Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Tessék parancsolni!
Kicsit gyér minőség, mert sem a gépem nem túl jó (sőt
..), sem a fényviszonyok nem voltak az igaziak, de azért látszik mekkora egyben a szerkezet:
1. kép
2. kép
Ezen az utolsón a hátoldalon lévő kapcsolószerűséget kaptam le. Nem tudja valaki mi ez:
3. kép
A dátum nem jó, mert mindig lemerül az aksim, és nem állítottam vissza...Egyébként majd, ha szétszeded ajánlom nézd meg rendesen azt a gyári szélkereket, mert megéri... 0,94A-es motor..hmm.. mióta leszedtem terhelés alatt a tápom sem teker annyira... Életemben nem láttam még ilyen erős ventillátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
..), sem a fényviszonyok nem voltak az igaziak, de azért látszik mekkora egyben a szerkezet: