- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
LOTR
addikt
... újabb kérdésem lenne ezzel a problémával kapcsolatban:
biosban boot természetesen dvd meghajtóra van állítva, nem tudom, hogy az gond e hogy az sata, de az ide/sata engedélyezve van biosban szintén
kaptam egy tippet, hogy esetleg ez lehet a gond: [link] ugye régebbi az alaplap, ultimate boot cd kell neki, hogy bootoljon, próbáltam az ubcd 5.11-essel, el is indul, itt a leíráshoz képest van némi változás, de a hdd/boot ... / boot manager-t elindítom, utána kicserélem a win7-es telepítőlemezzel, majd ott kiválasztom honnan bootoljon, de cd/dvdre utaló jelet nem találok, van a listában egy primary-vel jelzett opció -ez a jelenlegi rendszer idítása- és van egy secondary opció -talán ez lenne a dvd meghajtó? vagy nem tudom...- ezt kiválasztva pedig kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy hiba történt a lemez olvasásakor, újraindításhoz...blabla (a telepítőlemez biztosan jó)
miért nem jelenik meg ubcd-ben a bootsorrendnél cd/dvd meghajtó?valami ötletet légyszíves mondjatok erre, hogy lehetne felvarázsolni a win7-et erre a gépre?
ismét köszi!
Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest