Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rohamkukac

    csendes tag

    válasz thyeby #15312 üzenetére

    (Nem érzem hogy megbántottál. Csak beszélgetünk.)
    Igen csak hogy a célkitüzés még igen csak kevés. Egy nagyobb teremhez (bérlés vagy vásárlás) zsózsó kell. A pénzt a megrendelöktöl kapjuk olyan bútorokért, amiket, amilyeneket ők kérnek. Ha eljutunk odáig hogy meg van a terem, kezdödhet a már fejben felgyülemlett 5letek megvalósitása. De mind ezt tovább a megrendelöi munka mellett tehát, egyfajta hobbiként gyártani a saját elképzelésünket, amikhez megint csak plusz lóvé kell. Aztán lehet várakozni hogy valakinek Pont a mi kútfejböl megálmodott termékünk fog megtetszeni.
    Várni hogy visszajöjjön a terem ára (bérlés vagy vásárlás), várni hogy visszajöjjön a benne várakozó dizájn bútorok ára. Na ezt egy nagyobb cég megteheti de egy maszek asztalos,... szerintem kevesek.

    "Az IKEA-t nem isten teremtette, hanem ember."
    Igen csak hogy az a egy ember egy maga nem tudta volna megteremteni a céget. Kellett hozzá egy kész házakat gyártó cég is. Amibe bútorokat készitettek. Volt egy 5lete (gondolom az hogy lapraszerelhetöség), azt elöadta, elfogadták és gyártottak... nem egymaga, hanem a cég. Mikor már megszedte magát a cég segitségével, na akkor alapithatott külön bútorgyárat.

    (#15314) Márton111
    A weboldalra kitett fotókra meg majd kiirom hogy "Itt láthatók azok a dizájn egyedi bútorok, amiket nem tudtam megcsinálni, mert nincs hol tároljam. De fejben már megvan, dúrva szépek" :)

Új hozzászólás Aktív témák