Hirdetés
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
-
Drizzt
nagyúr
-
edipqe
senior tag
válasz
juliabrilke #455 üzenetére
a kérdésem az lenne hogy: TÉ ISZ?
Szeptembertől lenne esedékes. Akkor moving home.
-
edipqe
senior tag
nah most h singli lettem, van vki aki Fehérváron vadászik?
-
joe69
senior tag
dlv: demonstrating lower value
az emberek legtobbszor tudat alatt teszik. ez a dolog inkabb a masik fejeben ervenyesul, o ha mar elmeseli nem tartja olyan nagy dolognak
en nem foglalkoznek vele kulonosebben, ha nagyon unod valts temata lenyeg hogy te ne meselj magadrol dlv sztorikat egy kapcsolat elejen
-
-
KMan
őstag
Az lehetseges hogy egy no DLV-zik nekem? Miert tenne?
Vagy csak amiket mond szamomra olyanok, lehet neki ez semmit sem jelent. -
^Bundi^
őstag
Olvasgattam a topikot..ezeket nektek mind könyből kelett kiolvasni?
magatoktól nem jöttetek rá minderre ami itt le van írva?;)
ehhe.. -
Jordan_
újonc
%egy olyan oldalt reklámozol, melynek szabályzata tiltja más oldalak reklámozását.
enyhén ambivalens. %[ Módosította: Kalandor ]
-
Budapest0
újonc
magyar nőcsábász (PUA) fórum, 61 tag, több, mint ezer hozzászólás:
a Mystery Methodot is kitárgyaljuk
+ csajozásra jelentkezők.
-
angyal83
újonc
off
Akinek megvan a magyar verzió dobjon már egy privit, lenne egy ajánlatom a számára.
/off -
Heineken Tom
tag
válasz
Makaveli #435 üzenetére
Megpróbálom röviden összefoglalni:
Ezt a módszert egy Mystery nevü srác találta ki, 10-15 évnyi próbálkozás alatt, hogy mi is a recept a nők meghódítására. A tapasztalatait elméletbe öntötte, fázisokra osztva, amelyekkel lehet követni, hogy hol is tart a felszedés. Különböző sablonokat használva, megfelelő előadásmóddal, bárki alkalmazhatja életkortól függetlenül.
Tuti szöveg nincs, amit ledarálsz és jön a csaj, viszont megfelelő időzítéssel, szöveggel +testtartással a maximumot hozhatod ki a szituációból.
Olvasd el ezt az oldalt, ez a magyar forgalmazó siteja: [link]
-
orbano
félisten
válasz
Heineken Tom #432 üzenetére
a C1-C3 fázis "kell", hogy 8-10 órát tartson, egy visszahúzódóbb, félénkebb, IQsabb lánynál ez miért ne lehetne 12-14 óra? vagy még több...
-
-
Heineken Tom
tag
válasz
gregorik #430 üzenetére
C1-C3 helyett nem S1-S3-at akartál írni?
már miért kéne C1-C3hoz 12-14 óra?? az azt jelenti h vmit az Attraction fázisba nem csináltál megfelelően... Sztem csók, meg kinohoz nem kell 12 óra. Biztos h volt elég vonzalom a lány részéről, különben zökkenőmentesen kellett volna haladnia a dolognak.
-
gregorik
senior tag
megint hallgattam Mystery-re és sikerült lerontanom egy nagyon ígéretes dolgot a harmadik találkozáskor (modell szépségű, de naon bonyolult lány). komolyan, az én régi bevált kis módszerem jobban használ, azaz hogy teljesen a lány ritmusához kell alkalmazkodni, nem ilyen "4-10 hours window"-khoz. ez meg a hasonló általános tézisek szimplán nem érnek semmit: ha a nőnek 80 feletti az iq-ja és még némi lelkivilága is van (és nem vmi lebujban szedted fel félrészegen), legalább 12-14 óra kell a C1-C3-hoz. elnézést Mystery-től meg a követőitől.
-
Heineken Tom
tag
elmondom neked, hogy amikor elkezdtem olvasni MM-et, júniusban angolul szótáraznom kellett rendesen, de csak azért is folytattam az olvasást. Most már bármikor megértem a különböző angol nyelvű írásokat, pua könyveket. Videókat is néztem angolul, ugye pua videókat nem szinkronizálják, felirat nuku, szóval rávoltam kényszerítve, h angolul nézzem/halgassam, de megérte. Most ha tehetem minden filmet eredeti szinkronnal nézek. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy csak az elején szánnd rá magad, és idővel sokkal jobb lesz az angolod. Bár ehhez kell vmennyi alaptudás, ami nekem megvolt, emellett most készülök felsőfokra, de vhol el kell kezdeni.
-
pystike
újonc
[link]
Pls valaki.
THX. -
orbano
félisten
válasz
Heineken Tom #424 üzenetére
Választás alapján megy, csak tudni kell "bundázni"
-
Heineken Tom
tag
''Attraction is not a choice'' ahogy mystery mondja.
Gondolom ismered mystery showját a The Pickup Artistot, nah szóval egy rakás csaj hozzászólást olvastam (amerikai), hogy ha látná mysteryt akkor futna a rendőrségre, meg ien hülyeségek... Ebből is látszik, hogy a vonzalom az nem választás szerint megy. -
pystike
újonc
Sziasztok!
Bocsi, hogy kunyerálok, de tudna nekem valaki linekt adni privátba a magyar nyelvű pdf-hez? A Neten sehol nem találtam.
Köszi előre is! -
gregorik
senior tag
itt egy új interjú Mystery-vel.. őszintén elmeséli, hogy tegnap pl. nem szexelt, de masztizott vmi újsággal a kezében, nincs érettségije stb... számomra nem példakép
. elnézést kérek tőle.
[link]
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
gasMask! #414 üzenetére
megpróbálom én is elmagyarázni a saját szavaimmal:
Az alapprobléma:
Úgy kell közelebb kerülni a nőhöz, és a kapcsolatot szorosabbra fűzni, hogy az jöjjön le a csajnak, hogy mindezt ő érte el. Ezzel ellentmondásban lenne az, hogy te vagy az aktív, kezdeményező fél, a PUA.
A megoldás:
Magas labdákat adsz a csajnak, amikor is bevetheti ellened a saját eszközeit, erre te engedhetsz a csábításnak, de amint ez megtörtént, gyorsan visszahátrálsz.
Egyébként ehhez nem kell method sem, nagyjábólígy szokott ez menni: a csaj az egy IOI-t, mondjuk miután beszólsz neki, megcsikiz. te összegörnyedsz nevetve, miközben közel kerültök egymáshoz. Egymás szemébe néztek, esetleg meg is érintitek egymást (megpróbálod finoman megakadájozni a csikizést), aztán amikor megvolt az a bizonyos meghitt pillanat, gyorsan kihátrálsz. Elkezdesz dumálni valamiről, kizökkented magatokat a helyzetből. Lényegébe visszajuttok oda, ahol kezdődött, de mégse: egy picivel több van a levegőben...
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
gregorik #416 üzenetére
ahogy mytery is írja, ez teljesen mindegy. olvastál valamennyit a the game-ből? abban pl. van olyan, hogy odamegy a tanonchoz az edzője és kioktatja a csaj szeme láttára. aztán minden folytatódik ott, ahol abbamaradt... hogy hogy ítléi meg ezt a topikot a csaj, az csak rajtad múlik
-
DAir
csendes tag
válasz
gregorik #416 üzenetére
Nem értem ez miért baj...
de most komolyan. Legfeljebb egy jót nevettek. A helyzet az, hogy ha a lány meg akar ismerni, akkor úgyis azt mondasz az elején, amit akarsz. Elég egy szimpla ''szia'' is. Ha meg nem, akkor lehozhatod a csillagokat az égről, akkor sem lesz esélyed és úgysem fogja érdekelni a szöveged... sztem
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
na jól van. most este hallottam egy lánytól, h. olvasta a ph-s (itnews-os) hsz-eimet, bár elvileg másik topikban, úgyhogy kiszállok ebből a topikból, nem várom meg az égést, míg egyik lány szó szerint idézi a mondataimat innen
.
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
válasz
gasMask! #414 üzenetére
horgászás?(hal fárasztás első lépései kb...
)
Bedobod a csalit, rákap megrántod akkor, kicsit meghúzod magad felé azt elengeded.
pl.: Beszélsz, beszúrsz vmi nem odapasszolót (sejtelmeset, érdekeset, piszkálódó megjegyzést esetleg). Mondod tovább az előzőt, aztán megint beszúrsz egy kicsit többet. Ekkorra már tuti kiváncsi kezd lenni és rákérdez. Ne mondj semmit vagy csak említsd hogy majd mindjárt folytatod azt is! Beszélsz másról vagy folytatod az előzőt tovább. Megint bedobod, de megint többet/jobbat/érdekesebbet, ekkorra már égni fog a vágytól ha jól csináltad, és minden áron ki akarja szedni belőled. Kezdj bele, azt lépj le hogy dolgod van. Keresni fog majd hogy fejzd be, mond el a végét/mondd tovább ha jól csináltad. Esetleg még bedobhatod, hogy majd legközelebb folytatod tovább, de most tényleg menned kell, vagy ''mit vagy ennyire kiváncsi, majd megtudod...'' hasonlók
egy másik pl: találkoztok, picit nyomulsz, jól érzitek magatokat, azt mikor tök jó minden szintén lelépsz, de nyitvahagyod a kaput, pl hogy folytathatnátok ezt máshol, de most neked menned kell...
Húzd meg ereszd meg játék kb. Ez elég jól működik, mert egy nőnek felcsigáztad az érdeklődését valami irántelőször csak sztorik, történetek, vmi kis ''titok'' amit megtudtál róla, aztán végeredményben hogy TE legyél az akire felcsigázódik
.
[Szerkesztve] -
gasMask!
tag
Valamelyik PUA legyen már oly kedves, és magyarázza el nekem a Bait, Hook, Reel, Release működését, lényegét, mert nagyon nem sikerül megértenem.
Előre is kösz másztörz! -
Kicker
őstag
magyar nyelvű link nincs véletlen? néztem a topikot de nem találtam...
-
gasMask!
tag
Abszolút igazad van. Ezzel csak arra akartam rávilágítani hogy rengeteg srác parázik azon hogy ''Úristen, úristen, mi van ha nem tetszek neki? Mi van ha visszautasít? Mi van ha beégek?'' Na mi a fasz van? Semmi. Mész a következőhöz.
Don't act if things were a big deal. They aren't. Az egyik legjobb tanács szerintem. -
Heineken Tom
tag
Télleg hasznos cucc igaz nekem megvan mindkettő
Mystery 5 DVD-je, mellette Style Annihilation method lemezei. Igaz hogy még nem néztem végig az összeset, de szerencsére angol tudással nincs probléma. Pickup 101-nek is vannak jó videói (Body Language, Kino)..
Viszont a sorozatot én is nézem, és mondhatom nagyon király, holnap jön a 6. rész
Bár nem tudom mennyi a valós belőle, és mennyi a megrendezett rész, de sztem élvezhető, ez csak az amcsiknak lehet sz@r, akik a főbb rutinokat használják, mert elég sokat elmondtak a filmben is már. -
joe69
senior tag
azt a sorozatot jobb fenntartasokkal kezelni, szamomra elegge megrendezett szaga van a dolognak neha. illetve a toltelek is tul sok. ettol fuggetlenul azert mostmar vegignezem
amiket viszont mindenkepp tudok ajanlani megnezesre az a mystery workshopokbol osszeallitott 5dvd-s cucc, illetve neil strauss annihilation method sorozata -
The DJ
addikt
Most nézem Mystery bácsi sorozatát, amiben néhány önbizalomhiányos, csajokkal soha nem kapcsolatba lépő, szűz fiúkból próbál igazi csábítás mesterét varázsolni. Az első részben bepróbálkoztak egy diszkóban, hát égtek mint a Reichstag
Viszont Mystery hihetetlenül jól ''játszott'' a csajokkal, körülrajongták és csak úgy tapadtak rá. Kezdem azt hinni, hogy van ebben a methodban valami
Kíváncsi leszek a következő részekre. -
gregorik
senior tag
''egy PUA azzal a csajjal megy haza, amelyikkel akar.''
ez egy tévhit, elnézést. asszem Herbal beszél arról, hogy még a legnagyobb PUA-kat is vissza szokták utasítani a nők, ha nem is túl gyakran. túl sok a variable, nincs biztos pont. ezért térnek ki olyan gyakran a rejection pszichológiájára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Drón topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Gmail
- Anime filmek és sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest