Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Bugok a RIOS R5 PH! motorban (kiemelt téma)

(#351) AtHoS válasza DigitXT (#350) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Hát imitt amott találkoztam triplázással is :Y

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#352) harry

harry
(PH! kedvence)

Nekem gond nélkül sikerült, egyszerűen kettőt katintottam - de kiemelném még egyszer, hogy nem az a cél, hog sikerültjön, hanem pont fordítva, hogy ha esetleg véletlen (vagy akár dikert...) kétszer kattintok az OK gombra akkor is csak egyszer küldje el az üzenetet.
Amúgy amikor beléptem a próba topicba vmi beléptető ablak fogadott (név/jelszo) talán a kepfeltöltés.hu-hoz, na ez nem tudom hogy jött össze, gondolom valaki kipróbálta és sikerült, de azért zavaró.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#353) DigitXT válasza harry (#352) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Oké, látom, és belátom, hogy ez nem ugyanaz a probléma, ami anno volt.:R A képfeltöltéses sz*r viszont valszeg a képfeltöltés sara, mostanában kezdte csinálni.

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#354) MrCsiT

MrCsiT
(senior tag)

Egy tagnak az adatait kérném le, de ráfagy az ie 6.0.2900.2180.xpsp2.

Szinte minden nap van valami bosszantó hiba. (tipikus pl. a "nem található, próbálja újra" - aztán reload-ra meg bejön..)

Még tesztelés alatt van a rendszer, vagy elégtelen a kiszolgálókapacitás vagy miért van ez?! :((

Mr.CsiT

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#355) Wolverine válasza MrCsiT (#354) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szvsz sokat segítene Panthernek, ha megmondanád, kinek az adatlapja okozta ezt... (vagy több emberé is?)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#356) A Tejesember válasza M.Edina (#345) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

:R

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#357) Szabesz

Szabesz
(őstag)

A privát üzenetek link mellől miért tűnt el a kis piros új privire figyelmeztető szöveg? :F

[ Szerkesztve ]

(#358) M.Edina válasza Szabesz (#357) üzenetére

M.Edina
(újonc)
LOGOUT blog

Én nem tudok róla, hogy történt volna bármilyen változás a privát üzenetekkel kapcsolatban, de ki tudnád fejteni bővebben? Köszi!

(#359) M.Edina válasza MrCsiT (#354) üzenetére

M.Edina
(újonc)
LOGOUT blog

Ez valószínűleg azért van, mert valaki belinkelt egy képet a kepfeltolto.hu-ról, közben az fejlesztés alatt áll - [link]

(#360) M.Edina válasza DigitXT (#353) üzenetére

M.Edina
(újonc)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy R4-ben ez úgy volt megoldva, hogy amikor valaki katttintott, akkor a szerver megnézte, hogy volt-e már ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a szöveggel egy hozzászólás ugyanabban a fórumtémában az elmúlt 10 mp-ben, és ha volt, akkor nem vitte fel még egyszer. De ez nem egy "megfelelő" megoldás, mert a szerver ebben az esetben önkényesen felülbírálja, hogy mit akar a felhasználó. Közben lehet, hogy tényleg ezt akarta -- ha két kérdésre is ugyanazt szeretném válaszolni (pl. azt hogy "igen"), és ezt megteszem tíz másodpercen belül...
Esetleg még az a lehetőség van, hogy a második kattintásra feljön egy ablak, hogy tényleg ezt akarja-e tenni. Ez arra nyilván nem megoldás, ha valakinek lefagy a net, de az ellen az R4 sem védett (tegyük fel, hogy 10 mp-et azért hajlandó volt várni a felhasználó, mielőtt elkönyvelte, hogy ez nem sikerült)...
Tehát ha valaki tud egy jó megoldást, írja meg nyugodtan! :)

(#361) Viktor0610 válasza Szabesz (#357) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem tűnt el.
Viszont az bug, ha egyszerre több személytől kapok privátot, miután megnéztem a privátok főoldalát és mondjuk az X-től kapott üzeneteket elolvastam, nem jelöli, h. Y-tól még van olvasatlan privátom.

...

(#362) harry válasza M.Edina (#360) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Legyen a limit csak 3 sec :D Ha ilyen net belassulásos kattintós részt nem nézzük (ami amúgy sztem ritka) akkor jó. Igazából nálam is csak akkor volt gáz ha véletlen kettőt kattintok az OK gombra (ami ugye <1sec), de ez is ritka, igazából nem is nagy probléma, csak azért zavaró tud lenni.

(#363) Rick4

Rick4
(PH! nagyúr)

nem tudom, nálam van-e a bibi vagy másnál is, de avant-ban, és IE-ben is az apróknál nincs fejléc az első pár hirdetésnél...ha az avantnál lejjebb húzom az oldalt, és ott frissítek, akkor a tetejétől odáig (a lap aljáig nincs fejléce egy hirdetésnek sem)...[link]

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#364) Rick4 válasza Szabesz (#357) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

lehet, épp nincs új privid, a régieket (a bejövő oldalnál még friss- olvasatlan volt) meg elolvastad már? :U

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#365) DigitXT válasza M.Edina (#360) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

ha két kérdésre is ugyanazt szeretném válaszolni
Csakhogy a szerver azt is nyilvántartja, hogy kinek válaszolok...;)

ha valakinek lefagy a net
Nekem mostanában úgy en bloc sz*rakodni szokott a gépem, de pl. a fórum tipikusan hasít (csak néha dob 404-et olyanra, amit frissítésre meg behoz simán, de ezesetben a hiba az én készülékemben van, emiatt nem kell aggódni, valószínűleg a kimenő request hibásodik meg néha:D), ill. ha mondjuk elsőre nem ment be a HSZ, akkor másodikra bemegy (és nem duplázok emiatt).:R

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#366) Szabesz válasza Rick4 (#364) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Nem. Vártam privit, tudtam hogy érkeznie kell, de az oldalon nem láttam hogy jelezné, csak mikor megnéztem az e-mailjaimat, akkor láttam hogy jött egy privi, ám de akkor még mindig nem volt azz a figyelmeztető szöveg (igen, frissítettem az oldalt)... viszint a privikbe belemenve pirosan ki volt emelve akitől erkezett.
Ez 3-szor fordult elő egymás után, azért bátorkodtam szólni...

(#367) harry

harry
(PH! kedvence)

A macis avatarban van asszem két fehér folt a karjai körül :D

(#368) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mivel már nem kötődik az értesítő a kedvenc témához, kéne egy olyan menüpont, ahol az ember lecsekkolhatja és szerkesztheti átfogóan, hogy melyik témákról is kér értesítőt.

(#369) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

PDA támogatás nem leszen...?:O

primus inter pares

(#370) M.Edina válasza Rover623 (#369) üzenetére

M.Edina
(újonc)
LOGOUT blog

Mi a baj azon? Mi nem működik?

(#371) Viktor0610 válasza yetike (#368) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ere azt a választ kaptam Panthertől, h. amint kapsz egy értesítőt egy olyan témáról, ami nem érdekel, már tudhatod, melyik az, ezután törölheted az értesítőt. ;)

...

(#372) yetike válasza Viktor0610 (#371) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az egy dolog, de nyilván (amennyiben idő van rá) jobb lenne egy olyan hely, ahol átlátod ezeket a dolgokat. :)

(#373) Rover623 válasza M.Edina (#370) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nem...:(
Windows Pocket PC 2003 Pro, beépített IE: már a főoldalra lépésnél kilép, anélkül hogy bármit látnék...:O
Pedig az előző RIOS már egész jól működött rajta...:DDD

primus inter pares

(#374) MrCsiT válasza Wolverine (#355) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

..akkor bárkié.. azért is bosszantott fel a dolog :U

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#375) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az e-mail értesítő rosszul működik. Nekem a prohardver van beállítva és logoutos linket kaptam

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#376) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A keresésnél ha fórumtémák között keresek és nincs találat, akkor a fenti eredményt kapom, ha topikban, akkor az alsót:

kép

vagy ez direkt van így?

[ Szerkesztve ]

(#377) Panther-D válasza Winner_hun (#376) üzenetére

Panther-D
(PH! technikus)

Nem egészen értem mi ezzel a baj. Hol itt a bug?

Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!

(#378) Panther-D válasza Winner_hun (#375) üzenetére

Panther-D
(PH! technikus)

Nyilván mert blogbejegyzés topikjára mutatott a link, ami csak Logouton látható. Szívesebben kapnál PH-ra mutató, de megnyitáskor 404-et adó linket? :DDD

(#379) Winner_hun válasza Panther-D (#377) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az egyiknél csak szöveg van a másiknál táblázatos rész. De már rájöttem:B

(#380) Winner_hun válasza Panther-D (#378) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah arra mutatott.

(#381) kicsitomi88

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor a Dr. House topikba lepek ez a kepernyo fogad allandoan:
Kép

[ Módosította: Panther ]

90 87.5 87.8 87.5

(#382) harry válasza kicsitomi88 (#381) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Ja néztem én is. De ez van pl a próba topicban is. Gondolom a képfeltöltőről linkeltek vmit és bezavarhatott, vagy nem tom.

(#383) Winner_hun válasza kicsitomi88 (#381) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ahol kepfeltolto.hu-ról linkeltek be, mindehol ez van. A kepfeltolto.hu fejlesztés alatt van, gondolom az miatt van ez a kérés.

(#384) DigitXT

DigitXT
(PH! kedvence)

500 Internal Server Error - erre a topikra: délután még jó volt, ill. a többi is jó.:F

(#385) kicsitomi88

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

A % jelet abban a formaban nem kuldi el. Erzekeny pontra tapintottam? :D Bad requestet kapok
Kép

ha a bekarikazott resz szerepel egy hszben, beut a crach

[ Módosította: Panther ]

90 87.5 87.8 87.5

(#386) Panther-D válasza kicsitomi88 (#385) üzenetére

Panther-D
(PH! technikus)

Az éjjel állítottunk a szerveren, és félbe kellett hagyni, nem lett tökéletes. Most megint jó kéne hogy legyen--- viszont lesz még majd állítás. Ha újra ilyen hibát látsz, akkor megint elb.tunk valamit. :)

(#387) DigitXT válasza Panther-D (#386) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Gondolom #384 is emiatt van.;) (Közben láttam vhol a piacon is előjönni...)

(#388) Zotya75

Zotya75
(lelkes újonc)

Hali!
Úgy vettem észre, hogy nem működik a "apróhirdetés lista elejére hozása" a "apróhirdetés karbantartása" menüben!
Kiválasztottam ezt a funkciót és nem hozta előre a hirdetésemet!
Üdv, Zotya!

Üdv. Zoli.

(#389) perempe

perempe
(őstag)

Már van részletes keresés is, ill. apróhirdetésekben is szűkíthetek város szerint.
:C

[ Szerkesztve ]

* George Benson : White Rabbit *

(#390) V.Stryker válasza Zotya75 (#388) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah, azt nekem sem. Pont azért jöttem ide, de látom már megtetted a megfelelő lépést. :C

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#391) M.Edina válasza Zotya75 (#388) üzenetére

M.Edina
(újonc)
LOGOUT blog

Mi szerint listázod az apróhirdetéseket? Utolsó up szerint (ami az alapbeállítás), vagy átállítottad valami másra? :U

(#392) Zotya75 válasza M.Edina (#391) üzenetére

Zotya75
(lelkes újonc)

Igazad van, átállítottam másra!
Köszi! :C

ui: mondjuk, ha sokan (hozzám hasonlóan :D ) átállítják, akkor ez a funkció nem sokat ér!? :(

Üdv. Zoli.

(#393) harry válasza Zotya75 (#392) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Ha átállítják az nyílván azért van, mert nem az utoljára UP-olt topicot akarják látni. Akit mégis ez érdekel az pedig úgy is így fogja hsználni. Nincs ezzel semmi gond.

(#394) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hűha!

Ismét van az apróban városokra való lebontás lehetőség??? :Y
Istenek vagytok!!! :C

Mostmár egy szavam nincs az oldalra!! :R :)

(#395) RoyalFlush

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Hello!

Nem tudom jelzett e már hasonlót valaki, ha részletes keresésre kattintok, és nem változtatok semmin, csupán Szűrés felhasználó szerint mezőbe beírom pl. felhasználónevemet. OK gombra kattintást követően Nincs találat jeleik meg, viszont ha az Az alábbi tartalmakban keressünk opciót mindenhol helyett apróhírdetések-re állítom, és leokézom, egyből 3 találat listázódik.

(#396) RoyalFlush

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Én egy ~ 1 évvel ezelőtti hozzászólásomat szerettem volna megkeresni egyik fórumtémában ..

(#397) Vakbogár

Vakbogár
(lelkes újonc)

Pár napja vettem észre, hogy megváltozott a mail címem amivel regisztráltam az oldalon.
Az eredeti:zsolt0117@freemail.hu
A mostani :zsolt0117@93395-freemail.hu
Hogyan lehet ezt javítani?
Ha a felhasználó adatainál módosítani akarom feugrik egy ilyen ablak:
"Biztos helyes az alábbi e-mail cím?
Ha hibásan adod meg nem fogsz tudni belépni!
zsolt0117@freemail.hu"
Ha itt átírom azután be tudok lépni az oldalra?

Szar az élet. Amikor már azt hiszed, hogy megkaptad életed legnagyobb pofonját akkor hirtelen, Bumm! Kapsz egy még nagyobbat.

(#398) Wolverine válasza Vakbogár (#397) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a te topicod.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#399) Vakbogár válasza Wolverine (#398) üzenetére

Vakbogár
(lelkes újonc)

:R Köszi :R

Szar az élet. Amikor már azt hiszed, hogy megkaptad életed legnagyobb pofonját akkor hirtelen, Bumm! Kapsz egy még nagyobbat.

(#400) AtHoS

AtHoS
(PH! addikt)

Hozzászóltam egy Logoutos Topicban és ilyen üzenetet kaptam.

Mondjuk ennek ellenére az oldal mintha rendben megjelent volna, nem vettem észre semmi különöset rajta, csak a felső logo elé került be a linkelt szöveg.

Opera 9.24b8816

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Bugok a RIOS R5 PH! motorban (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.