Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Osynho

addikt

válasz hbala #30885 üzenetére

Üdv!

Van egy Aurrora II-m. Kezdetektől szopok vele, sajnos. Először is van egy pixelhiba rajta, majdnem középen, ami sajnos mindig szem előtt van. Aztán a füles kimenete cicereg, ami fényerő, aktivitás szerint más és más hangnemben adja elő magát. Elég zavaró.

Ezek miatt nem garoztattam volna, bár lehet, hogy lehetne, de nemrég elkezdett egy másik hülyeséget.
    Már AOKP rommal is kezdte, de néha megjavult, aztán végleg úgy maradt a szenzor, amivel a gép helyzetét érzékeli. Magyarul nem forgatja a képet a gép, hiába forgatom. Alap helyzetben vízszintes volt, aztán ha lezártam a képet és feloldottam, akkor átállt függőlegesre. Illetve pl, ha youtube-ot néztem és kitettem teljes képre, akkor elfektette a képet és úgy is maradt.
    Szóval azt gondoltam (reméltem), hogy ez szoftveres hiba, ezért feltettem a CM 10.1-et, de ezzel is csinálja.
    Az android sensor box szerint nincs se orientation sensor, se gyroscope sensor. Ezeknek gondolom aktívnak kellene lenniük. :U Esetleg valaki megnézné a saját gépén, hogy aktívak-e?
    Namost, ha ez hardvers hiba, akkor postázhatom vissza kínai testvéreinknek, ami jó móka lesz... :(((
    Még a gyári szoftvert lehet, hogy érdemes kipróbálnom.
    Ötlet? Ha tényleg garanciális probléma és nincs már Aurora II, akkor levásárolhatom a vételárat?

Új hozzászólás Aktív témák