Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankcsabee
csendes tag
Annyival még kiegészíteném a hirdetést, hogy elsősorban Budapest és vonzáskörzete lenne a legjobb, de Tatabánya, illetve Székesfehérvár és vonzáskörzete is megoldható.
Egyébként az illető hölgy - akinek a nevében feladtam a hirdetést - pályakezdőnek számít, így az őt alkalmazó cég pályázhat bér és járuléktámogatásra: "2012. szeptember 1. és december 31. között foglalkoztatott, regisztrált pályakezdő álláskeresők után támogatásként megkapják a bér és a szociális hozzájárulási adó összegét a minimálbér kétszereséig".
Forrás: itt! -
tankcsabee
csendes tag
Egy ismerősömnek keresek állást:
Fiatal, ambiciózus pályakezdő keres C/C++ gyakornok / junior programozói állást. Elméleti és gyakorlati programozási ismereteimet a Kandó Kálmán villamosmérnöki karon szereztem Villamosmérnöki BsC képzés keretein belül. Pályafutásom kezdetén más területek felé kacsintgattam (hardware, ERP rendszerek), de mostmár biztos vagyok benne, hogy a C/C++ programozásra termettem. Programozási ismereteimet vaskos könyvek elolvasásával és különféle apróbb (példa)programok megírásával gyarapítottam az utóbbi időben. Szakmailag van még hová fejlődnöm, de bármit meg tudok tanulni, állok a kihívások elé, egyéb programnyelvek iránt is nyitott vagyok. Amennyiben a jövőben lesz rá lehetőségem szívesen továbbtanulnék, pl. Mérnök informatikus MsC-n vagy Programtervező informatikus MsC-n.
Jelenleg elsődleges célom, hogy szakmai tapasztalatot szerezzek akár C/C++ vagy valamely hasonló, esetleg C-re épülő nyelven. Kezdetnek ennyi, aztán lépegetés szép lassan felfelé a ranglétrán. Pénzkérdés: egy óhajom van, hogy legyek bejelentve, a többiben meg fogunk állapodni. A TÁMOP (Társadalmi Megújulás Operatív Program) - "Út a munka világába" bér- és járuléktámogatást juttat azoknak a vállalkozásoknak, amelyek foglalkoztatnak engem, a támogatás mértéke a munkabér és járulékainak 70%-a is lehet!
Próbamunka, tesztfeladat: játszik. Szakmai interjú szakemberekkel: játszik. Bájcsevej állásközvetítő-hiénákkal és/vagy HR trüntyőkékkel: nem játszik, ezekből már herótom van. Az angollal jól elboldogulok, van belőle középfokú nyelvvizsgám.
Nagy körvonalakban ennyi, privátban keressetek nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest