Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Daffni2 #6975 üzenetére

    Hát én "javítgatok" ismerősi körben gépeket és néha belefutok 1-2 érdekes dologba.

    pl. a minap is szomszédnál vidkari csere történt (előzményeket nem írom, mert az egy másik történet). Vett egy 4670-es kareszt, holott előző nap megnéztük, hogy ugyanolyan árban tud venni 9600GT-t ami gyorsabb tőle. (ez itt nem reklám helye akar lenni, hanem hogy ennyit a tanácsokról).

    Na most beszerelte a gépbe, új XP-t telepített és ki akarta próbálni Dirt2-vel. Hívott is telefonon, hogy szaggat a Dirt2 már a menüben, holott az előző 8500GT-vel simán futott. Na itt magyarázza meg az ember telefonon, hogy a 8500GT nyomába sem ér a 4670-nek és valószínű USER error miatt szaggat. Végül megkért nézzem már meg a gépet.

    Hozzáteszem, hogy ugye frissen telepített a rendszer. Este megnéztem és CCC egyszerűen nem töltődik be, mikor kiválasztom menüből. Na mondom érdekes egy jelenség.
    Driver uninstall, legfrissebb letölt netről, telepít, tünet ugyanaz.
    Na akkor ismét: driver uninstall, csökkentett módban DriverSweeper-rel ATI cucc takarít, normál módban a letöltött driver telepít, újraindít és lőn CCC üzemel, mintha semmi gond sem lett volna előtte.

    Dirt2 folyékonyan fut, semmi akadás.

    Nem értem, hogy egy friss rendszernél hogy a fenében lehet egyből szétcseszni egy driver telepítést. De hát csodák vannak és nagy valószínűséggel még lesznek is. :B

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák