Új hozzászólás Aktív témák

• RVR400

veterán

Tegnap nem sikerült, de most pótolom. Akksiteszt:

1. Leagoo Lead1: sajnos nem gy akksibajnok, és szépen fejeztem ki magam. Ettől függetlenül nem egy rossz teló, elvileg a 08.30-ai frissítés akinek felment, sokkal jobb lett az üzemideje, viszont amit találtam lementve teljes szoftot, nem volt jó a telóval (gombvilágítás, és a kamera LED-je nem működött vele), így gondolom lesz másik OTA frissítőpakk, azzal használhatóbb lesz a teló.

2. THL T6S: ehhez nem tudok mit fűzni, őszintén szólva nem erre számítottam

3. Elephone P6I: ennél sem erre számítottam, sőt figyelembe véve, hogy több mint 10 %-kal erősebb az akksi, mint a T6S-ben, még siralmasabb a kép

4. Inew V3 kék akksival: ez csalódás volt számomra, mert még rosszabb lett, mint a régi zöld akksival

5. Inew V3 zöld akksival: az eredeti sokak által fikázott akksival, ami simán letolta a T6S-t, és a P6I-t...

6. Leagoo Lead3: a topicjában agyofikázott akksis teló (persze olyanok szólták le, akik még a tesztet sem olvasták végig), ami kellemes meglepetés a T6S és a P6I után (emiatt is remélhető, hogy a Lead1-nél is megoldható a normálisabb akksihasználat)

7. Cubot P7: egyre érdekesebb, hogy az 1600 mAh-s akksik viszik a prímet, nagyobb kijelzővel ez még a Lead3-at is lenyomta.

8. Inew I2000: nagy kijelző, de batár akksi, tiszta sor, hogy nem a mezőny alján játszik

9. Coolpad 7320: 5.5" viszont relatíve kis akksi (2500 mAh), és mégis 2-szer annyit tud, mint a kisebbek (azt hiszem, hogy egy jó darabig nem lesz másik telóm)

Köszönöm a figyelmet!

Új hozzászólás Aktív témák