Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DithenS

    senior tag

    válasz Sheld #12507 üzenetére

    Ne vedd meg a Lenovot,súlyos problémával küzd a szar driverek miatt,szinte majdnem az összes játéknál képtelen aktiválni a 8750-es VGA-jat,mivel ez a VGA nem nagyon elterjed az intel és a és az AMD nem is írt hozzá közösen egy jó kis drivert,mivel igazából a dVGA az IGP-n keresztül kapcsolódik a procihoz tehát itt az intel és az AMD-nek kellet volna megoldani,de nekem van egy Dell 3737-es notim (ugyan az mint a Dell 3537csak egy kisebb) de ebbe egy 8870-es VGA van ami kb kétszer erősebb a mint ami a Lenovóban van és ugyan annyiba került szinte!
    Igazából ha a Lenovot veszed el is felejtheted a játékokat szinte,BF4 és majdnem az összes MMO pl:World of Tanks, WOW,War Thunder stb... el is felejtheted,csak az IGP-n keresztül tudsz játszani!
    Bizonyíték: http://logout.hu/cikk/dedikalt_vga-s_notebook_guide/teljes.html
    Egyébként ami van Proci a Lenovóban némileg picit erősebb,bár mivel forrosódik a laptop úgy is vissza vesz a teljesítményből fél óra után szóval semmit nem érsz hogy picivel erősebb mint az intel 4500U-s procija!
    Azt is hozzá tenném hogy ami nekem van Dell abba 8870-es VGA van ami a duplája amit már írtam is,na ebbe is nem a CPU szab határt hanem maga a 8870-es VGA ugyan is ennyi benne a szusz,tehát nem fogja vissza a CPU! Úgyhogy inkább a Dell 3537-es notit vedd!
    De minden esetre a Dell alá vegyél valami hűtőt,nekem egy U3 van a gépem alatt amivel nagyon jót teszel a gépnek,már alapból megemeli így több levegő jut be,a másik meg hogy a proci nem vesz vissza semmti a teljesítményéből,nekem végig 2.7Ghz-n pörög de hűtő nélkül csak 2.5 esetleg 2.6Ghz-ig huzza magát,tudom nem sok de még is,jah meg nem pörög annyira a saját ventilátora sem meg a prociról is lehüt egy -10 fokot :)

Új hozzászólás Aktív témák