Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Hali!
Mint mondtam, sikeresen beszereztem az Arctic cooling accelero S2-t. Teljesen elégedett vagyok vele. Jelenleg 12 cm venti hiányában egy szintén AC 8cm-es ventit applikáltam a hűtőre (50%-on hajtva, 1200-as fordulatszám körül). A kártyám egy AGP Sapphire X800 GTO 16 pipeline-vel, ilyen. Mint látható, ezen a GPU rendesen hátra van tolva, de szerencsére a hűtő simán befért a házba. Elég melegedős fajta (legalábbis az enyém). Mint írtam, venti nélkül is kb. 5-6 fokkal "hűvösebb", mint gyári hűtővel.
De az igazi javulás a 8 cm-es venti rászerelése után jött:Gyári hűtővel idle: 48 °C
Gyári hűtővel full load: 82-83 °CAC accelero S2+8cm venti idle: 37 °C
AC accelero S2+8cm venti full load: 51 °CEz 32 °C-os javulás terhelten, ami nem semmi, ráadásul abszolut csend van a gépben. Teljes terheléssel a gyári hűtő 100%-on járt, és bizony volt rendesen hangja.
Ja, és mivel a 8cm-es a házhűtőm volt, így most házhűtés nélkül ilyen.
Nagyon jók ezek az AC termékek! (A Freezer 64 pro is hűvösen tartja a procimat, és most ez is a VGA-t (természetesen, amennyire lehet).)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest