Új hozzászólás Aktív témák

• Crondore

tag

Tegnap megjött a tabletem (Ainol Hero)a GadgetGreats -ről... Örömömet csak rontja, hogy hibás a képernyő kezelése(pörög magától, dobálja fel az appokat valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=NnzLFghxDu4 ), úgy hogy megy vissza, elég egyszerű történet. GadgetGreats eddig korrektek(levélben ez könnyű - mondatja a rossz májam... :) ), majd látjuk később mi lesz.
    De a lényeg amiért írok...
    Alaposabban megnézve a tabletett :
    - eleve fólia nélkül jött,
    - apró karcolások a toucscreenen, de nem feltünő,
    - szétszedtem, és látszik, hogy volt már szétszedve, csavarhúzó nyom, meg ilyesmi van rajta belül, a képernyő hátulja megnyomva megkarcolva...

Szóval ez egy másodkézből, származó, vagy egy renew tablett new-ként eladva...
    Ezt hogy gondolják?
    Szerencsére szervizesként is dolgozom így elég gyorsan kiszúrtam a külső jeleket, a belső jelek meg önmagukért beszélnek...
    Csak érdekesség képen hogy ilyen is van... nem idegesít a dolog mert azzal nem leszek előrébb...
    Meg hogy érdemes odafigyelni, olyasmire is amire nem is gondolna az ember, azt nem tudom, hogy az eladó, vagy a gyártó-e a hunyó. De most nem hiányzott egy azonnali visszaküldés költsége, ami nem a világ cc 6rugó, de ennyivel lesz többe a gép...

Új hozzászólás Aktív témák