Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Bugok a RIOS R5 PH! motorban (kiemelt téma)

(#1051) Lenry válasza Speed(R) (#1050) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nálam semmi baja

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#1052) Speed(R) válasza Lenry (#1051) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

~20. frissítésre bejön 1x. Egyszerűen fogalmam sincs mivan, routerrel vagy anélkül is ugyanez, már napok óta :o 1M/128k DSL, nemár, hogy nem elég..
Kérdés, a logoutos címekre bármikor rádob, hvapro nem ua. a szerver?
Reggelente jellemzően a phs címek nem működnek. Ez nem frankó :O

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#1053) Lenry válasza Speed(R) (#1052) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tényleg nálad vagy a szolgáltatódnál lehet valami... nálam 1536/384 ADSL, de elsőre és azonnal betölti

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#1054) Speed(R) válasza Lenry (#1053) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Intivel..de újkeletű a probléma, több hónapja van már ez a hozzáférés.
Érdekes módon ~1 órája nálam is hibátlan most. Aztán majd elromlik.

(#1055) ttower válasza Panther (#1032) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

linuxos szélesség nálam akkor jó ha a form mérete 61
ubuntu 8.10 ff3 opera9

[ Szerkesztve ]

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#1056) hocsa

hocsa
(újonc)

Én nem tudok rendesen bejelentkezni.Másnak a privát üzeneteit látom,valami 'gondnok' felhasználóét.
Remélem csak velem van gond.Én felhasználónevem 'hocsa'.
Előre is köszi.

(#1057) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

nemtudom mások írták e már de rettentően bugzik az apróhirdetés rész.

-elöször is a három aktív hirdetésem közűl az egyiknél egyszerűen hiányzik az "apróhirdetésem szerkeztése" (vagy mi) így nem is tudom up-olni vagy átírni.

-a másikat egyáltalán nem engedi upolni, azt írja ma már nem upolhatok, holott nem is használtam még el a 2 lehetőséget.

-a harmadik hiba pedig az, hogy mindíg azt írja hogy "ma még 2szer upolhatsz" függetlenül attól, hogy mondjuk már csak egyszer vagy egyszer sem upolhat az ember.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#1062) Panther válasza rup1u5 (#1057) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Valószínűleg csak nem a legfrissebb állapotot látod. (Frissítés gomb nem segít?)
Milyen OS/böngészővel van ez amúgy?

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#1063) Panther válasza ttower (#1055) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Mármint így...?
<input type="file" size="61" />
Az a baj hogy ha meg nem adok CSS-szélességet akkor Chrome/Safari alatt túl kicsi ez az input :(

(#1064) tlac válasza Panther (#1063) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

ezt nézted már?

(#1065) Panther válasza tlac (#1064) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Igen, de ez arról szól, hogy lehet szép képekkel designolni a fájlfeltöltő izét. Nekem meg pusztán annyi kéne, hogy olyan széles legyen, mint amit megadtam.

(#1066) tlac válasza Panther (#1065) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

annyira nem mélyedtem bele, de ha jól értelmeztem ez egy saját fájlfeltöltős cuccot csinál, kikerülve a gyárit, ami össze-visszajelenik meg

(#1067) Panther válasza tlac (#1066) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Na igen, csak ez igazából egy hackelt megoldás, amiknek mindig megvannak a hátulütői: pl nem igazán lehet kitörölni a kiválasztott fájlt a mezőből, hogy mégse töltsön fel semmit. Ráadásul túl i van bonyolítva (a megoldandó problémához képest).

(#1068) rup1u5 válasza Panther (#1062) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

ie6.0

mostanra mindhárom hirdetésemből eltünt a szerkesztés gomb így sem átírni, sem up-olni nem tudok. ráadásul ha a hirdetésemre klikkelek akkor ugy csinál mintha nem lennék belépve. tehát jobbra fölűl csak a belépés, regisztráció pontokat látom. és hiába lépek be újra meg újra nem történik változás.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#1069) tlac válasza Panther (#1067) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

akkor marad az hack, hogy külön kezeled a böngészőket, verziókat, os-eket :)

(#1070) Viktor0610 válasza rup1u5 (#1068) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A probléma nálad lesz, én a saját hirdetésem Opera és Chrome alatt tudom módosítani.

Szerintem próbáld meg a böngésző előzményeket törölni, esetleg másik böngésző és/vagy gép alól belépni.

...

(#1071) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1 faluval arrébb jártamban felnéztem, az ottani nettel semmi gond nem volt. Hazaértem, laza ~5 perc alatt sikerült is bejelentkeznem. Mi a péló van? :O

(#1072) PazsitZ válasza Speed(R) (#1071) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Most az előbb nekem is elakadt először a mobilarena-nál. Ekkor még nem léptetett be (itcafe).
Újra loginoltam majd a mobilarsenal-nál akadt el. Ekkor viszont már beléptetett a itcafe-ra.
Szóval ha elakadna, nézd meg nem léptetett-e már be a kívánt oldaladra.
Ha igen akkor be is zárhatod a logint max nem léptet be mindegyik oldalra.

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#1073) Winner_hun válasza Speed(R) (#1071) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te vagy A Kiválasztott:C
;]:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1074) ttower válasza Panther (#1063) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nálam ezekkel: width: auto; és size="61" nem esik szét ezekkel:
ubuntu 8.4:
ff 3.0.3
opera 9.5
win xp:
ie 6
ff 3.0.3
opera 9.6
safari 3.1.2

egyedül a chrome nem írja ki teljesen: Nem lett f...iválasztva

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#1075) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre van már megoldás? :R

(#1076) ttower válasza szacsee (#1075) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a hosszú magánhangzókat rövidre konvertálja. õsember -> osember.html
ha 2 ember ugyanazt a linket kapná, a késõbbi kap egy sorszámot a végére (osember_2.html).

[ Szerkesztve ]

(#1077) Panther válasza szacsee (#894) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Még mindig az a gond, hogy hibás URL-t írtok be ilyenkor, ugyanis többek között az "ó"-t is URLencode-olni kéne UTF8-alapon (ha ez fejben nem megy, az normális). Éppen ezért úgy kéne keresni, ahogy eredetileg is mondtam: beírod a keresőbe a user nevét, OK-zol, majd a kapott oldal url-jében az "sfor_all"-t átírod "suser"-re.

Példa:
1. Beírod a keresőbe, hogy "Möhe":
==> /tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/keres.php?sfor_all=M%C3%B6he
2. Belejavítasz az URL-be:
==> /tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/keres.php?suser=M%C3%B6he

[ Szerkesztve ]

(#1078) Panther válasza rup1u5 (#1068) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Komolyan, próbáld meg üríteni a böngésző cache-ét.

(#1079) Panther válasza Panther (#1012) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Nah, a beléptetésen megint módosítottam egy nagyot, remélhetőleg most már mindenkinek működni fog. Ha pedig valakinek mégsem jó, akkor lett egy "kompatibilitási mód" checkbox is, próbálja ki!

(#1080) ttower válasza ttower (#1076) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem szóltam. hülyeséget írtam.

(#1081) szacsee válasza Panther (#1077) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz a választ, de lehet nálam nem műkszik.
suser marad keresés után is mind IE, mind FF alatt...átirtam sfor_all-ra, de akkor is ugyanaz.
Igaz suser-re kellene átirni, de nálam az is marad..no mindegy elleszek nélküle. :R

(#1082) Panther válasza szacsee (#1081) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Nem igazán értem miről beszélsz... mi marad suser? :F

(#1083) Panther válasza ttower (#1074) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Hát igen, arra jutottam hogy valszeg a Chrome-mal van a baj. Nem érdekli mit írok size-nak, ő automatikusan méretezi magát (width hiányában legalábbis), viszont valószínűleg a magyar fordításkor nem vették figyelembe hogy a magyar szöveg már nem fér el akkora helyre, mint amit az angolhoz kimértek. Úgyhogy width száműzve, most mindenhol használható kéne hogy legyen. A Chrome-ban meg javítsák ki a hibát :)

(#1084) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha fent (ahol vannak a mobilarena, srb kiemelt cikkek) egy It.news cikkre kattintok, a főoldal jon be.. Az direkt van?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#1085) Panther válasza KrenAtesz (#1084) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

#1046-#1047

(#1086) KrenAtesz válasza Panther (#1085) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor beigazolódott a sejtésem :)

bocsi :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#1087) biker válasza Panther (#1079) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Háát, nekem pont ma reggelre zakkant meg a Safarin a belépés.

eddig jó volt, most belépés>>sikeres belépés, továbbítunk>>nem vagyok belépve

ezt játszottam 10x. majd elkezdtem próbálgatni, hogy tudok belépni, és csak kompatibilis módban, holott eddig semmi bajom nem volt.

erre tipp?

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#1088) t.teszt

t.teszt
(újonc)

Nem írom le újra a problémámat, mert [itt] és [itt] már megtettem, de úgy látom másnak is problémái vannak a belépéssel.

(#1089) tlac válasza Panther (#1083) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

nem igazán jó
leopard 10.5.5.
firefox 3.0.3

(#1090) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

linux alatt is ugyanilyen ff-fel

(#1091) Panther válasza biker (#1087) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Nos, nem igazán tudom hogy van beállítva a Safarid, de nálam default beállításokkal Win alatt beléptet normál módban is.
Egyébként a kompatibilis mód annyiban más mint a normál, hogy nem kell engedélyezni a harmadik féltől származó cookie-kat, viszont kicsit lassabb és ha a lapcsalád valamelyik oldala blokkolva van, akkor ott megakad.
A normál mód egyébként a régi típusú belépés, a kompatibilis pedig az, amit nemrég csináltam. Régen (az R5 indulása után) be tudtál lépni?

(#1092) tlac válasza Panther (#1091) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

nekem is működik a login a safari-ban állítgatás nélkül osx-en, a belépésnél sem pipálok be semmit

(#1093) Panther válasza t.teszt (#1088) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Ez cache-probléma lesz. Tehát a belépés valójában megtörténik, csak az oldal nem töltődik újra, ahol a belépésre kattintottál, ezért nem a legfrissebb állapotot látod. Nyomj egy F5-öt / Ctrl+F5-öt / töröld a böngésző cache-ét (ez utóbbi jó eséllyel nem segít majd, mivel a vállalati szerver cachel ha jól sejtem). Én már kiadok mindenféle HTTP headert hogy rendben legyenek a dolgok, de amíg valami be van ragadva a cache-be, addig ez mit sem ér...

(#1094) Panther válasza tlac (#1089) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Valószínűleg a régi CSS-sel jelenítette meg a böngésződ. Most nézd, elküldtem az újat!

(#1095) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

kösz!
most jó, bár nem értem, hogy mit csináltál
(régebben így nézett ki, most meg az előbb, mikor írtam, akkor meg így)

(#1096) Panther válasza tlac (#1095) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

A CSS-ben még tegnap javítottam azt amitől hibásan jelent meg a fájlfeltöltő, csak a géped azóta nem töltötte le újra a fájlt. Most kényszerítettem rá. :)

(#1097) biker válasza Panther (#1091) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

régen be tudtam-e? viccelsz, napi 2-4 órát vagyok itt, és ma reggel egyszercsak nem tudtam belépni, 10x-sem.
azt mondta, sikeres belépés, rögtön továbbítunk, majd nem voltam belépve, se a ph-n, se logouton, se a többi lapon nem működött.

mindjárt átmegyek a macira, és ellenőrzöm ismét.

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#1098) Panther válasza biker (#1097) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

A "sikeres belépés" utáni oldalon azért nyomj majd egy F5-öt, hogy biztos lehess benne hogy tényleg nem vagy belépve a rendszer szerint sem, nem csak a böngésződ tesz egy cachelt oldalt eléd (még a login előttről).

(#1099) biker válasza Panther (#1098) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most megint be tudok lépni a safarin is, érdekes :)
(mondjuk itt az F5 épp semmi sem :) Alma+R a reload)

(#1100) ttower válasza Panther (#1083) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

határozottan jobb. :)
linux+mozillával még mindig így néz ki. a sáv 65ös mérettől fér bele a keretbe, és 61es mérettől lesz mellette az ok gomb.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Bugok a RIOS R5 PH! motorban (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.