Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz Shrike7973 #9316 üzenetére

    En ugyan a Cataliyt-ot reszenkent teszem fel de ugyan oda jutok el min Te a Suite csomaggal, annyi kulonbseggel hogy en naplozom a telepiteseket vagyis latom hogy mikent valtozik a Registry es ilyenek. Igen, a kulon letoltheto AVIVO a kodolasban segit tehat ha nincs ra szukseged akkor nem kell feltenned, lejatszashoz eppen eleg ami a driverben benne van es latod a CCC panelon. Az NVidia panelja pedig hat lehetne vitatema de nem erdemes boncolgatni mert csak flame lenne, szerintem ha sokaig hasznalja az ember a CCC-t ott is majd megfog talalni mindent par kattintassal, nekem is eloszor furcsa volt az NV panel amikor atalltak a Detonator nevet viselo megszokott driver+panel megoldasrol az uj panelre.
    Hat igen a jatekok. Ezek orokzold kerdesek mert nekem is megvan a quake 2-3 de azt utoljara az XP-n probaltam ki de akkor meg azt hiszem hogy 6.x driver volt a gepen es a W7-nek meg a hiret sem hallotta senki. A heroes 4 of might and magic nekem nincs meg csak abbol is a 2-3 de W7 alatt nem probaltam talan Kompatibilis modal kellene probalgatni W7 32 bit alatt de a siker nem garantalt meg akkor sem ha a 32 bites W7 OS tudja futtani a 16 bites kodokat is. Azert azt be kell latni hogy egy driver megirasakor nem lehet mondjuk 10-15 ev jatekainak megfelelot irni ugy hogy kozben egy komplett OS-t kicserelnek alatta. Es en ugy erzem hogy ez nincs maskent az NV-nel sem, bar igaz azt a topikot ill. a jatek topikokat nem kovetem mert mar nem igen jatszom. Viszont biztos hogy tudnak segiteni Neked azok akik inkabb jatekra hasznaljak a gepet/laptopot, amikor pedig kijott az Oblivion a gepem alkalmatlan volt a futtatasara mert olyan nagy volt a gepigenye. Akkor. Es azt is latni kell hogy pl elkezdenek irni egy jatekot, tart kb ket evig, addig kijon mondjuk 20 driver mire elkeszul a jatek es ugye a keszites alatt titok fedi tehat logikus hogy amikor a polcra kerul egy jatek, a driverekkel futnak utanna mert erkeznek a kulonbozo konfigokrol a hibajelzesek hogy x-y jatek lefagy nem indul stb. kozben jon ki a jatek patch-e es meg OS-t is cserelnek, hat nem konnyu kovetni.
    Osszegzesul inkabb a driver+OS kombo miatt erzem ugy hogy a regebbi jatekok nem mennek de sokan ezert is hagytak meg az XP-t mert azon tobb jatek jatszhato mint a W7-en es sokszor par FSP-vel gyorsabb is.

Új hozzászólás Aktív témák