Új hozzászólás Aktív témák

• falabu88

aktív tag

Ma vettem egy UMI Iron-t, LG G3-at cseréltem le rá, tesómnak kellett sos-ben egy telefon, én már untam illetve nem szerettem, és szerettem volna kipróbálni egy "noname kínai" telefont is. Megláttam a hírdetést, megtetszett az ár illetve a mellékelt hardveres leírás, kicsit utána olvastam neten, majd elmentem, meglestem élőbe, és megvettem. Első nap utáni tapasztalatom teljesen pozitív, G3-al tudom összehasonlítani.. Szebb a kijelző, akadásmentes működés (ami g3-nál gyári rommal nem volt meg), és ami talán a legfontosabb nekem, 2,5 óra kijelzőidővel 50%on volt az akksi, úgy, hogy letöltés, appok beállítása, nyomkodás végig. A G3 gyári rommal 2-2,5óás kijelző idővel már töltőért kiabált nállam. Igényes csomagolás, egyetlen negatívum az 1A-es töltőfej, nem igazán értem ekkora akksihoz miért ilyen gyenge a töltőfej.. viszont az usb kábel a legjobb amit valaha tartozékként láttam, prémium gyártóknak is lenne mit tanulni a kicsiktöl.. Remélem ilyen felhőtlen marad a kapcsolatunk ezután is, mindenesetre nagyon kellemeset csalódtam, felül sikerült múlni az elvárásaimat. :)

Új hozzászólás Aktív témák