Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Így kezdődött a problémám néhány nappal ezelőtt:[link] Itt is, meg még két másik topikban számos javaslatot kaptam, amit ezúton is köszönök mindenkinek, de sajnos egyik se hozott eredményt.
    Viszont ma született megoldás ami eddig úgy néz ki, hogy bevált, ezért leírom, hátha másnak is segít. Erről a kártyáról van pontosan szó: [link]
    A javaslatok alapján a Win 7 teljesen újra lett telepítve, de ez sem orvosolta a problémát, ezért ma visszavittem a kártyát ahoz a céghez ahol vásároltam, szerencsére csak 20 km-re van. Ott is kiróbálták egy másik gépben, és ott is maxon jártak az órajelek. Belenéztek a kártya BIOS-ába, és azt a fura dolog derült ki, hogy csak max órajeleket tartalmaz a BIOS, nincs benne alapórajel.
    Mivel különösebben nem kellett magyarázni, hogy ez így nem igazán nyerő, felajánlottak egy másik típust, de előtte még kutakodtak az ASUS honlapján, és láss csodát és ehhez az R7 260X-es szériához volt egy korábbi BIOS, felrakták erre a kártyára, és láss csodát:

    Mint látható terheletlenül azonnal alapra álltak vissza az órajelek, és nem 45-47 fokos volt a kártya, hanem 30 alatti.
    A következő képen már a jó BIOS verzió látszik, szóval, ha valaki hasonló cipőben jár, akkor ezt próbálja felrakni, addig amig az ASUS ki nem javítja a később megjelenő kártyáknál ezt a hibát.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák