Új hozzászólás Aktív témák

• #Morcosmedve

veterán

válasz 04ahgy #2129 üzenetére

Köszönöm a válaszod! :R

Értem, hát ez így elég érdekes. Egyébként OC socket es az Asus es ok toltak elobb szerintem es a giga joval utana csinalta a P-s kieg lapokat.

XMP akkor miert van? Persze, maga a CPU 1333 DDR3 es 2133 DDR4 nel az alap ugye. Nalam az a kerdes ugye, hogy ha ment, akkor utana miert nem megy, erre mondj valamit?! BCLK strap et valtoztattam meg, de nem ment, visszaraktam es utana mar random fagyogatott a memoria beallitasnal. Semmilyen OC nem volt rajta, ugy sem. Illetve mint irtam a masikban, 2133 on sem indul el, hanem 3 restart, majd bios mentes es utana megy, szerintem ez nem normails. Nyilvan az Oc nem garantalt, intel reszerol, de az asus reszerol ott van, ha iranymutato, ha nem, pl a QVL is, innentol kezdve egyebkent ez nem erdektelen.

Szerk.: egyebkent nem egyszer fagyott meg a bios auto-n, illetve latott 12GB ot 16GB helyett. Elsosorban a varakozas miatt lenne a giga lap, atan, ha az normalisan mukodik, akkor az asus gari utan megy fel aprora, ennyi, nem rossz lap, de nalam nem akarta az igazat. Illetve lathattad Haswell-E forumban is, hogy miket csinaltam es milyen szepen csikozta a bios magat.

Új hozzászólás Aktív témák