-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.OM.
aktív tag
válasz
glocker #51540 üzenetére
Szia,
Nem tudom fro-ban hogy van, de itthon a Samu kiállítási darabok "Lite" verziók. Ez azt jelenti, hogy a sebességük és a képességeik jelentősen gyengébbek, mint a hagyományos kereskedelmi forgalomban kapható készülékeké. Akku, kijelző, ram/rom, chipset (bluetooth, wifi) hibás vagy értékcsökkent/kirostált alkatkészek kerülnek ezekbe sokszor, hiszen a boltban 10 perc alatt ezek a hibák nem jönnek elő és ha elviszik/tönkreteszik a boltban, nem éri olyan kár a partnereket sem.
Szóval ha van lehetőséged tesztelni a készüléket és az ára olyannyira meggyőző, akkor is gondold meg kétszer szerintem.
Ezt jószándékú tanácsanak szántam, remélem nem sértelek meg vele.
.om.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest