Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kranazoli

    senior tag

    Én is csak mp3 lejátszásra használom max. a Media Player-t. Hát azon nem múlik 7vgén újrahúzom az OS-t úgy, hogy nem indítom el a Media Player-t. Ennyi a történet. :)

    Én az AIMP2-őt használom zenehallgatásra. Film nézésre meg szintén WMP-HC, a GOM-ot is, ha úgy tartja kedvem.

    Ha korábbi driver-t tesz vissza az ember azt nem tudom, bár Nekem határozottan az rémlik, hogy előző driver-eknél is volt UVD bejegyzés.

    Igaz, előtte mindig elindítottam a Media Player-t is. Az első UVD bejegyzések rögtön Cata telepítés és újraindítás után jönnek. Most abban nem vagyok 100%-ig bizonyos, de talán ha 1x elindítom a CCC-t és átváltok Speciális nézetre ill. kilövöm, hogy ne a web-es tartalom legyen a kezdőlap.

    A Body.Builder.Hu-n most néztem végig az újabb BBTV Flash-t teljes képernyőn és nem volt gondom. Mondjuk a Fórum-ba többen is beírtak, hogy xarakodik Nekük ez az új Player.

    Media Player-ben Én azt nem értem, hogy az abban lévő, vagy azzal hozott Codec-ek akkor aktiválódnak, ha 1x elindítja az ember és bekonfigurálja Magát?! Addig csak elvan, vagy mi?!

    Ez Nekem picit furcsa. Régebbi driver-t nem szívesen tennék vissza, ha csak nincs benne ótvar nagy bug; mert gondolom azért az újabb driver-en csak-csak matyizgatnak vmit AMD-s fijjugok nem csak úgy kiadják mert olyan kedvük van. :) Függetlenül attól, hogy nagyon előtérbe kerültek a HD68xx és HD69xx kártyák és nagyon háttérbe szorultak az egyéb Radeon-ok. Ill. előbb-utóbb ha minden jól megy, akkor több mint vszínű, hogy csere lesz HD6950-esre, bár most nagyon tetszik, hogy az nV-nek sikerült Magát újra összekapnia és megalkotni végre jobb Fermi kártyákat is. Egy GTX570-est pl. szívesen kipróbálnék, hogy milyen.

    Szóval újrahúzom majd az OS-t Windows 7 x64 Professional; lefrissítem WU-ról aztán telepítem az alaplapi chipset driver-t; majd a Cata-t és meglátom, hogy lesz-e rögtön UVD információ; vagy nem. :)

    Ti is a Teljesítmény centrikus energiagazdálkodási sémát használjátok?!

    :R

    AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

Új hozzászólás Aktív témák