Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Bugok a RIOS R5 PH! motorban (kiemelt téma)

(#851) DigitXT válasza sszz (#849) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Ez nem bug, valószínűleg volt egy korábbi regisztrációd ugyanezzel az e-maillel.:)
Keresd a Megváltozott nevek és e-mailcímek topikot, olvasd el az első HSZ-t, ill. ott írd meg a problémát.:R

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#852) Winner_hun válasza DigitXT (#850) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Feature, nem látható az a hozzászólásod (mintha nem is lenne) ezért tűnik el az onnan.
Ha az egész topik lenne törölve akkor pedig át lenne húzva a topik címe.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#853) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ave!
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de ha nem, akkor majd úgyis odaorientáltok! Tehát, tegnap este még kb. 965-970 intervaluumban volt valahol a szakmai hozzászólásom most pedig 917 db. van! Na ez most miért?

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#854) (Darkwood) válasza (Darkwood) (#853) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ez most komoly? Most jöttem rá, hogy miért is van ez: A notebook beárazás topic ngabor2 által (idézek: "a topik át lett téve a neki megfelelő helyre. piacos témának a piacosok között a helye." ) átkerült a piacos topic-ba ergó szakmai 46 mínusz közösségi 46 plussz! Ez tényleg így működik vagy csak én gondolom rosszul? :U

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#855) DigitXT válasza (Darkwood) (#854) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Ha piacos téma lett, akkor a piacos HSZ-számod gyarapodott, nem a közösségi. (Persze a szakmai rovására.) Amennyiben így van, ez normális működés, nem bug.

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#856) (Darkwood) válasza DigitXT (#855) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Hát ez szomorú! :(

(#857) Ramius válasza (Darkwood) (#856) üzenetére

Ramius
(őstag)

mert nem tudsz gyűjtögetni? :U

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#858) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, athelyezesre kerultek a bearazos topicok. Ha vitatod, akkor a Jogos modban tedd fel kerdesed, es megvalaszolunk ra. :)

[ Szerkesztve ]

(#859) Bordoi válasza (Darkwood) (#856) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Minden olyan topik ami beárazós volt, átkerült a piacos részbe.
Gondolom mindenkinek egyértelmű, hogy igen kevés köze volt a szamai részhez.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#860) (Darkwood) válasza Ramius (#857) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Erre inkább nem reagálnék... így is szarul érzem magam és még olyat találnék mondani, ami esetleg sertő volna Rád nézve!

(#861) (Darkwood) válasza yetike (#858) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nincs rá szükség! "A moderátor / házigazda döntése végleges, fellebbezhetetlen!" Ehhez tartom magam!

(#862) RoyalFlush válasza Bordoi (#859) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Hol van a piacos rész?

[ Szerkesztve ]

(#863) yetike válasza RoyalFlush (#862) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jelenleg csak topiccim-keresessel lehet ratalalni, ezert nyilt nekik egy gyujtotema.
Nem tudom, hogy a kozeljovoben lesz-e ezzel kapcsolatban valami valtoztatas, majd meglatjuk. :)

(#864) Bordoi válasza RoyalFlush (#862) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Egyelőre itt FÓRUMOK EGYÉB HARDVEREK Mennyit adnál érte / beárazás topikok van egy topik a szakmai részen, aki ott keresi.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#865) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyébként a PIACOS TÉMÁK itt vannak. Tényleg nem láthatóak egyelőre a főoldalon.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#866) RoyalFlush

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Értem. Köszönöm a válaszokat :R

(#867) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Az előbb épp eltévedtem. :B , asse tudom hova írjam.
Szóval:

Egy korábbi írásomban akartam javítani egy kicsit a szövegen.
Megnyitom szerkesztésre, módosítok 2 mondatot, menteném, erre hibás adat üzenettel visszadob :(
Ez mitől lehet :F

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#868) Panther válasza PazsitZ (#867) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Egyszer már volt ilyen, akkor az volt a baj, hogy túl hosszú volt a címe az írásnak. :)

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#869) PazsitZ válasza Panther (#868) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

[link]
Konkrétan ez az az írás. Annyira végül is nem fontos, ha eddig is így volt. Csak furcsáltam a dolgot.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#870) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem az egyszerre több helyről való bejelentkezést tiltani kéne (nem tudom, sokan használják?), hiszen így egy egyszerű cookie lopással és reinjectálással ellopható egy account (lásd logout blogomban az EthicalHacking-4.rész/Sidejacking).

DOMy

[ Szerkesztve ]

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#871) frame>24

frame>24
(őstag)

Tényleg szeretnék elnézést kérni, de valami brutálisan lassú a PH!, és ez sporádikusan, de egyre gyakrabban előfordul.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#872) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

frame>24:
Az ember mindig tanul: sporádikus (szórványos, elszórtan jelentkező, esetenkénti). :D
Szerintem nem vészes a dolog, engem inkább zavar (bár az sem igazán), hogy néha 503-as hibát dob az oldal. ;)

domi007:
Mivel alapból nem kerül bejelölésre, szerintem nem szükséges a funkció letiltása.

[ Szerkesztve ]

...

(#873) DigitXT válasza domi007 (#870) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Én spec kényelmi szempontból használom a telómon és (két) gépen.:R
Nem tudom, milyen gyakori az acc-lopás, de csak megoldható, ha előfordul.
(Emléxem egyszer vkinek baromságokat irogattak a nevében: megoldották.)

(#874) Panther válasza domi007 (#870) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Ha el tudod lopni valaki olyannak a cookie-ját, akivel azonos az IP-d vagy aki bejelölte hogy "IP ellenőrzés nélkül" akkor már úgyis tiéd az account... mi köze ehhez a több helyről való bejelentkezésnek?

PazsitZ: Pontosan két karakterrel van a limit fölött a cím hossza. :)

(#875) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

...sziasztok...lehet, hogy már szenilis vagyok,de én mintha 2003 februárjában regisztráltam volna...megváltozhatott az adatlapomon a regisztrálásom időpontja? :F ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#876) Winner_hun válasza Str8 sk8r (#875) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem.

(#877) yetike válasza Str8 sk8r (#875) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy 2003 februárja körül regisztráltál egy másik nickkel, de azt végül elfelejtetted? :)

(#878) Str8 sk8r válasza yetike (#877) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...nem...ezek szerint én emlékeztem rosszúl...elhülyültem...lehet hogy azóta olvasgatom az oldalt,de csak késöbb regisztráltam... :F ...vennem kell egy noteszt+1 cetuzát... :DDD ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#879) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nemtom ez bug-e vagy nálam van-e a hiba, de mióta voda mobilnetem van, ha megnyitok egy topicot, akkor az így néz ki: [link]
ctrl f5 után normálisan betölti, de ez elég idegesítő. van valakinek valami ötlete, hogyan lehetne megcsinálni?

mit miótaaa???

(#880) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez esetleg nálam hiba csak , hogy firefox 3al nem tudok belépni? beírom nevet , jelszót és visszadob a fórum menübe bejelentkezés nélkül , pedig kiírja , hogy sikeres belépés. :F

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#881) FehérHolló válasza TheChos3nOne (#880) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is volt ilyen FF3 install után. Egy cache-törlés végleg megoldja a problémát.

concret_hp: Winner-t kérdezd akár privátban, ő szokta erre tudni a megoldást. :) Azt hiszem, másik domain alól működik.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#882) TheChos3nOne válasza FehérHolló (#881) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hol tudom végrehajtani?

Mod: aztarohadt , fúúú köszi :R beléptem immáron gyors böngészővel , 1000 hála :R

[ Szerkesztve ]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#883) Lenry válasza TheChos3nOne (#882) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

cache törlés?
lenyomva tartod a Ctrl-t miközben oldalt frissítesz (Ctrl+F5)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#884) Winner_hun válasza concret_hp (#879) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK]

(#885) concret_hp válasza Winner_hun (#884) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

thx, de légyszi mondjátok el, hog ymit hol kell állítani, mert ez így enekm nem sokat mond :)

mit miótaaa???

(#886) Winner_hun válasza concret_hp (#885) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt én nem tudom..

(#887) FehérHolló válasza concret_hp (#885) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont neked meséljem el, hogy google is létezik a világon? ;) :P

Ember embernek farkasa.

(#888) philoxenia válasza FehérHolló (#887) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Google ?

[ Szerkesztve ]

(#889) Ramius

Ramius
(őstag)

Üdv. Nemrég két alert üzenetet dobott az arcomba a FF, miközben két topicot próbáltam megnyitni egyszerre (sikerült is persze). Más oldalt nem néztem eközben.
1
2

Nem tudom, hogy ez a rios hibája-e, de gondoltam szólok.

[ Szerkesztve ]

(#890) Panther válasza Ramius (#889) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Éppen akkor frissítettem pár fájlt, biztos az okozta.

[ Szerkesztve ]

(#891) Ramius válasza Panther (#890) üzenetére

Ramius
(őstag)

Ok, akkor még sincs gond:)

(#892) localhost válasza Panther (#890) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A második párbeszédablakban mit kellett volna nyomni ???
[MÉGSE?]

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#893) Panther válasza localhost (#892) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Miről van szó? :D
MOD: Ja, ha Ramius képeiről, akkor gőzöm sincs, azokat biztos hogy nem a RIOS csinálta, hanem a böngésző.

[ Szerkesztve ]

(#894) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv!
Totyikban Usernév alapján keresnék, de a hosszú ékezetes betüket nem komálja a motor...nálam az ó betüvel van gond, de lehet a többit sem szeresse.
Ez alapján keresek:
keres.php?suser= usernév
Topikban hogy lehet kilistázni egy User hsz-ait? Esetleg másképp, ami már lekezeli a hosszú ékezetes betűket.
Köszi! :R

Ui: IE és FF alatt sem műkszik, ékezet nélküli magánhangzókkal jó.. :F

[ Szerkesztve ]

(#895) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A LOGOUT-on a percről percre ajánlóban az itcafé-s hírek linkjei helyett csak az itcafe.hu jön be, nincs tovább az url...

(#896) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aprócska hiba: IT.Café alatt nem azonos a színe a teljesen OFF és az OFF BBCode-dal gyártott szövegnek (PH alatt rendben van, Mobilarenát nem néztem...) - példa itt.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#897) harry válasza Winner_hun (#895) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

A prohardver kezdőoldalon lévő it.cafe-s híreknél is.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#898) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az hogy lehet, hogy be se vagyok lépve, és mégis kiírja mikor voltam itt, mikor néztem az oldalt (bejelentkezés nélkül!!!)???

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#899) Winner_hun válasza tildy (#898) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ilyen esetben az utoljára bejelentkezve régebbi dátumú mint az utolsó feltűnés. Cookie-k.

(#900) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha véletlenül beixelem , hogy egy cikka gamepodra mejnen , akkor ha utána kiixelem onnét, mégis kinn marad a gamepodon. Külön be kellett lépnem gamepodra, ott törölni auz írást. És akkor így már csak a logouton maradt fenn...

Így történt az eset:
beikszeltem véletlen a gamepod/egyebet...
rájöttem hu rossz helyre került, szerkesztettem, beikszeltem a logoutot, gamepodtól pipa ki.
Gamepodon még mindig kinn volt a cikk.
Hu gamepodra fel, cikk töröl.
Gamepodról cikk eltűnik, logouton marad:F

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Bugok a RIOS R5 PH! motorban (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.