Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Kicsit az autóápoláshoz, szépítgetéshez is tartozik, gondoltam kikérem a véleményetek:
Az autóm (Clio II) hővédő fóliáztatására gondoltam – klíma hiányában.
Tudtok, valami olyan helyet, ahol minőségien csinálnak ilyet elfogadható áron?
Dilemmáim: Az első ajtókra lehet / érdemes-e rakatni valami világosabbat, és hogy a fólia színét is jól kellene kiválasztani, mert az autó üvegei alapból kicsit zöldesen színezettek. Láttam olyan Renaultot szintén zöld üveggel, amin a hátsó részen lévő szürke fólia elütött az első ajtók zöld üvegeitől. Olyat is hallottam, ha egy autó hátsó üvegét lefóliázzák belülről, akkor azt csak az ablakfűtés sérülésével lehet leszedni. Ez is kicsit riaszt. Nem tudom az ablak le fel húzást mennyire befolyásolja a fólia, vagy mennyire bontják meg az autót ilyen fóliázáskor. Igényel-e valami különleges kezelést, törődést a fóliázott autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Kugoo Kirin G1
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest