Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Billentyűzet gondom van
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windowsos tablet topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beritib
csendes tag
Hát végre ez a nap is eljött, tegnap megérkezett a Zopo C2. Ma reggel tudtam csak átvenni, úgyhogy csak egy gyors összefoglalót tudok egyelőre írni róla. Antelife-ról rendeltem 29én adták fel, és 7.én megjött, le a kalappal előttük. Igaz, hogy meg presale állapotban rendeltem meg tőlük így vártam egy hetet mire raktáron lesz.
A telefon így elsőre tökéletes. Andorid 4.2vel küldték, semmi kínai app, magyar nyelv van. Minden elsőre működött, Ts kártyát is felismerte, szépen működik. A kijelzője baromi szép, bőven elég kontrasztos is. Maga a telefon ház szépen egyben van a hátlapot feszen tartja. Elsőre max annyi kifogásom lehet, hogy a hátlap elég műanyag, nem gagyi, de műanyag, tamponnyomással, az lehetne egy picit jobb minőségű is. De ha csak ez lesz az össz negtívum amit mondhatok majd, akkor bőven elégedett leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Billentyűzet gondom van
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest