Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Svájcinéger #4672 üzenetére

    Meglett a probléma forrása.
    Van egy Logitech Z-10-es sztereo hangcuccom, ami USB-ről megy. Tehát ez hangfal+hangkártya is egyben. És úgy használtam a gépet, hogy HiFi torony AUX bemenetére volt kötve ennek a Logitech hangszórónak a fejhallgató kimenete. Tehát ez a Z-10 csak mint hangkártya üzemelt.
    És ebben a Z-10-es cuccban valami talán meghibásodhatott, vagy a belső firmware-je sérült meg, de ettől nem indult el a játék.
    Tehát rendesen települ Windowsban(XP), ha USB-re dugom, megy vele a Single player játék, mind CoD2 és CoD4-ben is, de a Multiplayer részük kifagy ettől. Most az alaplapi hangkarit telepítettem és elindul a játék rendesen, természetesen a Multiplayer részük is.

    De nem értem, ha megfelel mint hangkártya nekik (CoD2-4) Single-ben, akkor multiban nem tudom miért fagy ki ettől a hangcucctól.

    Kipróbáltam a dolgot teljesen más rendszeren is: AMD CPU-nForce2 chipset területen is, kíváncsi voltam, hogy esetleg csak az Intel chipset lenne-e erre kényes. De nem, az nForce2-es chipset AMD procival is ugyanezt művelte, rögtön kifagyott Multiban, szóval egyértelműen a Z-10-es a hiba forrása.
    A gariztatása ennek érdekes lenne/lesz(?) , mert mit is mondjak? Működik Windows alatt, Játékok alatt Single-ben, csak a Multi részük nem megy? :F

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák