Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz totyax #16901 üzenetére

    ajánlásra tudsz adni egy linket? csak mert van autoupdate feature is, a kettő dolog meg szerintem eléggé kizárja egymást. 2008ban tényleg kellett CCleaner catalyst installok között, mostanra egy sima update megoldja a dolgokat.

    attól, hogy nincs kiszürkülve, szerintem alapvetően egy laptop featureről van szó, amit külső projektorok használatára találtak ki. de lehet tévedek.

    "(felhasználó szempontjából normális) programozási nyelven"
    felhasználói szempontból tökéletesen mindegy, hogy gépi kódban, ASMben, Cben, C++ban, javaban, .netben, prologban, shellscriptben, rúnabetűkben, haikuban van írva a program. hozzáértőknek: persze korlátok között, nem minden alkalmas minden célra, de ez már bőven nem tartozik a tárgyhoz.

    "nyomkövetési és logolási lehetőségekkel felvértezett beállító programot kéne írni"
    ennek semmi köze a nyelvhez. endusernek meg tökéletesen felesleges bármilyen advancedebb bugtracker vagy logger. attól nem lesz okosabb, hogy az ADD hibázik az X regiszterben [Y] state mellett, ha már legalább fél órája fut a furmark, a VRMek legalább 90fokosak, a GPU legalább 70fokos és a memóriában a 01110011010101101 pattern megjelenik a 0xABCD - 0xABEF címtérben. ha még értelmezni is tudná, hogy mi a hiba (nem fogja), javítani biztos nem tudja.

    "ami pöccre indul és nem zabál erőforrást."
    gépfüggő, nekem indul pöccre és érőforrást se zabál annyit, hogy észrevegyem.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák