users\*******\Documents\My Games\FormulaOne2011\savegame\Autosave......) előző verzióját állítjuk vissza. (Könyvtáron jobb klikk, előző verzió, legutolsó verzió kiválasztása, visszaállítás.)
Természetesen ez csak akkor működik, ha be van kapcsolva a Win7-ben ez a funkció. Alapból elvileg be van, tehát ha nem piszkálta a user a rendszer ezen beállításait, akkor jó eséllyel nem minden mentett adata veszik el.Nekem sikerült egy 3 nappal ezelőtti állapotot visszaállítani. Így is vesztek adatok, de legalább nem kellett mindent újra beállítani (kormány, profil, stb.)
Ha már le volt írva ez, akkor sry.
#1999) Rolly Dy07: az a szomorú, hogy ugyanez volt a 2010-nél is. A f*szért nem lehet egy korábbi hibát már nem áthozni a 2011-be? Szerintem előszedték a 2010 forráskódját és bele-bele módosítgattak...
MEg hogy a túróba tesztelték le, ha ilyen f*s ez a része????
-
tomi_mod
aktív tag
az indulásnál történő lefagyásra (login megvan és a checking-nél exe hiba):
az autosave mappában levő GTEHXOSJZ_0 fájlt nevezt át, hogy legyen mentés (szal ne töröld), majd ezután a GTEHXOSJZ_1 változatról csinálj egy "0"-ás végű másolatot. Játékállás megmarad, beállításokat viszont újra kell csinálni.
-nálam már okés -
Đusty
addikt
válasz
lancer77 #1823 üzenetére
Az autosave mappát ha kitörlöd, utána elvileg elindul. Azért előtte mentsd le ha netán nem az lenne a baj. Ezzel elvesznek a mentések de legalább elindul a játék.
A szokásos bughalmazt kaptuk a codemasterstől csakúgy mint egy évvel korábban. Végre megtanulhatnának programozni. -
MC HOBO
aktív tag
-
fagy53
nagyúr
válasz
turancsics #1071 üzenetére
Helyi lemez>ProgramData>Codemasters>FormulaOne2011>Datacache>Replay
Legjobb a telepítés után eljutni amíg engedélyezed az autosave-t és kilépsz a winbe, ott a replay.pbf fájlt írásvédetté teszed, ilyenkor még 0 byte.Shkiz0, werszomjas: du. belinkelem a DFGT beállításaimat, támpontnak jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest