- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy Aurrora II-m. Kezdetektől szopok vele, sajnos. Először is van egy pixelhiba rajta, majdnem középen, ami sajnos mindig szem előtt van. Aztán a füles kimenete cicereg, ami fényerő, aktivitás szerint más és más hangnemben adja elő magát. Elég zavaró.
Ezek miatt nem garoztattam volna, bár lehet, hogy lehetne, de nemrég elkezdett egy másik hülyeséget.
Már AOKP rommal is kezdte, de néha megjavult, aztán végleg úgy maradt a szenzor, amivel a gép helyzetét érzékeli. Magyarul nem forgatja a képet a gép, hiába forgatom. Alap helyzetben vízszintes volt, aztán ha lezártam a képet és feloldottam, akkor átállt függőlegesre. Illetve pl, ha youtube-ot néztem és kitettem teljes képre, akkor elfektette a képet és úgy is maradt.
Szóval azt gondoltam (reméltem), hogy ez szoftveres hiba, ezért feltettem a CM 10.1-et, de ezzel is csinálja.
Az android sensor box szerint nincs se orientation sensor, se gyroscope sensor. Ezeknek gondolom aktívnak kellene lenniük.Esetleg valaki megnézné a saját gépén, hogy aktívak-e?
Namost, ha ez hardvers hiba, akkor postázhatom vissza kínai testvéreinknek, ami jó móka lesz...
Még a gyári szoftvert lehet, hogy érdemes kipróbálnom.
Ötlet? Ha tényleg garanciális probléma és nincs már Aurora II, akkor levásárolhatom a vételárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest