Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
válasz
Maximum1 #55599 üzenetére
Természetesen úgy is megpróbáltam, de nem sikerült a CWM felrakása, mindig a gyári recovery jött be update után. És hogy milyen a telefon maga? Hát én nem estem hanyatt tőle... Az egyik idegtépő dolog a USB csatlakozó iszonyatos minősége. Állandóan kiírta a pc ha csak megmozdítottam a telefont, hogy az eszközt nem lehet felismerni vagy az eszköz gyorsabb működésre is képes. A hátlapja ennek fehér volt és iszonyatosan csúszós és nem valami stabilan kapcsolódott a hátlaphoz. Nekem nem kellene ezek tudatában még ha utánam dobnák akkor sem.
Ha valaki esetleg tud megoldást, kérem jelezze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest