- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
Ma vettem egy UMI Iron-t, LG G3-at cseréltem le rá, tesómnak kellett sos-ben egy telefon, én már untam illetve nem szerettem, és szerettem volna kipróbálni egy "noname kínai" telefont is. Megláttam a hírdetést, megtetszett az ár illetve a mellékelt hardveres leírás, kicsit utána olvastam neten, majd elmentem, meglestem élőbe, és megvettem. Első nap utáni tapasztalatom teljesen pozitív, G3-al tudom összehasonlítani.. Szebb a kijelző, akadásmentes működés (ami g3-nál gyári rommal nem volt meg), és ami talán a legfontosabb nekem, 2,5 óra kijelzőidővel 50%on volt az akksi, úgy, hogy letöltés, appok beállítása, nyomkodás végig. A G3 gyári rommal 2-2,5óás kijelző idővel már töltőért kiabált nállam. Igényes csomagolás, egyetlen negatívum az 1A-es töltőfej, nem igazán értem ekkora akksihoz miért ilyen gyenge a töltőfej.. viszont az usb kábel a legjobb amit valaha tartozékként láttam, prémium gyártóknak is lenne mit tanulni a kicsiktöl.. Remélem ilyen felhőtlen marad a kapcsolatunk ezután is, mindenesetre nagyon kellemeset csalódtam, felül sikerült múlni az elvárásaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest