Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz stevve #3993 üzenetére

    Értem. Most, hogy írtad ezt, megnéztem újra a Microsoft honlapját, s látom, hogy megvan a többi Framework is, csak egy másik menüből lehet elérni őket.
    Ezek az 1.1, 2.0, 3.0 és 3.5 verziók.
    Akkor hát melyiket érdemes feltenni, hogy ne legyen ütközés, s minden menjen, különös tekintettel a Catalystra! :) Vista x64 SP1-et használok, ha ez számít. Tudom, RTFM, de azzal, hogy itt kérdezem, talán pontosabb, s teljesebb tájékoztatást kapok.

    Nem is úgy értettem, hogy belassít a CCC (be is cseszne, ha a mostani gépeket megfogná :) ), hanem hogy esetleg lomhábban tölt be, vagy körülményesebb elérni benne ezt-azt.

    Viszont ha a Powerplay visszaveszi az órajelet, illetve ennek megfelelően csökkenti a feszültséget, hogy a fenébe, hogy nem lesz hűvösebb a kártya? Természetesen feltételezve azt, hogy a ventilátor ugyanakkora fordulaton pörög. :)
    Ha nem készítek ventilátorszabályozó profilt, akkor tényleg hajlamosak megsülni ezek a kártyák? A házam jól szellőzik, szőrös fánk, 3D Mark és társai valószínű fel sem lesznek telepítve, mert engem ezek úgy különösebben nem érdelnek. Játszani viszont szeretek! :)

Új hozzászólás Aktív témák