Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon nehéz a döntés,
- P70 a sajátom, a Lenovo az csak hozzám kapcsolódik
kicsit olyan felköpök aláállok lenne, ha azt nem tartanám meg, de vannak fenntartásaim a cég jövőjét illetően... / de pl nekem aksiba nem hozza azt a badabummot /- Meizu M2, egy kicsit a kínaiak 6C-je
ha lehet így fogalmazni, nekem bejött, a rendszer nagyon ott van, minden magyar, mindenhol igyekeztek, tényleg toppon van, MIUI kaliber, hardverileg viszont hátraléptek, ami jó hatással lehet üzemidőre nézve, kamera, kijelző top szinten / Tesztre kaptam, itthon nagyon jó árral fog startolni.- Xiaomi Redmi Note 2: árban bajnok, valószínűleg fejőstehén lesz a karácsonyi szezonra a Xiaominál, ha tudnak belőle eleget gyártani, mert ennyiért ez tényleg ott van.
Kecses, jó fogású, szép készülék.Fenntartások megvannak, a kamera és a kijelző kapcsán voltak tévedések, nem tudom mi lett belőle /elsőre inkább a elégfasza kategória /, holnap sikerül tesztelgetni , fájó pont, de nincs még magyar nyelvű MIUI, habár a közösségi hype miatt ez szerintem napokon belül meglesz
, hazai árazásról még nem tudok nyilatkozniJa plusz infó, Redmi Note 2 - 16GB-ban is minden földi jó: infra / TV-vel még nem barátok / , microSD slot, ami nem megy a SIM rovására! és szerintem jobb is, hogy nem T-s a proci.
Erőre jó, de szerintem a rendszer belenyúl az erőforrás kihasználásba / mondjuk azért van

Szóval kemény dió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen TV-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kicsit olyan felköpök aláállok lenne, ha azt nem tartanám meg, de vannak fenntartásaim a cég jövőjét illetően... / de pl nekem aksiba nem hozza azt a badabummot /
, hazai árazásról még nem tudok nyilatkozni