Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xboxfreak
tag
válasz
nismoka #3135 üzenetére
Na akkor ... A nexus player ok, az Android TV launcher egy külön felület ami cask azzal kompatibilis.
A távirányítója egy katasztrófa.Én ezt az MXQ TM10-et és egy Tronfy MX IV-et használok, a nexus player eladtam.
Szerintem a TM10 távirányítója jobb, mint a nexus player-é de én a légegeret utálom.
Az ideális megoldás nekem a Logitech mini billentyűzet-touchpad lett illetve egy Ri8as kis billentyűzet-egér kombo. A TM10 távirányítója egyáltalán nem katasztrófa ha nem akarod egérként használni.3. opcióként a Mele F10 deluxe van még otthon. Talán ez a legjobb, de itt a key mappinget módosítani kellett.
A Kodi megy mindhármon, szerintem a legjobb a Tronfy de ettől függetlenül Lifeforce utolsó firmware-vel a TM10 is nagyszerű lett. Kiváncsi vagyok mit csinált.
Az automatikus 24p-t meg lehet oldani a Kodi-n belül. a gyári felületen felesleges.ha játszol, youtube-ozol.
Ahogy indul a Kodi ott a 24p out.Viszont ha online filmeket streamelsz és nem bd iso-kat játszol le akkor a 24p felesleges...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest